לה מרזוקו לינאה מיני על השיש
מסכים. למרות שאני עדיין לא שיחקתי עם ה PID, אני כן רואה איך מתי שהוא בעתיד אני הסתקרן מספיק כדי לרצות ולהתנסות בשינויים כגון זמן ה פרי אינפיוזן.
במידה וזה יהיה המצב, אז אני אנסה להוסיף את היכולת ( ראיתי ביוטיוב שכבר עשו את זה).
האמת שהמכונה מטורפת. וגם אם הGS3 היתה עולה אותו דבר הייתי מעדיף את הלינאה. פשוטה, יפה יותר (לטעמי), קומפקטית יותר ומדוייקת. אם היה כיוון לפרי אינפיוזן זה היה הורג את הGS3.
אני מרגיש כמו ילד כל פעם שאני מכין קפה ואני לא רואה שיש משהו בשוק שהייתי מעדיף. גם עכשיו בגלל שהרבה חברות מתמקדות בפיתוח שטיות כמו מכונות שמדברות עם הפלאפון ומביאות פרופילים מהאינטרנט אז אני לא מאמין שתהיה מכונה בעתיד הקרוב שתשנה את דעתי.
לגבי המטחנה גם קשה לי לראות צורך בשידרוג.
במידה וזה יהיה המצב, אז אני אנסה להוסיף את היכולת ( ראיתי ביוטיוב שכבר עשו את זה).
האמת שהמכונה מטורפת. וגם אם הGS3 היתה עולה אותו דבר הייתי מעדיף את הלינאה. פשוטה, יפה יותר (לטעמי), קומפקטית יותר ומדוייקת. אם היה כיוון לפרי אינפיוזן זה היה הורג את הGS3.
אני מרגיש כמו ילד כל פעם שאני מכין קפה ואני לא רואה שיש משהו בשוק שהייתי מעדיף. גם עכשיו בגלל שהרבה חברות מתמקדות בפיתוח שטיות כמו מכונות שמדברות עם הפלאפון ומביאות פרופילים מהאינטרנט אז אני לא מאמין שתהיה מכונה בעתיד הקרוב שתשנה את דעתי.
לגבי המטחנה גם קשה לי לראות צורך בשידרוג.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
נראה מדהים. הסתכלתי בוידאו.
אבל לא הייתי לוקח בשחור....
אבל לא הייתי לוקח בשחור....
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
·יש סיבה שיש אותה בכמה צבעים. מבחינתי הדילמה היתה בין השחור ללבן (רציתי משהו שונה מקופסא בכרום).boazj כתב:נראה מדהים. הסתכלתי בוידאו.
אבל לא הייתי לוקח בשחור.......
בסוף בחרתי בשחור כי זה יותר מתאים לשאר הדברים במטבח והאישה העדיפה את השחור על הלבן.
@mresp
·
מכונה מדהימה אין מילים תתחדש
חלום להעמיד אחת כזאת על השיש
תגיד לגבי המיכל מים
זה שהוא למטה הוא מתחמם פחות או רק אחרי הרבה זמן?
כידוע אחד הדברים הכי מעצבנים זה שאחרי שהמכונה דולקת זמן מה המים במיכל מאחורה מתחממים בטירוף
במיוחד בקיץ ואז חייב להחליף מים או שהשוט יוצא שרוף
·
מכונה מדהימה אין מילים תתחדש
חלום להעמיד אחת כזאת על השיש
תגיד לגבי המיכל מים
זה שהוא למטה הוא מתחמם פחות או רק אחרי הרבה זמן?
כידוע אחד הדברים הכי מעצבנים זה שאחרי שהמכונה דולקת זמן מה המים במיכל מאחורה מתחממים בטירוף
במיוחד בקיץ ואז חייב להחליף מים או שהשוט יוצא שרוף