·אין לי מושג מהיכן הבאת את זה... איכות יותר נמוכה?rbh3 כתב:האיכות בנטפליקס פה ממש לא כמו של ארה"ב...
אתה מוזמנים גם לבדוק את הכתבות שסיקרו את השירות- האיכות בארץ הרבה יותר נמוכה , שלא לדבר שבקושי יש תכנים של 4K...
עכשיו הראו בתכנית חסכון איך נטפליקס הכניסה ללחץ את YES
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אחד מתוך אלף הביקורות עליהם..
אתה מנוי לשירות?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4750787,00.html
אתה מנוי לשירות?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4750787,00.html
הם כתבו בכתבה שבדפדפן כרום האיכות מוגבלת ל-720. מה שנכון נכון, אף אחד לא טען אחרת.
1080 ומעלה או באקספלורר או באפליקציה (יש בחנות של 8.1 ו-10).
לגבי "השוואת האיכות" שעשו שם בגודל של בול, לא ברור מה מול מה, איך אפשר להתייחס בכלל.
אם משווים מול בלוריי, אין ספק שבלוריי איכותי יותר.
מול שידורי הטלוויזיה בארץ, נטפליקס טובה בהרבה.
1080 ומעלה או באקספלורר או באפליקציה (יש בחנות של 8.1 ו-10).
לגבי "השוואת האיכות" שעשו שם בגודל של בול, לא ברור מה מול מה, איך אפשר להתייחס בכלל.
אם משווים מול בלוריי, אין ספק שבלוריי איכותי יותר.
מול שידורי הטלוויזיה בארץ, נטפליקס טובה בהרבה.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מישהו יכול להעלות SCREENSHOT מתוך השירות שנראה את ההבדל בין האיכויות השונות וגם שנקבל אינדקציה לגבי איכות הHD עצמה?
כל הוויכוח על רזולוציה מיותר.
לנטפליקס יש תשתית לשדר באיכויות גבוהות, על זה אין ויכוח.
מנוי חודשי עולה עשירית ממה שעולה יס או הוט + חודש ראשון חינם
ההצע רק תלך בתשתפר עם הזמן (הזמן עובד לטובת תוכן ישן)
אני חוזר : עשירית, עשירית, עשירית ממחיר יס או הוט
הסיבה היחידה לא להיכנס לנטפליקס ברגע זה ממש זה שפות בשביל התוכן לילדים (או מי שלא יודע ענגלית)
לנטפליקס יש תשתית לשדר באיכויות גבוהות, על זה אין ויכוח.
מנוי חודשי עולה עשירית ממה שעולה יס או הוט + חודש ראשון חינם
ההצע רק תלך בתשתפר עם הזמן (הזמן עובד לטובת תוכן ישן)
אני חוזר : עשירית, עשירית, עשירית ממחיר יס או הוט
הסיבה היחידה לא להיכנס לנטפליקס ברגע זה ממש זה שפות בשביל התוכן לילדים (או מי שלא יודע ענגלית)
לצערי נטפליקס בארץ לא שווה ביכלל , התוכן ממש דליל ואין את המבחר שאני רואה דרך תוכנת Smartflix ששם אני רואה את הכמות הרבה שיש , כרגע נטפלקס לא מתחרה ביכלל עם יס או הוט כי אין לו ערוציי ספורט שזה הדבר היחידי שתופש את לקחות יס או הוט במיכנסיים וכך הם לא יכולים להתנתק מיס או הוט, אני כבר התנקתי מיס ואני נהנה יותר מהתוכן שיש לקודי כי שם יש גם תרגומים וגם מיבחר אדיר שאין לא ביס לא בהוט וכמובן לא בנטפלקס .
זה נכון שבנפליקס רואים יפה בHD סביר ושאם רואים סרט או סידרה אז פשוט לוחצים והסרט מוקרן ישר ללא קירטועים , אבל ברצינות זה התוכן העלוב שהם רוצים שנשלם 9 דולר ? לא מקובל עלי ביכלל , לכן אני עדין יחזור לפירטיות של הורדת סרטים וצפיה בקודי ושאף אחד פה לא יגיד שאני לא צודק בזה שעל תוכן עלוב אני ישלם מחיר מלא , היתי מוכן לשלם ולראות את כל התוכן המלא ובכך כמובן שלא היתי מוריד סרטים באופן פירטי .
זה נכון שבנפליקס רואים יפה בHD סביר ושאם רואים סרט או סידרה אז פשוט לוחצים והסרט מוקרן ישר ללא קירטועים , אבל ברצינות זה התוכן העלוב שהם רוצים שנשלם 9 דולר ? לא מקובל עלי ביכלל , לכן אני עדין יחזור לפירטיות של הורדת סרטים וצפיה בקודי ושאף אחד פה לא יגיד שאני לא צודק בזה שעל תוכן עלוב אני ישלם מחיר מלא , היתי מוכן לשלם ולראות את כל התוכן המלא ובכך כמובן שלא היתי מוריד סרטים באופן פירטי .
והתכנים לדעתכם של hulu יותר טובים משל נטפליקס? גם מבחינת איכות שידור וגם מבחינת מה שיש שם?
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·(Y)rbh3 כתב:אחד מתוך אלף הביקורות עליהם..
אתה מנוי לשירות?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4750787,00.html...
·rbh3 כתב:ברור שהולו עדיף....
לצופה הישראלי במה בדיוק הולו יותר עדיף?
·rbh3 כתב:עזוב שניה שזה סרט להפעיל את זה התכנים הרבה יותר טובים לדעתי...
כי בהולו יש את כל מה שיש בנטפליקס ועוד יותר מזה במחיר יותר זול מהנטפליקס?
שוב זה עניין של טעם וריח אז אני לא ארחיב.. ציפיתי שנטפליקס יכנסו לארץ ונקבל רת המאגר העצום של הסדרות והסרטים שלהם ובשביל סרט 2 וגסיקה גונס אי אפשר להגיד שזה תחליף לטלוויזיה.. זה רחוק מכך.
אז כרגע בצער רב אמשיך להשתמש בהולו, קודי והוט
אז כרגע בצער רב אמשיך להשתמש בהולו, קודי והוט
אתה מבולבל חבר, נטפליקס לא משדר "ערוצים", רק שיטה VOD. מאגר של סרטים וסדרות שאתה יכול לצפות מתי וכמה פעמים שבא לך.rony1234 כתב:... כרגע נטפלקס לא מתחרה ביכלל עם יס או הוט כי אין לו ערוציי ספורט שזה הדבר היחידי שתופש את לקחות יס או הוט במיכנסיים
......
ובגלל זה,לעולם אל תצפה לשידורי ספורט בנטפליקס. לא יהיה.
·