רכישת טלויזיה גדולה יותר לקראת מעבר דירה.. מרחק צפייה 3 מטר -פנסוניק
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@jacko-il
·מה שאני בא להגיד זה כשאתה יודע שאתה הולך לראות בעיקר SD, זה יראה זוועת עולם על מסך סוג ג'
גם אני קניתי טלוויזיה ממש לא בשביל SD אבל עם הזמן ראיתי שדווקא כשאני שם ערוץ 2 זה מוציא וואו מאנשים כי אז הם רואים את ההבדל הכי מובהק. חמותי לעתיד תמיד מתפלא איך רואים אצלי טוב הוט. בסרטי HD זה לא בולט ברמה הזאת לאנשים.
שורה תחתונה - התרומה השולית של טלוויזיה איכותית לתמונה לא איכותית גדולה בהרבה מתרומתה לתמונה איכותית. לכן, אני חושש שלא כדאי לקנות מסך ממש בסיסי עבור SD. דווקא עבור HD נראה לי שזה הרבה פחות משמעותי. הכי פחות משמעותי זה למי שמשתמש במסך כצג מחשב.
·מה שאני בא להגיד זה כשאתה יודע שאתה הולך לראות בעיקר SD, זה יראה זוועת עולם על מסך סוג ג'
גם אני קניתי טלוויזיה ממש לא בשביל SD אבל עם הזמן ראיתי שדווקא כשאני שם ערוץ 2 זה מוציא וואו מאנשים כי אז הם רואים את ההבדל הכי מובהק. חמותי לעתיד תמיד מתפלא איך רואים אצלי טוב הוט. בסרטי HD זה לא בולט ברמה הזאת לאנשים.
שורה תחתונה - התרומה השולית של טלוויזיה איכותית לתמונה לא איכותית גדולה בהרבה מתרומתה לתמונה איכותית. לכן, אני חושש שלא כדאי לקנות מסך ממש בסיסי עבור SD. דווקא עבור HD נראה לי שזה הרבה פחות משמעותי. הכי פחות משמעותי זה למי שמשתמש במסך כצג מחשב.
אתמול צפיתי אצל חברים במשחק כדורגל (משחק שנהרס עקב שיפוט בזוי - אבל זה לא הנושא)
ישבתי על כורסת טלויזיה מפנקת, והעיניים שלי היו במרחק 3.5 מטר ממסך 65 אינץ' של Skyworth
דברים טובים להגיד על המסך הנ"ל, אין לי.. למרות שאני חושב שיש בו אנדרואיד שזה נחמד, אבל הגודל למרחק צפייה בעיני מושלם..
ואז נזכרתי שאני רוצה לקנות 50 אינץ', בוא נגיד למרחק של 2.5-3 מטר, וזה קטן, אבל מה אני אומר, יאיר לפיד דפק אותנו..
ישבתי על כורסת טלויזיה מפנקת, והעיניים שלי היו במרחק 3.5 מטר ממסך 65 אינץ' של Skyworth
דברים טובים להגיד על המסך הנ"ל, אין לי.. למרות שאני חושב שיש בו אנדרואיד שזה נחמד, אבל הגודל למרחק צפייה בעיני מושלם..
ואז נזכרתי שאני רוצה לקנות 50 אינץ', בוא נגיד למרחק של 2.5-3 מטר, וזה קטן, אבל מה אני אומר, יאיר לפיד דפק אותנו..
·איך נראה ערוץ 22 מהמרחק 3.5 מטר על 60 אינטש ? רואים טוב ולא עם טשטוש ?jacko-il כתב:ערוצי SD בהגדרה הם ערוצים ברמה של מיץ של ***. לא ריאלי לצפות להזין למסך אות וידאו באיכות של *** ולצפות שהוא יחולל איתו פלאים. נכון, אולי במסכים של פעם שהם לא HD יראו את התכנים האלה סביר יותר (אני לא בטוח לגבי זה) אבל אז אתה מוותר על איכות בתכנים האיכותיים. מי שקונה פרארי מתעניין באיך היא מתנהגת על מסלול מירוצים ולא איך היא מתמודדת עם כבישים עירוניים משובשים..
הדעה שלי היא שערוצים שעדיין משדרים ב- SD משדרים תכנים אינפורמטיביים ואיכות הוידאו בהם פחות רלוונטי בעיניי. אני מתמקד באיך רואים תכנים שחווית הצפייה חשובה לי בהם, היינו סרטים, סדרות ומשחקים ממקור איכותי.
*נ.ב - ערוץ 11 הוא דווקא ערוץ HD וכאשר הוא גם משדר תכן באיכות HD אמיתי (ולא תכנית מפעם) הוא גם בין הערוצים עם איכות השידור הגבוהה ביותר שיש ב- Yes. בטח ובטח שאיכותי יותר מערוצי הסרטים של שקרובים יותר לאיכות של dvdrip.....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@moshebit
·
לא יודע איך עונים על שאלה כזו, זה מאד סובייקטיבי.
לא זוכר מתי צפיתי בשנים האחרונות בערוץ 22 או 10 וכו', אבל בוא נגיד שזה לא להיט. באשמת המסך? אולי. לדעתי איכות השידור פשוט גרועה. וכמו שרשמתי בערך 642 פעמים בעבר - גם לא מעניין אותי איך רואים בערוצי SD.
בהצלחה
@Foxהמקורי
.
עניין ה- "הרצים" הוא רק שם שיווקי למנגנוני החלקת תמונה מלאכותיים ואין לזה קשר לתדר רענון של המסך. שאלו ורשמו על זה מאות פעמים בפורום, תרגיש חופשי לחפש.
·
לא יודע איך עונים על שאלה כזו, זה מאד סובייקטיבי.
לא זוכר מתי צפיתי בשנים האחרונות בערוץ 22 או 10 וכו', אבל בוא נגיד שזה לא להיט. באשמת המסך? אולי. לדעתי איכות השידור פשוט גרועה. וכמו שרשמתי בערך 642 פעמים בעבר - גם לא מעניין אותי איך רואים בערוצי SD.
בהצלחה
@Foxהמקורי
.
עניין ה- "הרצים" הוא רק שם שיווקי למנגנוני החלקת תמונה מלאכותיים ואין לזה קשר לתדר רענון של המסך. שאלו ורשמו על זה מאות פעמים בפורום, תרגיש חופשי לחפש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".