רשמים מביקור אצל חברי איתי מהפורום

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #21 

מפרגן לבחור שפרגן- כיף לקרוא רשמים מביקור אצל אנשים שהיו אצל איתי,
אין ספק שכל מי שמגיע לאיתי מקבל סטירה רציני:)

לא מעט זמן שאני מכיר את איתי ואנחנו מתייעצים ומעדכנים אחד את השני בהרבה מהשינויים
והשגעונות אחד של השני ותמיד בכיף ובפרגון אמיתי,

אחד הדברים שאני ממש מעריך אצלו - זה היכולות שלו להיות כנה עם עצמו,
ז"א הוא יכול להשקיע סכום עצום ברכיב מסויים ושבוע אח"כ להגיד לי "תשמע זה לא זה..."
מסיבות שונות אבל הוא תמיד יודע להיות כנה ולבקר את התוצאה שהוא מקבל ממקום אובייקטיבי,

יש כאלה שחושבים שמדובר בשגעון השדרגת - לדעתי מדובר בפרפקטציוניזם והיכולת הכנה לבקר את המערכת שלך,
גם אם זה כרוך בניסיונות מהירים ,

לגמרי ברור (גם לאיתי...)שבזמן שאני באזור - הוא הכתובת הראשונה
לביקור חברי (b) והתרשמות מהמערכת המטורפת הזו...

MCTLV
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

שלום לכולם!,
אין צורך לקרוא יותר מידי בכדי להבין שאיתי שלנו (ITAY123) הינו מבכירי האודיופילים בארץ, לאיתי יש לא רק מערכת משודרגת שמעפילה על כל דמיון אנושי, איתי גם בעל שמיעה אבסולוטית שמאפשרת לו לבחון את הציוד שהוא בוחר גם מנקודת עניין של מותג אודיופילי תוך כניסה לנובח הנתונים הטכניים עד לפרט האחרון, והן לתוצאה שתהיה לו בשידוך עם שאר חלקי המערכת, איתי אלוף בכיולים ובמיכשור כיול שלא היה מבייש את NASA והדבר היחיד שחסר לו זו וילה גדולה בהרצליה להשלמת הסימפוניה... חן חן איתי מחכה לראות מה יהיה כבר השדרוג הבא... :lol:

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #23 

לא מכיר, ודאי מוקיר, אבל בהתחשב בכמות השידרוגים ועלותם המשוערת נראה לי שהכסף של הוילה פשוט הושקע אחרת. ואם לא, הוילה בדרך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”