שרשור ריכוז ביקורות מסכים דגמי 2016-2017
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Eliran15
·
תודה אלירן, הוספתי את הביקורת לסוני (ועוד איזה שתיים שהיו ב- Rtings).
לגבי ההייסנס - אני לא כל כך רואה איך הביקורת הזו רלוונטית אלינו מאחר וזה דגם שלא שמעתי עליו ולדעתי לא נמכר בארץ. אני גם לא רואה סיבה לייבא אותו אישית בגלל שהוא נראה מאד בינוני מינוס לפי הביקורת.
·
תודה אלירן, הוספתי את הביקורת לסוני (ועוד איזה שתיים שהיו ב- Rtings).
לגבי ההייסנס - אני לא כל כך רואה איך הביקורת הזו רלוונטית אלינו מאחר וזה דגם שלא שמעתי עליו ולדעתי לא נמכר בארץ. אני גם לא רואה סיבה לייבא אותו אישית בגלל שהוא נראה מאד בינוני מינוס לפי הביקורת.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

עודכנו ביקורות. (נוספו בעיקר לפיליפס)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- AviadGabay
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם תסתכל בתגובות תראה שהיא גם לא עד כדי כך נפלה - המבקר מציין שהיא לא מגיעה לעוצמות ההארה הגבוהות אבל מצד שני - הטלויות של סמסונג סובלות מזה שהן Edge Lit עם עוצמת הארה כל כך גבוהה. הוא לא סגור על זה שהסמסונג 7000 עדיפה עליה ב-HDR.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט ביקורת חיובית. בעיית הגאמא נראה כמו משהו שקיים בהרבה מאד דגמים גם משנים הקודמות, אבל המבקר מציין שבמקרה הנ"ל זה לא משפיע יותר מדי על הצפיה. בכל אופן, יכול להיות נחמד אם הייסנס יוסיפו אפשרות לכייל גם את הגאמא (בין עם הכיוון RGB 10PT או ע"י בקרות נפרדות עבור גאמא).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה בעיקר אומר שהוא שונהtomerhd כתב:הביקורת אחלה וחיובית , מה זה אומר לגבי הדגם של ה70" שהוא שונה מה65 ברמת התאורה?...
התאורה שלו אמורה להיות טובה יותר אבל לך תדע, אם ה-FALD לא בוצע כמו שצריך זה לא באמת יהיה שווה יותר מדי.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה, הוספתי קישור לביקורת על ההייסנס בעמוד הראשי.
לומר את האמת - לא עף לי הגג.
תקנו אותי אם אני טועה אך זה אמור להיות מסך ספינת הדגל שלהם כרגע לא?
ולשווק מסך בסוף שנת 2016, בואך 2017, עם ביצועים כאלה עלובים ב- HDR זה קצת מגוחך לדעתי. לפי הביקורת והמדידות שהם עשו שם זה נראה שהמסך מעולה (אפילו מדהים אם משקללים את המחיר) בביצועים שלו ב- SDR (וגם כאן צריך להחליק לו על העובדה שהוא לא מדויק באיזון לבן ובמיקום הצבעים הראשיים והמשניים ללא כיול מקצועי). אך פה זה נגמר בערך.
עם עצמת הארה מירבית של 300 ניטס, כיסוי גאמוט P3 של כ- 90% אין לו יותר מידי מה למכור בעולם ה- HDR. סתם כמסך 4K נחמד ומעוצב זו אחלה קניה. למי שמחפש הכנה לעתיד עם תמיכה טובה ויכולות של HDR - עדיף לא לא להשלות את עצמו.
לא שכל זה מפריע להייסנס לרוץ כבר כמה חודשים עם פרסום של 8K ULED בכל חור..
לומר את האמת - לא עף לי הגג.
תקנו אותי אם אני טועה אך זה אמור להיות מסך ספינת הדגל שלהם כרגע לא?
ולשווק מסך בסוף שנת 2016, בואך 2017, עם ביצועים כאלה עלובים ב- HDR זה קצת מגוחך לדעתי. לפי הביקורת והמדידות שהם עשו שם זה נראה שהמסך מעולה (אפילו מדהים אם משקללים את המחיר) בביצועים שלו ב- SDR (וגם כאן צריך להחליק לו על העובדה שהוא לא מדויק באיזון לבן ובמיקום הצבעים הראשיים והמשניים ללא כיול מקצועי). אך פה זה נגמר בערך.
עם עצמת הארה מירבית של 300 ניטס, כיסוי גאמוט P3 של כ- 90% אין לו יותר מידי מה למכור בעולם ה- HDR. סתם כמסך 4K נחמד ומעוצב זו אחלה קניה. למי שמחפש הכנה לעתיד עם תמיכה טובה ויכולות של HDR - עדיף לא לא להשלות את עצמו.
לא שכל זה מפריע להייסנס לרוץ כבר כמה חודשים עם פרסום של 8K ULED בכל חור..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עקרונית יש להם סדרות יותר מתקדמות, לא ברור למה הם לא משווקים אותן מחוץ לסין. זה לא באמת מסך הדגל שלהם. יכול להיות שיבואנים פשוט מעדיפים לא להביא מסכים כמו ה-9600 כי הוא כבר בטח לא יעלה הרבה פחות מ-9500 של סמסונג ואז אנשים יעדיפו להשקיע עוד כמה שקלים בשם שהם מכירים.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
אחלה, הוספתי את הביקורת בשרשור שפתחו על הפיליפס.
לגבי שרשור חדש לדגמים החדשים - כנראה שלא אעשה כזה. נראה לי כאילו מעט מאד אנשים בפורום נעזרו בשרשור הנוכחי..
·
אחלה, הוספתי את הביקורת בשרשור שפתחו על הפיליפס.
לגבי שרשור חדש לדגמים החדשים - כנראה שלא אעשה כזה. נראה לי כאילו מעט מאד אנשים בפורום נעזרו בשרשור הנוכחי..