וילון חשמלי

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #41 

Nba כתב:שלום רב, אשמח לדעת איך הרשמים שלכם מהמסילות..
האם ניתן לקצר מסילה ?
האם להזמין את המנוע החכם?
האם בכלל ניתן להזמין בגלל הקורונה?
ועל איזה מוכר אתם ממליצים
תודה רבה
...
·
עובד מעולה כבר כמה שנים.

הצלחתי לקצר את המסילה בכמה סנטימטרים.
מעבר לניסור הפרופיל הייתי צריך גם לקצר את הרצועה הפנימית למידה הנכונה, למי שאין לו ידע מיכני ו "יד" לא מומלץ!

באם אתה רוצה לעבוד מול מודול תריס עדיף מנוע טיפש, אני הצלחתי בקושי גם עם מנוע חכם עיין בפוסטים למעלה.

ממה ששמעתי הוירוס (קורנה) חובב מסילות של וילונות ואוהב להסתתר בין השיניים של הרצועה.....:lol:

כרגע יש בעיה עם משלוחים מסין, או שלוקח זמן רב עד שהם נשלחים או שהדואר משתמש בתירוץ של הוירוס כדי לכסות את המחדלים הגדולים שלו בטיפול במשלוחים. לדעתי הדואר בארץ הוא כרגע הבעיה הגדולה.

תוסיף לזה את הסיפור שהחל מהיום בהמשך להחלטה של בית משפט הדואר מחוייב להעביר את כל החבילות בדיקת מכס והנה תסבוכת חדשה.

אם השילוח מתבצע באמצעות חברה פרטית (FEDEX DHL ....) יש מצב שיגיע מהר וללא בעיות למרות שלפעמים החברות האלה מתחזרות ומנסות לסחוט עד כסף מהלקוח הסופי.

וודא מול המוכר שייציין ערך של פחות מ 70$

המוכר שהמלצתי עליו באחד הפוסטים למעלה היה אמין ומהיר ורכשתי ממנו יותר מפעם אחת.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10116
נתן תודות: 593 פעמים
קיבל תודות: 622 פעמים

שליחה #42 

@Grappa
תודה על התשובה
נראה לי שאני אחכה זמן מה עד שיעבור כל המהומה
יש לך לינק למסילה עם מנוע "טיפש" ?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #43 

@Nba
·
עד כמה שזכור לי ניתן לבחור את סוג המנוע ברכישה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”