קניית טלויזית SAMSUNG UE 6400H ב 50 אינץ'
-
DavidL
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אחרי המון התלבטויות זו הטלויזיה שתפסה לנו את העין
מישהו יכול לספר עליה? סקירות רלבנטיות?
המחיר - 4350 (אחריות SAMLINE 3 שנים) - נותנים שירות ואחריות טובה?
אודה לעונים! מעוניינים לרכוש..
מישהו יכול לספר עליה? סקירות רלבנטיות?
המחיר - 4350 (אחריות SAMLINE 3 שנים) - נותנים שירות ואחריות טובה?
אודה לעונים! מעוניינים לרכוש..
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
תשתמש בחיפוש...
-
DavidL
-
- חבר שרק התחיל

ברור, חיפשתי וקראתי לפני פרסום.
אשמח אם למישהו יש אינפורמציה להוסיף.. דברים משתנים.
תודה!
אשמח אם למישהו יש אינפורמציה להוסיף.. דברים משתנים.
תודה!
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
היי
קניתי את הדגם של UA50F6400 ואני נדהם מהאיכות של קבציי MKV שאני מקרין דרך RAPI2 , פשוט רואים עם עומק כמו תלת מימדי, מדהימה רק ואני מדגיש לצפיה של מכשיריי סטרימרים או RAPI , בצפיה של YES ממש בושה , רואים כמעת כמו אנלוגי את ערוציי הHD , ברגע שאני צופה בסרט שלי שהורדתי ומעביר לYES אז אני רואה הבדל של שמיים וארץ.
דגם מאוד מומלץ לצפיה של קבציי MKV טובים.
רוני
קניתי את הדגם של UA50F6400 ואני נדהם מהאיכות של קבציי MKV שאני מקרין דרך RAPI2 , פשוט רואים עם עומק כמו תלת מימדי, מדהימה רק ואני מדגיש לצפיה של מכשיריי סטרימרים או RAPI , בצפיה של YES ממש בושה , רואים כמעת כמו אנלוגי את ערוציי הHD , ברגע שאני צופה בסרט שלי שהורדתי ומעביר לYES אז אני רואה הבדל של שמיים וארץ.
דגם מאוד מומלץ לצפיה של קבציי MKV טובים.
רוני
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
בטוח קנית F ולא H?
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, על האריזה כתוב F , זה גם עלה לי 5500 ש"ח
היא מדהימה בקבציי MKV .
יש לה גם 3D עם שתיי זוגות משקפיים תלת.
היא מדהימה בקבציי MKV .
יש לה גם 3D עם שתיי זוגות משקפיים תלת.
נערך לאחרונה על ידי rony1234 ב 06/09/2015 11:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

התלבטתי אם להגיב..
נערך לאחרונה על ידי none77 ב 05/09/2015 14:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

היי
זה לא אומר שאם הדגם חדש יותר אז זה חייב להיות יותר טוב מהישן, לפעמים הדגמים הישנים יותר טובים באיכות יותר מדגם מתקדם יותר חדש.
והמחיר בזאפ הוא אפילו יותר בכל החניות.
זה לא אומר שאם הדגם חדש יותר אז זה חייב להיות יותר טוב מהישן, לפעמים הדגמים הישנים יותר טובים באיכות יותר מדגם מתקדם יותר חדש.
והמחיר בזאפ הוא אפילו יותר בכל החניות.
- none77
-
- חבר פעיל במיוחד

במקרה הזה הוא כן נחשב יותר טוב בעיקר ב4 ליבות במקום 2 שאולי משפיע על מהירות תפריטים לא על התמונה, לא חקרתי יותר מדי, אם אתה מבסוט וזה המסך שחיפשת אז סבבה, אם באת לחנות ודחפו לך אותו אז לא סבבה, לא הבנתי למה התכוונת על זאפ, אבל אפשר למצוא מחירים זולים מזאפ.
ערכתי את ההודעה הקודמת כי ראיתי שזה המסך שחיפשת.
תתחדש, תהנה.
ערכתי את ההודעה הקודמת כי ראיתי שזה המסך שחיפשת.
תתחדש, תהנה.
-
DavidL
-
- חבר שרק התחיל

יש הבדל בין UA לUE?
הדגם שהוצע לי הוא UE באלמ
מה המשמעויות?
הדגם שהוצע לי הוא UE באלמ
מה המשמעויות?
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
לי יש את הUE ואיכות התמונה מדהימה, יש סיפור ארוך עם שינוי גירסה שביצעו לי על מנת להתקין עברית כי UE לא הגיע עם עברית בגירסה שלי 2606
אבל כבר ראיתי שיש פה אנשים שיש להם UE עם גירסה 2406.1 שיש לה עברית והם טוענים שהכל טוב.
לי הגירסה המקורית היתה 2406 ללא ה .1 אבל הטכנאי של אלה שידרג לי ל2606 והוא לא יודע איך להחזיר אחורה. ( או שלא ניתן)
בכל מקרה הטלויזיה 50E6400 מצויינת מבחינת איכות תמונה, תלת מימד, יוטיוב רואים פצצה באיכות HD מלא!! דרך אפליקציה בטלויזיה
חיבור מהמחשב לטלויזיה באמצעות HDMI רואים פצצה רק חשוב לבחור את הפרופיל הנכון לחיבור (איכות הכי טובה שבוחרים DVI DEVICES)
עושים את זה באמצעות לחיצה על SOURCE בשלט ואז לחיצה ארוכה על מקש ENTER עד שמופיע תפריט ובוחרים RENAME ויש אופציות לבחור את אופי היציאה.
אבל כבר ראיתי שיש פה אנשים שיש להם UE עם גירסה 2406.1 שיש לה עברית והם טוענים שהכל טוב.
לי הגירסה המקורית היתה 2406 ללא ה .1 אבל הטכנאי של אלה שידרג לי ל2606 והוא לא יודע איך להחזיר אחורה. ( או שלא ניתן)
בכל מקרה הטלויזיה 50E6400 מצויינת מבחינת איכות תמונה, תלת מימד, יוטיוב רואים פצצה באיכות HD מלא!! דרך אפליקציה בטלויזיה
חיבור מהמחשב לטלויזיה באמצעות HDMI רואים פצצה רק חשוב לבחור את הפרופיל הנכון לחיבור (איכות הכי טובה שבוחרים DVI DEVICES)
עושים את זה באמצעות לחיצה על SOURCE בשלט ואז לחיצה ארוכה על מקש ENTER עד שמופיע תפריט ובוחרים RENAME ויש אופציות לבחור את אופי היציאה.
- shay0600
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
אני עם UA40"F6400 כבר שנה. מאוד מרוצה.
וסמסונג עדיין מוציאים עדכוני תוכנה עבור הטלוויזיה, אני מרגיש שקיבלתי תמורה מעל ומעבר למחיר.
וסמסונג עדיין מוציאים עדכוני תוכנה עבור הטלוויזיה, אני מרגיש שקיבלתי תמורה מעל ומעבר למחיר.