שרשור תגובות: סמסונג עושה זאת שוב עם ה Note 5
-
EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3327
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
וכאן נשאלת השאלה, עד כמה באמת הסטיילוס הזה נחוץ ושימושי ביום יום. לדעתי מעט מאוד ולמעט אנשים.
- whoisgod
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
לאחר שנשבר לי המכשיר הקודם אני עומד בפני קנייה של מכשיר חדש.
התלבטתי ארוכות בין ה נוט 5 לנוט 4, אבל כנראה שאלך על הנוט 4 בגלל האפשרות להוסיף כרטיס זיכרון.
סיבה נוספת היא שלא ידוע כרגע מתי יתחילו לשווק נוט 5 64 ג'יגה ומה יהיה מחירו.
התלבטתי ארוכות בין ה נוט 5 לנוט 4, אבל כנראה שאלך על הנוט 4 בגלל האפשרות להוסיף כרטיס זיכרון.
סיבה נוספת היא שלא ידוע כרגע מתי יתחילו לשווק נוט 5 64 ג'יגה ומה יהיה מחירו.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
יש לי Note 3 כבר כמעט שנתיים ומעולם לא השתמשתי בסטיילוס הזה. הוא מיותר לחלוטין עבורי.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
אם אני לא טועה כבר מוכרים אותו.whoisgod כתב:סיבה נוספת היא שלא ידוע כרגע מתי יתחילו לשווק נוט 5 64 ג'יגה ומה יהיה מחירו....
לי אישית היה את הנוט 3 והשתמשתי בעט שלו אין ספור פעמים. כנראה שלכל אחד יש את השימושים שלו, ויש אנשים שמשתמשים בעט הזה המון ויש אנשים שחושבים שזה גימיק.
- whoisgod
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
בשיחה אתמול עם נציגי סאני, KSP ואייבורי עדיין לא מוכרים ולא ידוע מה יהיה המחיר (לדבריהם כמובן)עמית_לגו כתב:אם אני לא טועה כבר מוכרים אותו.......
לי אישית היה את הנוט 3 והשתמשתי בעט שלו אין ספור פעמים. כנראה שלכל אחד יש את השימושים שלו, ויש אנשים שמשתמשים בעט הזה המון ויש אנשים שחושבים שזה גימיק....
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
אני השתמשתי ומשתמש בעט הזה עשרות פעמים בחודש בעיקר בשביל תמונות - רישום עליהן נעשה בשנייה וחוצי.
כלומר הוספת הערה על תמונות .
כלומר הוספת הערה על תמונות .
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
יפה אבל פספוס רציני בעיני הסיפור של היו ההפוכה. זה נראה לי לגמרי משהו שצריך פיתרון רציני מסמסונג.
- DaTHE
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 231
חברים מתלבט האם כדאי לקנות נוט 5?
- dan75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 135
קניתי את הנוט 5 הטלפון הכי טוב שקים היום בוודאות . מצלמה , אינטרנט, מס ויופי פשוט המכשיר המושלם
- DaTHE
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 231
כמה זמן הוא כבר אצלך?
אם הוא אצלך יותר מחודש, האם תוכל לחוות דעה על הסוללה? שימוש מסיבי, שימוש רגיל, שימוש בניווטים?
תודה
אם הוא אצלך יותר מחודש, האם תוכל לחוות דעה על הסוללה? שימוש מסיבי, שימוש רגיל, שימוש בניווטים?
תודה