בעיה בגישה לאחסון OneDrive
-
Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
מאז אתמול בצהריים אין לי גישה לשירות האחסון OneDrive של מיקרוסופט (מנוי 365 בתשלום).
אין אפשרות להגיע אפילו לעמוד הלוג-אין.
מתקבלת ההודעה: "מצטערים, משהו השתבש. אירעה בעיה בשרת שלנו. אנו פועלים לפתרון הבעיה במהירות האפשרית; נסה שוב תוך מספר דקות."
כאמור, הבעיה קיימת כבר שעות רבות, מה שדי מתחיל להדאיג (בכל זאת, 3 טרה שוכבים שם).
האם מישהו נוסף נתקל בבעיות גישה לשירות ובהודעה הנ"ל? אשמח אם מישהו נוסף יבדוק אם יש גישה לשירות, גם אם הוא לא מנוי, ויעדכן.
אין אפשרות להגיע אפילו לעמוד הלוג-אין.
מתקבלת ההודעה: "מצטערים, משהו השתבש. אירעה בעיה בשרת שלנו. אנו פועלים לפתרון הבעיה במהירות האפשרית; נסה שוב תוך מספר דקות."
כאמור, הבעיה קיימת כבר שעות רבות, מה שדי מתחיל להדאיג (בכל זאת, 3 טרה שוכבים שם).
האם מישהו נוסף נתקל בבעיות גישה לשירות ובהודעה הנ"ל? אשמח אם מישהו נוסף יבדוק אם יש גישה לשירות, גם אם הוא לא מנוי, ויעדכן.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
אני עם דרייב עסקי והכל תקין אצלי
-
Lee
-
- חבר מביא חבר

מוזר. הוא לא נותן לי בכלל להגיע לדף בו יש בחירה בין כניסה לדרייב עסקי או דרייב רגיל, לכן זה היה נראה לי בעיה כללית של השירות, בלי כל קשר לחשבון ספציפי.Cleaner כתב:אני עם דרייב עסקי והכל תקין אצלי...
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
אני הצלחתי להגיע לדף הרשמה או כניסה לשירות
-
Lee
-
- חבר מביא חבר

עוד יותר מוזר, אחרי מספר נסיונות ולמרות ההודעה הנ"ל שהמשיכה לחזור על עצמה במעבר מדף לדף, הצלחתי בכל זאת להכנס לאחד החשבונות.MrYair כתב:אני הצלחתי להגיע לדף הרשמה או כניסה לשירות...
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
יכול להיות שיש בעיות dns בספק שלך
תנסה להחליף שרתי dns נגיד ל opendns או גוגל
תנסה להחליף שרתי dns נגיד ל opendns או גוגל
- Comnir
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אם זה קורה שוב, נסה להיכנס מדפדפן אחר או לנקות Cookies וכו' בדפדפן שלך.
-
Lee
-
- חבר מביא חבר

לא קשור לדפדפן, קוקיז או DNS, את כל הפתרונות שהוצעו, בדקתי עוד לפני פתיחת השרשור.
זה לא שדף אינטרנט לא עולה לי, או עולה לאט/עם בעיות. ההודעה שהתקבלה מצביעה די בבירור על בעיה בצד השרת/שירות של מיקרוסופט.
בכל אופן, כמו שכתבתי בהודעה קודמת, הצלחתי להכנס בכל זאת לאחד החשבונות, על אף שההודעה ממשיכה להופיע.
זה לא שדף אינטרנט לא עולה לי, או עולה לאט/עם בעיות. ההודעה שהתקבלה מצביעה די בבירור על בעיה בצד השרת/שירות של מיקרוסופט.
בכל אופן, כמו שכתבתי בהודעה קודמת, הצלחתי להכנס בכל זאת לאחד החשבונות, על אף שההודעה ממשיכה להופיע.
- UriM
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי