טריפל סלקום טיוי-מרוצים? לא מרוצים?
עוד לא הייתה ההתקנה - ביום שני הקרוב (שילוב של שמינות מתקין באיזור שלי וזמינות שלי).ka6543 כתב:·תעדכן בבקשה על שביעות הרצון מהמיקצועיות של ההתקנה וגם על חוויית המשתמש, אני שוקל גם להצתרף לטריפל שלהם. תודה.........
אעדכן.
לא.IGAL1904 כתב:@keystone
·
אמרו לך שאחרי שנה הם מעלים את המחיר ב20 שח?...
מצד שני, אני לא כל כך מתרגש מהדברים האלה, הודעת ניתוק עושה את העבודה.
בדיוק כמו המרדף של בזק אחרי מאתמול שהם קיבלו את הודעת הניתוק - איך נגדיר את זה, פתאום יש מבצעים מיוחדים רק בשבילי.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
·דרך טלפון או דרך צ'אט?keystone כתב:הזמנתי היום, התקנה חינם, לא התעקשו יותר מדי....
אני הגעתי עד ל50%
מה באשר להשכרת נטבוקס 9.90 או זיכוי על זה?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
לשאלתך בכותרת, אני מאוד מרוצה.
הייתי לקוח שנים רבות של ייס וגם הייתי מרוצה.
הבעיה שהצפיה העיקרית שלי ושל אשתי היתה בערוצי 2 ו 10 , כלומר עידן פלוס, כשאת הסרטים אני מייבא מהטורנטים.
הבנות צפו קצת בסדרות לילדים, אבל בצפיה מוגבלת.
הגעתי למסקנה שבאופי הצפיה שלנו, אין סיבה לשלם כל כך הרבה, ובסיכום של הטריפל (טלפון,תשתית,אינטרנט, TV) הגעתי ל 440 ש"ח.
בטריפל המקביל בסלקום טיוי אני מגיע עם שלושה ממימירים ל 210 ש"ח ומבחינתי עשיתי עסקה מצויינת החוסכת לי קרוב ל 2500 ש"ח בשנה.
הייתי לקוח שנים רבות של ייס וגם הייתי מרוצה.
הבעיה שהצפיה העיקרית שלי ושל אשתי היתה בערוצי 2 ו 10 , כלומר עידן פלוס, כשאת הסרטים אני מייבא מהטורנטים.
הבנות צפו קצת בסדרות לילדים, אבל בצפיה מוגבלת.
הגעתי למסקנה שבאופי הצפיה שלנו, אין סיבה לשלם כל כך הרבה, ובסיכום של הטריפל (טלפון,תשתית,אינטרנט, TV) הגעתי ל 440 ש"ח.
בטריפל המקביל בסלקום טיוי אני מגיע עם שלושה ממימירים ל 210 ש"ח ומבחינתי עשיתי עסקה מצויינת החוסכת לי קרוב ל 2500 ש"ח בשנה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.