טלויזיות 55 אינצ מסוג: סמסונג, LG,HISENSE
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
הוא צריך להחליט מה הוא מעדיף פאנל VA או פאנל IPS. זה יקל עליו מאד את בחירת המסך.
ה-H6400 מצויינת, ה-HU7000 כנראה לא פחות רעה. עכשיו נותר רק שיקול של גודל מסך מול 4K ודגם מסדרה גבוה יותר.
לדעתי "50 ממרחק 2 מטר יראה מצויין. אם אלה היו האופציות שלי, כנראה שהייתי הולך על ה-HU700.
ה-H6400 מצויינת, ה-HU7000 כנראה לא פחות רעה. עכשיו נותר רק שיקול של גודל מסך מול 4K ודגם מסדרה גבוה יותר.
לדעתי "50 ממרחק 2 מטר יראה מצויין. אם אלה היו האופציות שלי, כנראה שהייתי הולך על ה-HU700.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
להיפך. לטלויזיות עם IPS יש זוויות צפיה רחבות יותר.
ב-VA הצבע מתחיל להשתנות כשזזים מהמרכז של המסך.
לעומת זאת ל-VA יש ניגודיות (שחורים) הרבה יותר טובה.
ב-VA הצבע מתחיל להשתנות כשזזים מהמרכז של המסך.
לעומת זאת ל-VA יש ניגודיות (שחורים) הרבה יותר טובה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם עדיין לא עשית ולא בדקת, ממליץ ללכת לחנות להתרשם ממסכי סמסונג וLG\פנסוניק. מבחינת זוויות צפיה וגם איכות התמונה באופן כללי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אולי לא תאהב את המשפט הנחרץ הזה, אבל בכל זאת:adi15044 כתב:אין לי את הזמן, בגלל זה אני מתייעץ, חוקר ואז אזמין..
מה הכוונה בשחורים? אני מחפש טלויזיה שאני יוכל לראות את התמונה בבירור מהרבה זוייות בצורה ברורה.....
תמצא זמן!
לשאלתך, אני במסכים בוחר LG.
תמונה איכותית מאוד גם ב SD וגם ב HD, אפשר לראות מכל מקום בסלון, והשחורים לא רעים בכלל.
יש לי בסלון את ה 55LB659, אם התמונה של המסך שציינת דומה לתמונה של המסך שלי, אז הכיוון הוא טוב.
בכל מקרה, מבין מה שהעלית כאן, לדעתי הבחירה היא בין הסמסונג וה LG, להייסנס יש עוד מה להוכיח בשוק הזה, גם מבחינת מבחן הזמן.
לך תראה קצת מסכים בחנויות, גם בחנויות מתמחות, אל תתחייב לכלום, קח איתך DOK לראות דוגמה לסרט או שניים, גם הופעה חיה ב HD.
בהצלחה