נמחק
- TomSheinman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
עדיין לא עובד עם אקסודוס?
לא מבין מה יש לנטוש את ההרבחה אני מעדיף לנטוש הרחבות שלא עובדות תקין עם meta מאשר לנטוש אותה
הכל עובד פרפקט והיא בגדר חובה למי שעובד עם library integration....
exodus ו salts אגב גם פיניקס פשוט ביטלו את האופציה לנגן דרכם באמצעות תוספים חיצוניים כל אחד מסיבתו שלו... כך שלא משנה בעזרת איזה תוסף (לדוגמא isearch של super favourites) לא תצליחו להריץ אותם
אין קשר לתחזוקה של meta ובקשר לplayers כולם עובדים תקין.
exodus ו salts אגב גם פיניקס פשוט ביטלו את האופציה לנגן דרכם באמצעות תוספים חיצוניים כל אחד מסיבתו שלו... כך שלא משנה בעזרת איזה תוסף (לדוגמא isearch של super favourites) לא תצליחו להריץ אותם
אין קשר לתחזוקה של meta ובקשר לplayers כולם עובדים תקין.
·זה ממש לא נכון, ואני לא יודע אם אתה טועה או מטעה..tstrul כתב:לא מבין מה יש לנטוש את ההרבחה אני מעדיף לנטוש הרחבות שלא עובדות תקין עם meta מאשר לנטוש אותה
אין קשר לתחזוקה של meta ובקשר לplayers כולם עובדים תקין....
exodus ו salts עובדים מצוין עם קיר הסדרות של THE WIZ, או עם התוסף שלו.
לנטוש את exodus ו salts ולהשאר עם הרחבה שלא תומכת בהם? מה הטעם ???
@cundason
·
לא טועה ולא מטעה.
אם תסתכל טוב, הגרסא של exodus ב repo של the wiz שונה מהגרסא של exodus מהrepo המקורי ולא סתם... בוצעו התאמות על מנת שיעבוד עם הקיר שלו.
אתה מוזמן לחפש בגוגל playback outside exodus.
בנוגע לתוספים... לרוב אני עובד עם תוספי טורנט (torrenter ו quasar) בגלל שלרוב תמיד יהיה 1080 עם 5.1 והם עובדים מעולה, גם עם meta.
וגם תוספים רגילים לא חסר כמו specto וגם salts עובד מעולה אם אתה עובד עם library integration ומנסה להריץ את הסדרה מהספריה בעזרת meta ולא מתוך meta
·
לא טועה ולא מטעה.
אם תסתכל טוב, הגרסא של exodus ב repo של the wiz שונה מהגרסא של exodus מהrepo המקורי ולא סתם... בוצעו התאמות על מנת שיעבוד עם הקיר שלו.
אתה מוזמן לחפש בגוגל playback outside exodus.
בנוגע לתוספים... לרוב אני עובד עם תוספי טורנט (torrenter ו quasar) בגלל שלרוב תמיד יהיה 1080 עם 5.1 והם עובדים מעולה, גם עם meta.
וגם תוספים רגילים לא חסר כמו specto וגם salts עובד מעולה אם אתה עובד עם library integration ומנסה להריץ את הסדרה מהספריה בעזרת meta ולא מתוך meta
חברים התוסף Meta חי ונושם
אמנם הפסקנו את הפיתוח שלו למשך תקופה ארוכה אבל בהמשך הלא ידוע יש למה לצפות
לגבי זה שלא עובד עם תוספים כאלה ואחרים זה כמו ש tstrul רשם
ואפשר לעקוף זאת ע"י שינוי קוד התוסף Meta אבל זה לא משהו שאני מתכוון לפרסם לציבור.
אמנם הפסקנו את הפיתוח שלו למשך תקופה ארוכה אבל בהמשך הלא ידוע יש למה לצפות
לגבי זה שלא עובד עם תוספים כאלה ואחרים זה כמו ש tstrul רשם
ואפשר לעקוף זאת ע"י שינוי קוד התוסף Meta אבל זה לא משהו שאני מתכוון לפרסם לציבור.
·אני יודע שהאשף מתאים גרסא מיוחדת משלו שתעבוד עם SALTS ואקסודוס. ולמה שזה יפריע לי ?העיקר שזה עובד לי ואני מבסוטtstrul כתב:@cundason
·
לא טועה ולא מטעה.
...
ושוב נשאלת השאלה למה לעבוד מסובך- דרך library integration ואז דרך מטא, אם אני יכול פשוט להשתמש בקיר הסדרות או המועדפים המובנים באבקסיס באמצעות התוסף של THE WIZ. הכל עניין של נוחות.בנוגע לתוספים... לרוב אני עובד עם תוספי טורנט (torrenter ו quasar) בגלל שלרוב תמיד יהיה 1080 עם 5.1 והם עובדים מעולה, גם עם meta.
וגם תוספים רגילים לא חסר כמו specto וגם salts עובד מעולה אם אתה עובד עם library integration ומנסה להריץ את הסדרה מהספריה בעזרת meta ולא מתוך meta...
כמו שמישהו אמר פה, הרעיון של META היה מדליק, אני קפצתי על המציאה. אבל כשזה לא משרת את צורת השימוש שלי , למה שאשנה אותה למענו בו, כשיש דרכים שכן עובדות עם הצורה שבה אני צופה?
·cundason כתב:ושוב נשאלת השאלה למה לעבוד מסובך- דרך library integration ואז דרך מטא, אם אני יכול פשוט להשתמש בקיר הסדרות או המועדפים המובנים באבקסיס באמצעות התוסף של THE WIZ. הכל עניין של נוחות.......
כמו שמישהו אמר פה, הרעיון של META היה מדליק, אני קפצתי על המציאה. אבל כשזה לא משרת את צורת השימוש שלי , למה שאשנה אותה למענו בו, כשיש דרכים שכן עובדות עם הצורה שבה אני צופה?...
גם קיר הסדרות זה library integration ולקרוא ל library integration הסתבכות זה קצת מצחיק כי זאת הצורה הכי טבעית שבה קודי רגיל לעבוד (ולא נבירה בתוך תוספים) ככה כל התוספים מבוססי ספריה עובדים (כמו מתי משודר הפרק הבא lazytv וכו).
קשה להשוות את הקיר של TheWiz לMeta מסיבה נורא נורא פשוטה. קיר סדרות בוחר ומכניס לך סדרות לספריה ע"פ קריטריונים ובצורה אוטומטית וזה לא בהכרח מתאים לכולם. יש אנשים שמעדיפים לשים בספריה רק סדרות שהם אשכרה צופים בהם ועוכבים אחריהם (שבד"כ יש 2-3 כאלה בתקופה לבנאדם ממוצע) כנל סרטים.... מה גם שבקיר הסדרות ניתן להחליט על תוסף אחד דיפולטי שינגן את הסרטים ואם אין את הפרק בתוסף צריך לשנות בהגדרות של הקיר לתוסף אחר ופה בא היתרון של Meta. פה אני מסכים איתך שזה עניין של נוחות..... אני חושב שרק בגלל האופציה הזאת שווה להחזיק את Meta גם אם משתמשים בקיר
@cundason
·
טוב יצא מהדיון הזה משהו טוב... שמשלב בין 2 הדעות
אחרי הדיון התחלתי לחשוב על זה.... TheWiz התאים את התוסף על מנת שינגן דרך הקיר שלו וזה עובד לו פצצה. מדוע זה לא עובד ב Meta? נכנסתי לראות בקוד של TheWiz wall כיצד הוא פונה ל Exodus וניסיתי ליישם את זה באמצעות נגן ל meta לצערי ללא הצלחה.
אבל אז חשבתי... אולי אייצר meta player ל thewiz wall? זה מה שעשיתי וזה עובד פצצה! אם הנגן מוגדר להיות Exodus ב the wiz wall אז הכל פועל מצויין בעזרת meta! אני מצליח לנגן באמצעות Exodus
זה מעקף טיפה "מלוכלך" במיוחד לאנשים כמוני שלא עובדים עם ה wall אבל הוא עובד פצצה. אני אישית ביטלתי את ה wall והשארתי את התוסף מותקן רק בשביל שינגן לי exodus דרך meta.
קישור לנגן:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
ניתן לשים אותו תחת userdata/addon_data/plugin.video.meta/players
(צירפתי שם עוד 2 נגנים שהכנתי ל zen ו exodus שאמנם לא מנגנים כמו שצריך אבל מביאים אותך לדף של העונה באותו התוסף... למי שמעוניין)
@b2k - תוכל להוסיף את זה לרפו?
·
טוב יצא מהדיון הזה משהו טוב... שמשלב בין 2 הדעות
אחרי הדיון התחלתי לחשוב על זה.... TheWiz התאים את התוסף על מנת שינגן דרך הקיר שלו וזה עובד לו פצצה. מדוע זה לא עובד ב Meta? נכנסתי לראות בקוד של TheWiz wall כיצד הוא פונה ל Exodus וניסיתי ליישם את זה באמצעות נגן ל meta לצערי ללא הצלחה.
אבל אז חשבתי... אולי אייצר meta player ל thewiz wall? זה מה שעשיתי וזה עובד פצצה! אם הנגן מוגדר להיות Exodus ב the wiz wall אז הכל פועל מצויין בעזרת meta! אני מצליח לנגן באמצעות Exodus
זה מעקף טיפה "מלוכלך" במיוחד לאנשים כמוני שלא עובדים עם ה wall אבל הוא עובד פצצה. אני אישית ביטלתי את ה wall והשארתי את התוסף מותקן רק בשביל שינגן לי exodus דרך meta.
קישור לנגן:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
ניתן לשים אותו תחת userdata/addon_data/plugin.video.meta/players
(צירפתי שם עוד 2 נגנים שהכנתי ל zen ו exodus שאמנם לא מנגנים כמו שצריך אבל מביאים אותך לדף של העונה באותו התוסף... למי שמעוניין)
@b2k - תוכל להוסיף את זה לרפו?