שליטה במזגן תדיראן עם לוג'יטק הרמוני
-
talsh85
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
האם מישהו הצליח ללמד את ההרמוני שליטה במזגן תדיראן עילי? מה שאני לא עושה הוא לא מקבל את השלט.
גם הדגמים שקיימים ב DB של ההרמוני לא מתאימים.
גם הדגמים שקיימים ב DB של ההרמוני לא מתאימים.
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
כן, חלקית
האמת כבר לא זוכר מה בדיוק עשיתי, זה היה לפני 4-5 שנים.
אני בעיקר מכבה ומדליק אותו, לא משנה טמפרטורה וכו'.
האמת כבר לא זוכר מה בדיוק עשיתי, זה היה לפני 4-5 שנים.
אני בעיקר מכבה ומדליק אותו, לא משנה טמפרטורה וכו'.
-
talsh85
-
- חבר שרק התחיל

מה שאני לא עושה, הוא לא מוכן ללמוד את השלט, זה משגע אותי!
אתה זוכר אם לימדת אותו בעצמך או שהוספת אותו מתוך המאגר שלהם?
ניסיתי עם 2 שלטים שונים..
אתה זוכר אם לימדת אותו בעצמך או שהוספת אותו מתוך המאגר שלהם?
ניסיתי עם 2 שלטים שונים..
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
ניסית ללמד אותו במצב RAW?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
talsh85
-
- חבר שרק התחיל

מה הכוונה למצב RAW?
עבדתי לפי ההוראות כאן:
https://support.myharmony.com/en-us/tea ... ng-command
רק אציין שיש לי את ה hub ולא את אחד השלטים.
עבדתי לפי ההוראות כאן:
https://support.myharmony.com/en-us/tea ... ng-command
רק אציין שיש לי את ה hub ולא את אחד השלטים.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
@talsh85
·נראה שב Logitech החליטו שוב לסרס את התוכנות שלהם. במצב רגיל מה שמשודר מהשלט המקורי הוא לא בדיוק מה שנקלט ונשמר בשלט של Logitech, אלא משהו שעבר אופטימיזציה. זה נועד לשמור רק את המינימום הנדרש כדי להפעיל את ההתקנים אבל לפעמים זה רק מקלקל.
מצב RAW שהיה זמין בגרסאות תוכנה קודמות כמו Logitech Harmony Remote software 7.7/7.8 איפשר לשמור בדיוק את רצף הפקודות כפי שהועבר מהשלט המקורי.
תכונה זו כנראה בוטלה ונראה שגם אי אפשר עוד להוריד גרסאות תוכנה קודמות. בדיוק כפי שבזמנו הם ביטלו את האפשרות לערוך את הפקודות בתוך התוכנה, מה שאיפשר להרבה משתמשים להשתמש בתכנות של שלטים חכמים של פיליפס.
לצערי נראה שגם אם תוכל לאתר גרסה קודמת של התוכנה היא כנראה שלא תתמוך ב Hub, אולי כדאי לך לנסות בכל זאת, מה כבר יש לך להפסיד?
·נראה שב Logitech החליטו שוב לסרס את התוכנות שלהם. במצב רגיל מה שמשודר מהשלט המקורי הוא לא בדיוק מה שנקלט ונשמר בשלט של Logitech, אלא משהו שעבר אופטימיזציה. זה נועד לשמור רק את המינימום הנדרש כדי להפעיל את ההתקנים אבל לפעמים זה רק מקלקל.
מצב RAW שהיה זמין בגרסאות תוכנה קודמות כמו Logitech Harmony Remote software 7.7/7.8 איפשר לשמור בדיוק את רצף הפקודות כפי שהועבר מהשלט המקורי.
תכונה זו כנראה בוטלה ונראה שגם אי אפשר עוד להוריד גרסאות תוכנה קודמות. בדיוק כפי שבזמנו הם ביטלו את האפשרות לערוך את הפקודות בתוך התוכנה, מה שאיפשר להרבה משתמשים להשתמש בתכנות של שלטים חכמים של פיליפס.
לצערי נראה שגם אם תוכל לאתר גרסה קודמת של התוכנה היא כנראה שלא תתמוך ב Hub, אולי כדאי לך לנסות בכל זאת, מה כבר יש לך להפסיד?
- brillix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
גם לי היתה אותה בעיה עם ה-HUB לפני מספר שבועות, אצלי זה ניפתר (לא לצחוק) ע"י זה שקירבתי את השלט של המזגן ל-HUB ונתתי זווית של 45 מעלות, רק אחרי משחק עם המרחק והזווית הוא קלט את הפקודות 
-
talsh85
-
- חבר שרק התחיל

@brillix, אתה רציני?
ניסיתי מכל זוית אפשרית כבר וממרחקים שונים.. התייאשתי.
אגב,
יש לי גם מזגן אחר של Family שכביכול הצלחתי ללמד אותו את השלט, אבל שום פקודה לא באמת עובדת, אפילו לא כיבוי והדלקה.
ניסיתי מכל זוית אפשרית כבר וממרחקים שונים.. התייאשתי.
אגב,
יש לי גם מזגן אחר של Family שכביכול הצלחתי ללמד אותו את השלט, אבל שום פקודה לא באמת עובדת, אפילו לא כיבוי והדלקה.