עזרה! אשתי רוצה שאני אחזיר את היס כי היא רוצה לזפזפ! מה אני עושה??
חבר'ס יקרים, לא להגזים, הכל בסדר, כל הדעות מתקבלות ונכונות!
המקרה הוא לגופו, אני אתייחס למצבי הכלכלי ולסטטוס של אשתי ברגע זה, ואם כך יש כמה דעות שנכונות יותר.
לא קרה כלום, בסופו של דבר היא רוצה זפזופ זפזופ, אבל תמיד תמיד רואה ערוץ 2. זה היבט פסיכולוגי, הרגל מהחיים, וצריך לעשות לו סוף. לא לשלם לחברת ענק השואבת כספים מיותרים רק בגלל שהתרגלנו בחיינו.
לפעמים צריך טיפה להתאמץ....
תודה לכולם!
המקרה הוא לגופו, אני אתייחס למצבי הכלכלי ולסטטוס של אשתי ברגע זה, ואם כך יש כמה דעות שנכונות יותר.
לא קרה כלום, בסופו של דבר היא רוצה זפזופ זפזופ, אבל תמיד תמיד רואה ערוץ 2. זה היבט פסיכולוגי, הרגל מהחיים, וצריך לעשות לו סוף. לא לשלם לחברת ענק השואבת כספים מיותרים רק בגלל שהתרגלנו בחיינו.
לפעמים צריך טיפה להתאמץ....
תודה לכולם!
·שמע... ללא התנשאות : הייתי באותה צרה. יכולתי לגלול את כל הסיפור אבל נתתי לפות"ש את תמצית התמצית עם פתרון סביר.M2 כתב:·......
העצה שלך הכי סמרטוט ריצפה (שזה מסביר מי אתה)
יש לך תגובה לרשום? תרשום
אל תיתן חוות דעת מתנשאת...
אני מודה. נשברתי . מחזיק כיום Yes max וגם מזרימדיה אחד או שניים (MX2 ו S812) .
האשה צודקת, אין מה לעשות. ה LIVE לא בשל לגמרי ואין תרגום לערוץ E! ועוד סיבות שהחסר בהן היגיון...
היא כולה רוצה לחזור הביתה ללחוץ על השלט ולא לקבל הודעת שגיאה שהסקריפט נכשל. פינוק , אמרתי?!
את הסמרטוטים אשמור לתגובה אחרת.
תקנו דיסק 2 טרה , תורידו טורנטים אוטומטית למחשב , ותריצו הורדה אוטמטית של כתובית בעזרת http://www.sublicio.us/
ככה האישה מגיע מקבלת את כול הסדרות האהובות עליה במגש של כסף , גם סדרות שרצות ב יס וגם בהוט עם תרגום מוכן
רק ללחוץ ולצפות , פלוס עידן פלוס וכלום לא חסר
כול הצפיות הישירות האלה לא עובד יותר מידי טוב
ככה האישה מגיע מקבלת את כול הסדרות האהובות עליה במגש של כסף , גם סדרות שרצות ב יס וגם בהוט עם תרגום מוכן
רק ללחוץ ולצפות , פלוס עידן פלוס וכלום לא חסר
כול הצפיות הישירות האלה לא עובד יותר מידי טוב
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מה הכוונה הורדה אוטומטית?
אפשר הסבר או לינק?
תודה
אפשר הסבר או לינק?