התחדשתי ב- Philips 37PF9631D
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חשבתי על הפיליפס במחירים הנמוכיםsnowgoose כתב:ל 9631 יש Pixel Plus 2 (ד"א יש כבר 3), אך זה לא הדבר היחיד שיש בה שמשפר את חדות התמונה (בשידורי טלויזיה) ישנם מעבדי תמונה\מסנני רעשים\פילטר צבע ועוד...שלא קיימים בדגמים הפשוטים.
עקרונית לפיליפס יש שלוש סוגי טלוויזיות:
סדרה 5 (PF5XXX) - טלויזיות ה-Low End, מינימום תכונות ופנל LCD לא איכותי במיוחד, מחיר "עממי" יחסית (6K ל-"32)
סדרה 7 (PF7XXX) - טלויזיות ה-Mid Tier, טלויזיות טובות יותר מסדרה 5, בעלות תכונות נוספות (של עיבוד תמונה), יציאות/כניסות נוספות וכן פנל LCD איכותי, מחיר יקר יחסית לתמורה בהשוואה לסידרה 5 ולמתחרות האחרות (8-9K ל-"32)
סדרה 9 (PF9XXX) - טלויזיות ה-High End, טלויזיות ספינת הדגל, בעלות תכונות עיבוד תמונה המתקדמות ביותר,ריבוי יציאות/כניסות וכן פנל LCD איכותי ביותר, מחיר יקר אך "שווה" (בעיניי לפחות) (10-12K ל-"32)
...
אבל אחרי שרשמת שזה ה LOW END
כבר פחות בא לי עליהם..חח
האם גם בחברות האחרות העניין עובד ככה?
שאלה קצת טיפשית אה?
האם טושיבה במחיר 6 תיתן יותר מפיליפס במחר 6?
ולעניין המזגן: התקנתי סוף סוף את ה 9641, והיא לא מושפעת מהשלט של המזגן (אולי זה מזגן אחר, אצלי יש אלקטרה, אצל ההורים אולי תדיראן, צריך לבדוק).
בכל מקרה, למי שמתלבט, ה9641 (42 אינצ') נותנת תמונה מעולה בטלויזיה רגילה כמעט בכל הערוצים (טוב VH1 CLASSIC משדר באיכות זוועה קליפים ישנים, ככה זה).
לגבי HD, בינתיים, בגלל בעיות דרייבר (זה מה שקורה שקופצים בראש עם ויסטה), הצלחתי רק להפעיל 720P, וזה מדהים. כמובן שכשחוזרים לטלויזיה רגילה יש התפקחות כואבת... צרות של עשירים
בכל מקרה, למי שמתלבט, ה9641 (42 אינצ') נותנת תמונה מעולה בטלויזיה רגילה כמעט בכל הערוצים (טוב VH1 CLASSIC משדר באיכות זוועה קליפים ישנים, ככה זה).
לגבי HD, בינתיים, בגלל בעיות דרייבר (זה מה שקורה שקופצים בראש עם ויסטה), הצלחתי רק להפעיל 720P, וזה מדהים. כמובן שכשחוזרים לטלויזיה רגילה יש התפקחות כואבת... צרות של עשירים
גם אני רכשתי 9631 לפני חדשיים וגם לי מידי פעם היא נדלקת מעצמה.snowgoose כתב:חבר'ה תשמעו (קראו) קטע...
ביומיים האחרונים התגלתה תופעה מדאיגה ב LCD שלי (Philips 37PF9631D)...הטלוויזיה נדלקת לבד ללא הסבר ברור....![]()
![]()
לאחר מחקר קצר התברר לי כי השלט של המזגן גורם לכך.....
האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? האם יש מה לעשות ?...
בעקבות מחקרך, גם לי יש מזגן תדיראן, נסיתי לכבות ולהדליק וללחוץ על הכפתורים השונים שלו בשלט וזה לא השפיע על הטלוויזיה.
אולי זה מקור אחר....
עדכוני ה BIOS למסכים של פיליפס נמצאים באתר התמיכה של הטלויזיה (אפשר להגיע, למשל, מהאתר הבריטי של פיליפס).
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software