שנה טובה לכולם,
קראתי את ההמלצות, ועדיין אני קצת אבוד בבחירת סטרימר/מחשב מיני / נגן KODI.
קיים מגוון ענק של סטרימרים אנדרואיד באי-ביי, ברמות מחיר שונות מ-300 עד 700 ש"ח.
האם תהיה לי בעיה עם עברית במערכות הללו? האם התמיכה בעברית קשורה בהתקנת קודי / גרסת האנדרואיד / או בחומרה שאני קונה משם?
תודה רבה,
שאלת הדיוט
-
yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אין בעיה בעברית באף מוצר כיום.
ציין תקציב, שימוש ונשמח לסייע לך.
ברוך הבא לפורום.
ציין תקציב, שימוש ונשמח לסייע לך.
ברוך הבא לפורום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה,
1. חשוב לי שהממשק יהיה פשוט אינטואיטיבי, ושיאפשר חיפוש/נווט/תרגום גם בעברית.
הטלויזיה שרכשתי היא TV SMART לא אנדרואידית, תלת מימד. הממשק והתכנים הרלוונטים בטלויזיה עצמה מאד מוגבלים (תוכן ומהירות תגובה ועברית...). אני צריך משהו שיהווה תחליף ל-YES. וקצת חושש ששימוש במכשירים האלו עלול להיות בלתי רציף / "לא נקי" שבדיוק כשאני מוצא זמן לשבת ולראות סרט / סדרה- הוא יתקע שוב ושוב בטעינה וכו'.
2. האם ניתן בקודי להוריד את התכנים לדיסק קשיח מראש?
3. האם קישוריות כלשהי מחשב הביתי- יכולה לסייע בעניין האחסון?
4. התקציב הרצוי הוא סביב 500 ש"ח אבל אם המשמעות היא לקבל משהו שלא כ"כ עובד אז -אין טעם. אלו המוצרים שהסתכלתי עליהם:
MINIX NEO Z64A Android Bluetooth Mini PC QuadCore Smart TV Box XBMC Netflix KODI
i68 Android 5.1 Double-Wifi Bluetooth Octa Core 64Bit 2/8GB 4K 3D Kodi TV BOX
סטרימר Smart TV Box מרובע ליבה MK829 + מקלדת Air Mouse בעברית/אנגלית
Android 4.4 XBMC Quad Core 4K Smart TV BOX 1080P+3D+WIFI Media Player Streamer
כל טוב,
1. חשוב לי שהממשק יהיה פשוט אינטואיטיבי, ושיאפשר חיפוש/נווט/תרגום גם בעברית.
הטלויזיה שרכשתי היא TV SMART לא אנדרואידית, תלת מימד. הממשק והתכנים הרלוונטים בטלויזיה עצמה מאד מוגבלים (תוכן ומהירות תגובה ועברית...). אני צריך משהו שיהווה תחליף ל-YES. וקצת חושש ששימוש במכשירים האלו עלול להיות בלתי רציף / "לא נקי" שבדיוק כשאני מוצא זמן לשבת ולראות סרט / סדרה- הוא יתקע שוב ושוב בטעינה וכו'.
2. האם ניתן בקודי להוריד את התכנים לדיסק קשיח מראש?
3. האם קישוריות כלשהי מחשב הביתי- יכולה לסייע בעניין האחסון?
4. התקציב הרצוי הוא סביב 500 ש"ח אבל אם המשמעות היא לקבל משהו שלא כ"כ עובד אז -אין טעם. אלו המוצרים שהסתכלתי עליהם:
MINIX NEO Z64A Android Bluetooth Mini PC QuadCore Smart TV Box XBMC Netflix KODI
i68 Android 5.1 Double-Wifi Bluetooth Octa Core 64Bit 2/8GB 4K 3D Kodi TV BOX
סטרימר Smart TV Box מרובע ליבה MK829 + מקלדת Air Mouse בעברית/אנגלית
Android 4.4 XBMC Quad Core 4K Smart TV BOX 1080P+3D+WIFI Media Player Streamer
כל טוב,
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
מהדגמים האלו- עדיף רק הראשון לדעתי.
מוסיף המלצה לדגם מצוין שיש לי אותו ,ונמכר כעת במחיר טוב מאוד :
יתרון גדול שלו הוא שהוא מגיע עם 2 מערכות הפעלה , ( ווינדוס 8.1 חוקי ומאוקטב + אנדרואיד 4.4 ) -
ותוכל להתקין את הקודי על 2 מע' ההפעלה ולתפעל אותו גם בווינדוס וגם באנדרואיד,לפי העדפתך.
המחשב קל , קומפקטי ונוח - מדיה סנטר אידיאלי.
מתמודד בכבוד עם הזרמת סרטים מהרשת הביתית , קודי , פופקורן טיים , גלישה באינטרנט וצפייה ישירה .
ניתן לחבר אותו למחשבים אחרים ברשת הביתית ולנגן בו סרטים שמאוחסנים על מחשבים אחרים (זה מחשב לכל דבר ועניין, לא מוצר שיודע לעשות רק דבר
אחד , או איזשהו יצור כלאיים.. ) .
ניתן כמו כן לחבר לו DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני לשם ניגון סרטים משם .
http://www.banggood.com/Ainol-Mini-PC-II-Quad-Core-2GB-DDR3-32GB-ROM-Intel-Windows-8_1-Android-4_4-Mini-Smart-PC-p-986110.html?p=M5110329891352015119
מוסיף המלצה לדגם מצוין שיש לי אותו ,ונמכר כעת במחיר טוב מאוד :
יתרון גדול שלו הוא שהוא מגיע עם 2 מערכות הפעלה , ( ווינדוס 8.1 חוקי ומאוקטב + אנדרואיד 4.4 ) -
ותוכל להתקין את הקודי על 2 מע' ההפעלה ולתפעל אותו גם בווינדוס וגם באנדרואיד,לפי העדפתך.
המחשב קל , קומפקטי ונוח - מדיה סנטר אידיאלי.
מתמודד בכבוד עם הזרמת סרטים מהרשת הביתית , קודי , פופקורן טיים , גלישה באינטרנט וצפייה ישירה .
ניתן לחבר אותו למחשבים אחרים ברשת הביתית ולנגן בו סרטים שמאוחסנים על מחשבים אחרים (זה מחשב לכל דבר ועניין, לא מוצר שיודע לעשות רק דבר
אחד , או איזשהו יצור כלאיים.. ) .
ניתן כמו כן לחבר לו DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני לשם ניגון סרטים משם .
http://www.banggood.com/Ainol-Mini-PC-II-Quad-Core-2GB-DDR3-32GB-ROM-Intel-Windows-8_1-Android-4_4-Mini-Smart-PC-p-986110.html?p=M5110329891352015119
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
-
yoavtsv
-
- חבר שרק התחיל

Ainol Mini PC II Quad Core 2GB DDR3 32GB ROM Intel Windows 8.1 & Android 4.4 TV Box Mini Smart PC Black
שאתה מציע נשמע על פניו פתרון מצויין במחיר מאד אטרקטיבי. יש בעיות/ דברים שאני צריך לדעת?
תודה,
שאתה מציע נשמע על פניו פתרון מצויין במחיר מאד אטרקטיבי. יש בעיות/ דברים שאני צריך לדעת?
תודה,
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
הוא דגם טוב אבל אזל מהמלאי .
מציע דגם נוסף ומעולה שיצא לי להשתמש בו . קצת יותר יקר אבל שווה את התוספת
זה הדגם : יתרון גדול מאוד שלו הוא שהוא מגיע עם סוללה (כמו בלפטופ) ואז אפשר לנייד אותו בין הטלויזיות בבית ובנוסף היא מגנה על המכשיר בכך שהיא מתפקדת בתור אל-פסק במידה ויש הפסקת חשמל \ נפילת מתח וכו' .
יתרון נוסף הוא שבנוסף לנפח האחסון הבסיסי של 32 גיגה בייט הוא כולל גם דיסק SSD נוסף של 64 ג'יגה לאחסון .
VOYO V2
בנוסף - תוכל להסתכל באתר כאן - זה אתר השוואתי לסטרימרים ומיני-מחשבים , הוא יוכל לעזור לך בהחלטה :
http://mini-pc.wix.com/minipc
מציע דגם נוסף ומעולה שיצא לי להשתמש בו . קצת יותר יקר אבל שווה את התוספת
זה הדגם : יתרון גדול מאוד שלו הוא שהוא מגיע עם סוללה (כמו בלפטופ) ואז אפשר לנייד אותו בין הטלויזיות בבית ובנוסף היא מגנה על המכשיר בכך שהיא מתפקדת בתור אל-פסק במידה ויש הפסקת חשמל \ נפילת מתח וכו' .
יתרון נוסף הוא שבנוסף לנפח האחסון הבסיסי של 32 גיגה בייט הוא כולל גם דיסק SSD נוסף של 64 ג'יגה לאחסון .
VOYO V2
בנוסף - תוכל להסתכל באתר כאן - זה אתר השוואתי לסטרימרים ומיני-מחשבים , הוא יוכל לעזור לך בהחלטה :
http://mini-pc.wix.com/minipc
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il