קשה למצוא מסך 32 שהוא FHD - למה?? *עדכון - נרכש Hisense LEDN32D50
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא שווה להשקיע או להתייסר בהתלבטויות יותר מידי. 32" לצפיה בשידורי לוויין לא דורש יותר מידי. למעשה הייתי הולך על המסך הזול ביותר שאפשר שעדיין מסוגל להציג תמונה סבירה ולהעיף אותו ברגע שיתקלקל. זה לא שווה לא אחריות ולא שירות. אבל זו דעתי כמובן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
דגם הפנסוניק שנרשם לפני כמה פוסטים הוא Hd ready ולא FHD.
אני רכשתי לפני כמה חודשים פנסוניק 32" Hd ready עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מאיכות התמונה, לא מרגיש בחיסרון כלשהו בגלל שהיא לא FHD, אמנם עלתה קצת יותר מהתחרות, אך אני מאוד מרוצה.
דגם TH-32A410L.
אני רכשתי לפני כמה חודשים פנסוניק 32" Hd ready עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מאיכות התמונה, לא מרגיש בחיסרון כלשהו בגלל שהיא לא FHD, אמנם עלתה קצת יותר מהתחרות, אך אני מאוד מרוצה.
דגם TH-32A410L.
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני מבין שאין כמעט להשיג FHD בגודל הזה וזה בסדר גמור לצרכים שלי
אני רק תוהה אם הבדל של 200 שקלים (X 2 כי אני צריך 2 מסכים) מצדיק את ההשקעה במותג מוכר על פני הייסנס
אני רק תוהה אם הבדל של 200 שקלים (X 2 כי אני צריך 2 מסכים) מצדיק את ההשקעה במותג מוכר על פני הייסנס
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - לאור העובדה שהם מציעים 3 שנים - הם כנראה טובים יחסית.
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עדכון: רכשתי 2 מסכי הייסנס בעלות של 800 לאחד. מצפייה ראשונית ללא כיול רואים טוב מאד. שבוע הבא נחבר את YES ואוכל לתת עוד חוות דעת אם זה מעניין מישהו.
תודה לכל מי שעזר
תודה לכל מי שעזר
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כננרה באמת לא כדאי פאנל FHD בהמסך כזה..עצלי בכלל בבית יש 2 PDP של 50" ו 40" שהם "רק" HDR, ואני לא בוכה כלל, אבל פלזמה מטשטשת כל מיני בעיות מהסוג הזה. אני הולך לקנות 32 גם קרוב, ראיתי ז"א לחבר 2 טלווזיות של הייסנס, ידוע מה? לא רע בכלל התצוגה, הפאנל בכל מקרה של יצרן מוכר, אותי תמיד מדעיג עניין האלקטרוניקה שם. דוגמה לא כלכך קשורה, אך לדוגמה מסכי DELL בעלי פאנל LG, לפחות בדגמי IPS/HIPS/AHIPS שלהם, ועדין נותנים יותר מכל מסך של LG עצמם..אז יש ויש, עולי היצרן הסיני נותן יותר פיצרים טובים ביחס ליצרן בעל שם.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "