·+1nati-va כתב:פשוט מעצבן שאומרים כל הזמן שיש אלטרנטיבה.. בזמן שבפועל אין!
העיקר להתנתק- איך אוכל לצפות בכדורגל שלי- אין אי אפשר! חלאס להגיד שזה אלטרנטיבה כי זה לא (קודי שמודי)...
חרם צרכנים על חברת YES ו HOT באם המושבות בפתח תקווה
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
רוצה משהו יותר מעצבן? שיס והוט גם יודעות שחובבי הספורט הם הקהל השבוי היחיד שלהן - אפילו בכתבה על קודי בערוץ 10 הם אמרו את זה במפורש - התוכן היחיד שרלוונטי לערוצי טלויזיה קלאסיים הוא שידורים חיים וספורט.nati-va כתב:פשוט מעצבן שאומרים כל הזמן שיש אלטרנטיבה.. בזמן שבפועל אין!
העיקר להתנתק- איך אוכל לצפות בכדורגל שלי- אין אי אפשר! חלאס להגיד שזה אלטרנטיבה כי זה לא (קודי שמודי)...
אז יש לי חדשות רעות בשבילך - במוקדם או במאוחר אתה תהיה בין הבודדים שעדיין מחוברים להוט / יס והתשלום יהיה בהתאם...
בגלל החיסרון שיש בצורת ההתחברות לאינטרנט ועניין הנתב, אני בספק שגם בהמשך הרוב בארץ ובעולם ישתמשו באינטרנט במקום במכשיר הטלוויזיה.
·uh99 כתב:·אם המוצעה לכבלים ולווין היה באמת אוזן קשבת עבור הצרכנים מזמן הייתה עושה אשר באחריותה ולא מושכת דיונים איין סופים בנושא.............
כי חשוב למועצה איזון להיות גם לטובת חברות השידור כדי לא לאבד זמן מיותר בדיון בבג"ץ לבקשת חברות השידור.
https://www.facebook.com/81119906566737 ... =3&theater
- ifgneni2go
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני התקתי מהם ,התקנתי צלחת לוון וממיר שיתופים שיש עליו הרבה תוכנות ותוכן ומאז העולם שלי השתנת\ה .
חסכתי לעצמי כל שנה 5000ש"ח .הם תפסו את כולם בגלל ערוצי הספורט והילדים .
אבל יש BEIN SPORT הם משדרים את כל המשחקים .
לא צריכים את צארלטון בכלל
חסכתי לעצמי כל שנה 5000ש"ח .הם תפסו את כולם בגלל ערוצי הספורט והילדים .
אבל יש BEIN SPORT הם משדרים את כל המשחקים .
לא צריכים את צארלטון בכלל