הרבה פעמים, אם לא תמיד, הסאונד מפסיק לעבוד בטלוויזיה כשמנסים להריץ בסטרימר סרט או משהו, לאחר שהסטרימר היה פתוח אבל לא פעיל.
זה קורה לי עם הPIPO7 שיש לי עכשיו וזה היה קורה גם עם הXTREAMER שהיה לי קודם. שניהם היו מחוברים בHDMI.
מה שאני עושה הוא לכבות ולהדליק מחדש את הסטרימר ואז זה מסתדר.
רציתי לשאול אם יש פתרון אחר.
אז לפני שהעליתי כאן את השאלה חיפשתי כאן בפורום שאלות דומות. לא מצאתי.
וכשהתחלתי לכתוב את השאלה, אמרתי לעצמי שאעשה עוד ניסוי אחד - לכבות את הטלוויזיה ולהדליק. וואללה עובד. בעיה שהטרידה אותי שנים אבל אף פעם לא ממש טרחתי למצוא לה פתרון.
אז כתבתי את כל זה רק למקרה שמישהו ייתקל או נתקל בבעיה הזו.
אין צורך להדליק ולכבות את הסטרימר, שזה עלול להיות מעצבן אחרי שמצאת כבר סרט לנגן, אלא פשוט לכבוד ולהדליק את הטלוויזיה.
כנראה עניין שהטלוויזיה מפסיקה לקרוא את אות הסאונד מהHDMI אחרי פרק זמן שהוא לא מזרים כלום.
הסאונד מפסיק לעבוד לאחר פרק זמן של אי-שימוש בסטרימר
-
yoavv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- הצטרף: פברואר 2007
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- הצטרף: מאי 2007
- שם מלא: ארתור ליברמן
- מיקום: רמת גן
זה ככל הנראה קשור לhandshaking והגדרות מערכת לקויות.
ב-OE, בתוך הגדרות של קודי יש אפשרות להגדיר את זמן ה"טיימאוט" של הסאונד. גם אצלי היתה בעיה דומה, ואחרי ביטול ההגדרה הזאת, לא נתקלתי יותר בהעלמות הסאונד.
ב-OE, בתוך הגדרות של קודי יש אפשרות להגדיר את זמן ה"טיימאוט" של הסאונד. גם אצלי היתה בעיה דומה, ואחרי ביטול ההגדרה הזאת, לא נתקלתי יותר בהעלמות הסאונד.
- kingvlad
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- הצטרף: ספטמבר 2005
בעיה דומה גם במיניקס neo x8-h plus
פעם הבאה שהסאונד יעלם אכבה ואדליק את הטלוויזיה במקום המיניקס
תודה רבה על הטיפ
פעם הבאה שהסאונד יעלם אכבה ואדליק את הטלוויזיה במקום המיניקס
תודה רבה על הטיפ