התחדשתי ב- Philips 37PF9631D

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #21 

ואללה? ההורים שלי (אותו דגם כמו שלך, קיבלו לפני יומיים) התלוננו שהטלויזיה מעבירה ערוצים לבד, כנראה שהשלט של המיזוג עושה את זה....

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

אפשר לשים מדבקה על העינית של הטלויזיה כך שתקלוט רק שלט שממש מופנה אליה ישירות וזה יהיה חסין יותר לאותו IR תועים....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ymg
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 820
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #23 

snowgoose כתב:ל 9631 יש Pixel Plus 2 (ד"א יש כבר 3), אך זה לא הדבר היחיד שיש בה שמשפר את חדות התמונה (בשידורי טלויזיה) ישנם מעבדי תמונה\מסנני רעשים\פילטר צבע ועוד...שלא קיימים בדגמים הפשוטים.
עקרונית לפיליפס יש שלוש סוגי טלוויזיות:
סדרה 5 (PF5XXX) - טלויזיות ה-Low End, מינימום תכונות ופנל LCD לא איכותי במיוחד, מחיר "עממי" יחסית (6K ל-"32)
סדרה 7 (PF7XXX) - טלויזיות ה-Mid Tier, טלויזיות טובות יותר מסדרה 5, בעלות תכונות נוספות (של עיבוד תמונה), יציאות/כניסות נוספות וכן פנל LCD איכותי, מחיר יקר יחסית לתמורה בהשוואה לסידרה 5 ולמתחרות האחרות (8-9K ל-"32)
סדרה 9 (PF9XXX) - טלויזיות ה-High End, טלויזיות ספינת הדגל, בעלות תכונות עיבוד תמונה המתקדמות ביותר,ריבוי יציאות/כניסות וכן פנל LCD איכותי ביותר, מחיר יקר אך "שווה" (בעיניי לפחות :) ) (10-12K ל-"32)
...
חשבתי על הפיליפס במחירים הנמוכים
אבל אחרי שרשמת שזה ה LOW END
כבר פחות בא לי עליהם..חח
האם גם בחברות האחרות העניין עובד ככה?
שאלה קצת טיפשית אה?
האם טושיבה במחיר 6 תיתן יותר מפיליפס במחר 6?

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

ולעניין המזגן: התקנתי סוף סוף את ה 9641, והיא לא מושפעת מהשלט של המזגן (אולי זה מזגן אחר, אצלי יש אלקטרה, אצל ההורים אולי תדיראן, צריך לבדוק).
בכל מקרה, למי שמתלבט, ה9641 (42 אינצ') נותנת תמונה מעולה בטלויזיה רגילה כמעט בכל הערוצים (טוב VH1 CLASSIC משדר באיכות זוועה קליפים ישנים, ככה זה).
לגבי HD, בינתיים, בגלל בעיות דרייבר (זה מה שקורה שקופצים בראש עם ויסטה), הצלחתי רק להפעיל 720P, וזה מדהים. כמובן שכשחוזרים לטלויזיה רגילה יש התפקחות כואבת... צרות של עשירים :)

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #25 

תתחדש (Y)

אורנטי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

snowgoose כתב:חבר'ה תשמעו (קראו) קטע...

ביומיים האחרונים התגלתה תופעה מדאיגה ב LCD שלי (Philips 37PF9631D)...הטלוויזיה נדלקת לבד ללא הסבר ברור.... 8O 8O
לאחר מחקר קצר התברר לי כי השלט של המזגן גורם לכך.....

האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? האם יש מה לעשות ? :מבולבל:
...
גם אני רכשתי 9631 לפני חדשיים וגם לי מידי פעם היא נדלקת מעצמה.
בעקבות מחקרך, גם לי יש מזגן תדיראן, נסיתי לכבות ולהדליק וללחוץ על הכפתורים השונים שלו בשלט וזה לא השפיע על הטלוויזיה.
אולי זה מקור אחר....

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

בכל מקרה, תעדכנו את ה BIOS של הטלויזיה. בפורומים ההולנדיים היו דיווחים על זה שהטלויזיה נדלקת בחמש בבוקר מעצמה.

snowgoose פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #28 

drixie כתב:בכל מקרה, תעדכנו את ה BIOS של הטלויזיה. בפורומים ההולנדיים היו דיווחים על זה שהטלויזיה נדלקת בחמש בבוקר מעצמה.
...
עידכון BIOS ?! איך כיצד מי ומה 8O

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

עדכוני ה BIOS למסכים של פיליפס נמצאים באתר התמיכה של הטלויזיה (אפשר להגיע, למשל, מהאתר הבריטי של פיליפס).

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”