אוזניות שוות בטירוף ביחס למחירן

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #81 

eyals2 כתב:שאלה של מתחיל, ואת כל האזניות המטיפות ריר האלו, צריך מגבר בכדי לשמוע טוב, או פשוט מחברים לטלפון/מחשב
ואם כן אז המלצות למגברים בהתאם יש?
...
·
תלוי בעכבה של האוזניות (OHM נמוך מ-80 בדרך כלל לא חייב מגבר למרות שזה תמיד נחמד) ובדרישות הזרם שלהן.
הכי טוב לשאול לפני קנייה של אוזניות ספציפיות.

katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #82 

Koss ksc75
באמת מעולות. לא מעייפות בהאזנה ממושכת. הזכירו בהשוואה ל hd600. ואני לא מבין בדיוק למה. למען האמת נתתי את ה hd600 לחבר בלי לחשוב יותר מדי. אף פעם לא ישבתי איתן יותר מחצי שעה, גם בהגברה (מעל לממוצע) הן לא הכי מפורטות. הksc75 היו עלי בעבודה ימים שלמים. הן עדינות אבל.

Koss the spark.
האוזניות האולטימטיביות לטיסה. אטמי אזניים כמו במטווחים. באס חזק מדי לטעמי שצריך להוריד באקולייזר, אבל אחר כך סבבה. לא לבלבל עם ה spark plug שהן ***.

Yuin PK3.
נהדרות בכל פרמטר. לא להאמין שהן עולות 30 דולר. מעדיף על ה hd600 ואפילו על ה etymotic er4מ. כן. עד כדי כך.

DT880 לא מבין על מה המהומה. נחמדות וזהו. הוחזרו לאמזון בזמנו.
עוד משהו: אני מתייחס לביקורות ב head-fi באותה רצינות כמו לטוקבקים באתרי החדשות הישראליים. בזמנו כיכב שם hot usb audio, קניתי את הג׳אנק שלו ומיד שלחתי בחזרה (והוא החזיר לי את הכסף עוד לפני ששלחתי לו - רק שאשתוק).

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #83 

^נוטה להסכים בנוגע להד-פיי, אתר לא אמין מבחינת ביקורות.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #84 

הד פיי זה ביזניס, רואים שהוא כבר מעורבב חזק עם כל היצרנים הגדולים בשוק עם כל הציוד הזה שזרוק לו באולפן ועם תערוכת הcanjam השנתית שבה הוא מביא אותם לביתנים.
אם הוא יהיה אגרסיבי מידי בביקורות שליליות הוא יאבד הרבה קרדיט אצלם וכמובן הכנסות.

זה לא כמו tyll שמשדר מאיזו פינה כבר 100 שנה ובשבוע האחרון פשוט השמיד את ליין ה-TH-XXX בביקורת בלי להניד עפעף.. ופוסטקס היא שחקן לא פראייר בתחום. אני כבר מטיל ספק בטעם האישי שלו אבל לפחות הוא אומר בדיוק את דעתו, או לפחות זה מה שאני מרגיש מהביקורת שלו.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #85 

אני מדבר דווקא מבחינת ביקורות המשתמשים, הרבה אנשים שם לא יודעים על מה הם מדברים.
אנשים שומעים באס חזק או במה רחבה ונותנים לאוזניות 5 כוכבים למרות שהן נכשלות בשאר הפרמטרים.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #86 

זה לא כמו tyll שמשדר מאיזו פינה כבר 100 שנה ובשבוע האחרון פשוט השמיד את ליין ה-TH-XXX בביקורת בלי להניד עפעף..
...
(Y)

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #87 

קניתי את כל האוזניות הזולות שהצעתם ואני ממש לא מרוצה

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #88 

הוא לא בדיוק השמיד את כל הליין, רק את הTH900/mk2. הTH610 הוא אמר שהן OKAY. והTHX00 היו הבחירה השנייה שלו אחרי הEMU. ד"א רועי, אתה מסכים איתו לגבי הTHX00?

ולגבי הד-פיי, כן המקום התמסחר לגמרי זה ברור, והSNR משתולל כבר כמה שנים טובות. אבל עדיין יש מה לקרוא פה ושם, אפשר להבחין בעיקר בסגנון הכתיבה בין הנובים למשתמשים היותר וותיקים ושקולים.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #89 

אני לא מכיר מקום עם ביקורות מקצועיות יותר מהד-פיי. ואני לא מדבר על jude, אלא על תותחים כמו Brooko ואחרים שכותבים ביקורות ממש טובות.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #90 

Ilyan כתב:הוא לא בדיוק השמיד את כל הליין, רק את הTH900/mk2. הTH610 הוא אמר שהן OKAY. והTHX00 היו הבחירה השנייה שלו אחרי הEMU. ד"א רועי, אתה מסכים איתו לגבי הTHX00?
...
בעקרון זה הכיוון שלהן, אבל אאל"ט בזמנו נתקלתי באיזה גרף שמישהו פירסם ששם נראה שהמהגוני
יותר מתונות מהפרפל הארט מבחינת באס, הן באמצע כאשר האיבוני היו הכי באס lite מבין
השלושה.

מה שכן הפדים שלהן ממש בינוניות בנוחות, ולאחר שינוי הפדים ל-HM5 (שיושבות עליהן פיקס) כנראה
בגלל הוספת המרחק בין האוזן לדרייבר, הבאס התמתן במעט, ומרגיש כאילו נוסף מעט SS. המהלך הזה שיפר
אותן מעט לטעמי. בגדול, זה בערך הסאונד שחיפשתי, לא רציתי משהו שישאף להיות דומה ללמבדה, חיפשתי
את הסאונד "הבוטה" יותר. בהחלט לא אוזניה שתתאים לכל אחד, אבל מנגד מי שאוהב סאונד מלא ועשיר בלי
לפחד לאבד כמה אלמנטים בקצוות, או לחלופין ורסטילי ואוהב לגוון כמוני יאהב אותן.
לדעתי יש בהן קסם שכזה, משהו שונה.

אני אישית לא קונה לרגע שה-X00 עדיפות על ה-900 בשום מימד, זה לא הגיוני.
כנראה שהוא רגיש מאוד או פשוט לא אוהב מעבר לטרבל מאופק אם הוא אמר שהוא
הרגיש את הצורך להעיף את האוזניות מהראש, הזכיר לי את הסרטון שלו עם האולטרסון..

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #91 

כן מעט מזכיר את Tyll "קוטל ED10" ההוא. :)

חבל, אחלה אוזניות לדעתי. אבל לא מתאימות לשרשור הזה.

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #92 

philips shp9500 נדמה לי שזה השם שלהם?
פנטסטיות...למיטב ידיעתי לא מוכרים בארץ...באמזון זה 70 דולר בערך אפילו פחות...הבעיה היא שעם משלוח והכל מגיעים ל400 ש"ח פלוס...אבל הן נהדרות...

katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #93 

roy12345 כתב:הד פיי זה ביזניס, רואים שהוא כבר מעורבב חזק עם כל היצרנים הגדולים בשוק עם כל הציוד הזה שזרוק לו באולפן ועם תערוכת הcanjam השנתית שבה הוא מביא אותם לביתנים.
אם הוא יהיה אגרסיבי מידי בביקורות שליליות הוא יאבד הרבה קרדיט אצלם וכמובן הכנסות.

זה לא כמו tyll שמשדר מאיזו פינה כבר 100 שנה ובשבוע האחרון פשוט השמיד את ליין ה-TH-XXX בביקורת בלי להניד עפעף.. ופוסטקס היא שחקן לא פראייר בתחום. אני כבר מטיל ספק בטעם האישי שלו אבל לפחות הוא אומר בדיוק את דעתו, או לפחות זה מה שאני מרגיש מהביקורת שלו
...
אני הפסקתי סופית להתייחס להדפיי בויכוח של NwAvGuy מול חברת שיט והמגבר אסגארד שהם הוציאו.
במגבר הזה היה פגם שהוא הוציא זרם ישר לאוזניות שמדליקים אותו והם ניסו להשתיק את זה. Nwavguy הפנה את תשומת הלב שזה יכול להרוס אוזניןת אז הם קראו לו בשמות. רק כשהביאו תגובה רשמית מ akg שזה בהחלט יכול לגמור אוזניות הם חצי התקפלו. בסוף גירשו אותו מהפורום הדגנראטי ההוא.
לגבי nwavguy, הייתי סקרן אם מה שהוא מדבר מחזיק מים ובדיוק אז הוא שחרר את התכנון של ה o2 amp.
קניתי את המגבר והוא היה מצויין. שטוח לגמרי בלי שום צביעה של הסאונד. באמת אחלה.
הבחור באמת יודע על מה הוא מדבר.
מאז, הדפיי זה מדור רכילויות ממומנות מבחינתי. אין להם שום אינטגריטי אצלי.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #94 

האמת שהתכוונתי יותר לג'וד עצמו, בפורום כמו בכל פורום יש אנשים טובים וישרים, ויש בעלי אינטרסים
מובהקים. הבעיה בפורום מתחילה כשמישהו מביע את דעתו האישית לגבי משהו וזה לא בא טוב לאיזה
ספונסר או בעל אינטרס כלשהוא וזה גורם לסילוק מהיר של המשתמש ומחיקת שירשורים.
יש כאלו פורומים בכל מקום, גם בארץ. ברור שגם הד-פיי לא חף מזה. עדיין, יש שם גם הרבה
מידע מעולה וביקורות מושקעות.

בכל מקרה זה לא מטרת השירשור וקצת סטינו מהנושא..
אז - lets carry on..

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #95 

Vivo XE800 :
לינק לקנייה

במקרה נתקלתי בהן אתמול.
לפי מה שאומרים הן משתמשות באותו הדרייבר של VSONIC GR07 עם כיוונון בין דגם הקלאסיק ל-BE + יש להן את ה-NOZZLE המתכוונן בדומה ל-GR07).
בגרסת ה-RETAIL הראשונית נמכרו ב-99$ והן מיוצרות עבור\ע"י חברת VIVO הסינית שממה שהבנתי די חזקה בשוק הטלפונים הסלולארים בסין.

כאן הן נמכרות בגרסת OEM ומגיעות בשקית (כמו שמקבלים בקופסא של הפלאפון), צריך לשים לב שיש להן זיופים אז צריך להזהר. ניתן לקנות גם בחנות ה-EBAY של PENON AUDIO המוכרת.

אם הן באמת נשמעות כמו GR07 ב-17$ אז הן אחלה דיל. צריך לבדוק אם זה נכון או סתם שטויות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”