התקנת צלחת פרטית- כדאי? (יש לי כבר את הציוד)
לפותח השרשור- אם כבר יש לך צלחת מותקנת על הגג וכל מה שאתה מחפש לצפות בו זה ספורט,בידור וטבע
עשה לעצמך טובה- תכוון אותה לערבסאט (25.5E) ותרכוש ממיר של bein. כל טורניר ספורט אפשרי משודר שם ב 17 ערוצי HD
3 מהם באנגלית מלאה.
בתחילת השבוע הם הוסיפו 3 ערוצי נאשיונל ג'אוגרפיק, 4 ערוצי סרטים ועוד כמה ערוצי סדרות בהם STAR WORLD.
החבילה לא יקרה בכלל בהשוואה לתמורה
http://bein.net/en/
עשה לעצמך טובה- תכוון אותה לערבסאט (25.5E) ותרכוש ממיר של bein. כל טורניר ספורט אפשרי משודר שם ב 17 ערוצי HD
3 מהם באנגלית מלאה.
בתחילת השבוע הם הוסיפו 3 ערוצי נאשיונל ג'אוגרפיק, 4 ערוצי סרטים ועוד כמה ערוצי סדרות בהם STAR WORLD.
http://bein.net/en/
נראה מעולה....
·אין לי את הצלחת מותקנת, יש לי אותה פיזית במחסן.ofers79 כתב:לפותח השרשור- אם כבר יש לך צלחת מותקנת על הגג וכל מה שאתה מחפש לצפות בו זה ספורט,בידור וטבע
3 מהם באנגלית מלאה.
http://bein.net/en/...
לאיזה כיוון צריך לכוון בשביל לקלוט bein?
אתה מנוי שלהם ואתה מרוצה?
Re: נראה מעולה....
·הלוויין נמצא ב 26E והנתונים המדוייקים קיימים באינטרנט.yayu2120 כתב:·אין לי את הצלחת מותקנת, יש לי אותה פיזית במחסן.......
לאיזה כיוון צריך לכוון בשביל לקלוט bein?
אתה מנוי שלהם ואתה מרוצה?...
בלי מכשיר מדידה לא תוכל לכוון צלחת.
השאלה היותר טובה היא היכן רוכשים את הממיר והמנוי וכמה זה עולה...
ממש...yayu2120 כתב:@גיל37
·פשוט אחי, בפלסטין, מצרף לך פרטים...
No dealer found
אין להם נציגות בפלסטין.
@גיל37
·המכירות הן רק באיזורים של מדינות ערב, לכן לא נראה לי שיש אפשרות להשיג ממיר שכזה באירופה או מקום אחר.
·המכירות הן רק באיזורים של מדינות ערב, לכן לא נראה לי שיש אפשרות להשיג ממיר שכזה באירופה או מקום אחר.
אני מניח שמי שהמליץ מדבר מניסיון.yayu2120 כתב:@גיל37
·המכירות הן רק באיזורים של מדינות ערב, לכן לא נראה לי שיש אפשרות להשיג ממיר שכזה באירופה או מקום אחר....
בכל מקרה יש ממירים שלהם באיביי שנמכרים בבריטניה ויש משלוח לישראל אבל יחד עם חבילת ערוצים זה יוצא הרבה כסף.
בטוח במאה אחוז. הם מוכרים רק ממירים חוקיים שנבנו עבור מערכת ההצפנה שלהם במטרה להילחם בשיתופים הפיראטיים.
הם מפרסמים בקישור הבא את הדגמים
http://bein.net/en/receivers/
למיטב ידיעתי, בארץ קל להשיג רק את היומאקס והטכניקולור הפשוטים.
הם מפרסמים בקישור הבא את הדגמים
http://bein.net/en/receivers/
למיטב ידיעתי, בארץ קל להשיג רק את היומאקס והטכניקולור הפשוטים.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
·מיכאלוש כתב:·אם אתה רוצה iptv איכותי......
חפש ruya iptv זו הרחבה בתשלום לקו די
יש קבוצה ruya ישראל בפייס...
היי, יש לי מספר שאלות.
אפשר קישור לקבוצה הזאת ?
מאיפה מומלץ לרכוש מנוי ל ruya ?
האם יש שירות iptv עם שידורים של bien sport ?
יש לך לווין מה אתה צריך ruya?sufgi כתב:·......
היי, יש לי מספר שאלות.
אפשר קישור לקבוצה הזאת ?
מאיפה מומלץ לרכוש מנוי ל ruya ?
האם יש שירות iptv עם שידורים של bien sport ?...
חפש אותה בפייס
ולא מצאתי שירות אמין עם bein אבל יש את הiptv הרשמי שלהם
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
יש לי צלחת לווין 7 שנים שבמהלכן תיקנתי אותה פעמיים בעלות כוללת של 500 שקלים.בצלחת של 1.20 אתה יכול להתקין 2/3/4 עינייות תלוי במספר הלווינים שתרצה.
חשוב לדעת מראש כמה טלוויזיות תרצה לחבר לפני ההתקנה כי על כל טלוויזיה יורד כבל ולכן אם תרצה 2/3/4 טלוויזיות אז תצטרך לרכוש גם עינייות עם 2/3/4 יציאות וגם רכיב אחר שניקרא דייסק מתאים.זה לא מסובך.
צלחת לווין זה סכום חד פעמי אבל כדי לשדרג את הביצועיים יש צורך בכמה דברים נוספים כגון ממיר טוב ,שיתוף טוב,ואינטרנט סביר.
שיתוף עולה גג גג גג 150דולר לשנה וזה מביא לך כמות גדולה של ספורט ,סרטים לילדים ולמבוגרים,מוסיקה ועוד.
שיתוף נעשה פר טלוויזיה .
לדעתי בהתקנה ראשונית תזמין טכנאי שיתקין,תרכוש ממיר טוב בעלות של כ-150 $ ואז תמצא שיתוף.
שיתוף זה דבר מאוד פשוט ,זה קובץ קטן ששולחים לך ואתה דרך המחשב שותל אותו בתיקיה של הממיר וזהו.
החסרונות הם :צריך קצת ידע טכני,לפעמים יש בעיות של שיתוף,אין תרגום
העלויות ביחס לכל האופציות הנוספות הם הנמוכות ביותר-צלחת יש,500 שקלים טכנאי,600 שקל ממיר ,שיתוף 100$ לשנה -סה"כ 1500 משקל ויש לך שנה של שקט.
בשנה השניה תשלם רק שיתוף וכך גם בשלישית וברביעית.
גם בבית הבא שלי תהיה לי צלחת והיה לי גם בבית לפני כי זה פשוט משתלם
חשוב לדעת מראש כמה טלוויזיות תרצה לחבר לפני ההתקנה כי על כל טלוויזיה יורד כבל ולכן אם תרצה 2/3/4 טלוויזיות אז תצטרך לרכוש גם עינייות עם 2/3/4 יציאות וגם רכיב אחר שניקרא דייסק מתאים.זה לא מסובך.
צלחת לווין זה סכום חד פעמי אבל כדי לשדרג את הביצועיים יש צורך בכמה דברים נוספים כגון ממיר טוב ,שיתוף טוב,ואינטרנט סביר.
שיתוף עולה גג גג גג 150דולר לשנה וזה מביא לך כמות גדולה של ספורט ,סרטים לילדים ולמבוגרים,מוסיקה ועוד.
שיתוף נעשה פר טלוויזיה .
לדעתי בהתקנה ראשונית תזמין טכנאי שיתקין,תרכוש ממיר טוב בעלות של כ-150 $ ואז תמצא שיתוף.
שיתוף זה דבר מאוד פשוט ,זה קובץ קטן ששולחים לך ואתה דרך המחשב שותל אותו בתיקיה של הממיר וזהו.
החסרונות הם :צריך קצת ידע טכני,לפעמים יש בעיות של שיתוף,אין תרגום
העלויות ביחס לכל האופציות הנוספות הם הנמוכות ביותר-צלחת יש,500 שקלים טכנאי,600 שקל ממיר ,שיתוף 100$ לשנה -סה"כ 1500 משקל ויש לך שנה של שקט.
בשנה השניה תשלם רק שיתוף וכך גם בשלישית וברביעית.
גם בבית הבא שלי תהיה לי צלחת והיה לי גם בבית לפני כי זה פשוט משתלם