TCL LED55h8800

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #21 

לא יודע לגבי פאנלים וכו'. סמסונג משתמשת בכל מיני פאנלים במסך הזה (ובדגמים אחרים), שלה ושל יצרני משנה. לא יודע איך אפשר לקבוע איזה פאנל יגיע במסך ואני בכלל לא בטוח שזה כזה משנה.
לדעתי אתה בכלל מתכוון לדגם המסך ולא לפאנל. כלומר האם ללכת על UA55H6400 או UE55H6400.
מיבוא רשמי אתה תקבל רק את ה- UA55H6400 ועם עברית והכל כמו שצריך. הבעיה היא מדגמים שמגיעים מיבוא מקביל, גם ה UE אבל גם ה- UA. פשוט יש יבואנים שלא יודעים להתאים נכון את גרסאת התכנה למסך ויכולות אולי להיות בעיות עם העברית וכו'. וגם היו כאן גם כמה שרשמו תלונות על תמונה שהשתבשה להם עם עדכוני תכנה מסויימים במסך. אבל שוב, לא יודע מה לומר לגבי כל זה. מנסיון שלי בפועל עם המסך הזה אצל לא מעט אנשים לא ראיתי שום בעיה. חבר אחד למשל רכש מסך מדגם אירופאי UE55H6400 ובגרסאת התכנה של המסך בכלל היה רשום שהתכנה היא UA55H6400 והכל אצלו היה פיקס. היתה עברית מלאה, תמך בכתוביות וכל הסמארט והתמונה היתה פיקס. כנ"ל גם בעוד מסכים שראיתי, גם ב UE וגם ב UA, כולם עבדו כמו שצריך ולא ראיתי הבדלים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Amitfqr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

jacko-il כתב:לא יודע לגבי פאנלים וכו'. סמסונג משתמשת בכל מיני פאנלים במסך הזה (ובדגמים אחרים), שלה ושל יצרני משנה. לא יודע איך אפשר לקבוע איזה פאנל יגיע במסך ואני בכלל לא בטוח שזה כזה משנה.
לדעתי אתה בכלל מתכוון לדגם המסך ולא לפאנל. כלומר האם ללכת על UA55H6400 או UE55H6400.
מיבוא רשמי אתה תקבל רק את ה- UA55H6400 ועם עברית והכל כמו שצריך. הבעיה היא מדגמים שמגיעים מיבוא מקביל, גם ה UE אבל גם ה- UA. פשוט יש יבואנים שלא יודעים להתאים נכון את גרסאת התכנה למסך ויכולות אולי להיות בעיות עם העברית וכו'. וגם היו כאן גם כמה שרשמו תלונות על תמונה שהשתבשה להם עם עדכוני תכנה מסויימים במסך. אבל שוב, לא יודע מה לומר לגבי כל זה. מנסיון שלי בפועל עם המסך הזה אצל לא מעט אנשים לא ראיתי שום בעיה. חבר אחד למשל רכש מסך מדגם אירופאי UE55H6400 ובגרסאת התכנה של המסך בכלל היה רשום שהתכנה היא UA55H6400 והכל אצלו היה פיקס. היתה עברית מלאה, תמך בכתוביות וכל הסמארט והתמונה היתה פיקס. כנ"ל גם בעוד מסכים שראיתי, גם ב UE וגם ב UA, כולם עבדו כמו שצריך ולא ראיתי הבדלים.
...
·רז זה לא משנה איזה דגם אני יקח ואתה ממליץ שורה תחתונה על המסך הזה אין משהו יותר טוב?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #23 

לא רשמתי בשום מקום שזה המסך הכי מומלץ. רשמתי לך קודם מספר דגמים שעלו לי לראש כטובים יחסית לגודל הזה ובתקציב שלך. אולי יש טובים יותר אחרים שאני לא חושב עליהם כרגע או לא מכיר. מה שאני בטוח ממליץ לך זה לעשות סבב חנויות ולראות מסכים ודגמים בעיניים שלך ולקחת שלט ליד ולשחק קצת ולראות מה הכי מדבר אליך ובאיזה מחיר אפשר לקחת כל אחד. בסופו של דבר אתה קונה את המסך ולא אני, אז דעתך חשובה יותר מהדעה שלי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Amitfqr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

jacko-il כתב:לא רשמתי בשום מקום שזה המסך הכי מומלץ. רשמתי לך קודם מספר דגמים שעלו לי לראש כטובים יחסית לגודל הזה ובתקציב שלך. אולי יש טובים יותר אחרים שאני לא חושב עליהם כרגע או לא מכיר. מה שאני בטוח ממליץ לך זה לעשות סבב חנויות ולראות מסכים ודגמים בעיניים שלך ולקחת שלט ליד ולשחק קצת ולראות מה הכי מדבר אליך ובאיזה מחיר אפשר לקחת כל אחד. בסופו של דבר אתה קונה את המסך ולא אני, אז דעתך חשובה יותר מהדעה שלי.
...
·סבבה תודה רבה

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #25 

הייתי שמח אם אחד החברים היה עושה סקירה על המסכים הבאים מסין(לא מוצרי מדבקה)
מי יודע אולי הם התקדמו עם השנים .:idea:

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #26 

בהחלט חסר מידע עליהם. אם אתרי הסקירות מתעלמים מהם, אני לא מבין למה היצרנים הסיניים לא שולחים בעצמם מסכים לסוקרים.

Foxהמקורי
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #27 

@jacko-il
·
סליחה שאני קצת רוכב כל הדיון, אבל רציתי לשאול
ההבדל בין 639 ל 659 (LG) זה רק עניין התלת מימד?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”