למה אני לא מצליח לקלוט שידורי עידן+ בחיבור לאנטנה מרכזית ?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לפי מה שכתוב באתר שנתת לו קישור זאת טלויזיה שמיועדת לשוק האמריקאי, יכול להיות שקנית אותה בארה"ב? כי אם כן אז אין שום סיכוי שהיא תקלוט משהו בארץ.
·NegativeIQ כתב:לפי מה שכתוב באתר שנתת לו קישור זאת טלויזיה שמיועדת לשוק האמריקאי, יכול להיות שקנית אותה בארה"ב? כי אם כן אז אין שום סיכוי שהיא תקלוט משהו בארץ....
ניתן להחליף את הטיונר. בטיונר שמתאים לארץ ?
שאלה של העדפה : האם שוה כל המאמץ בהחלפת טיונר מאשר קניית ממיר חיצוני ?
הטלויזיה לא באחריות בארץ . ולכן לא בטוח שטכנאי של היבואן יסכימו לבצע את העבודה . ואם כן יהיו לי חששות .
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
צר לי לאכזב אותך אבל גם ממיר חיצוני לא בהכרח יעזור. טלויזיה שנקנתה בארה"ב לרוב לא תוכל לקלוט שידור אירופאי (זה מה שיש בארץ) - זה נובע מכך שכמעט כל התקנים שונים בין אירופה וארה"ב, ולמרות ששיטות השידור השונות (PAL לאירופה ו-NTSC לארה"ב) התייחסו בעיקר לשידור אנלוגי, שכמעט לא קיים יותר, יש להן עדיין השלכות גם על שידור דיגיטלי מודרני - בעיקר ב-Frame Rate, שהוא 60 בארה"ב ו-50 באירופה ובארץ, וכן ברזולוציה באיכות SD, שהיא 480 בארה"ב ו-576 באירופה ובארץ.
לרוב טלויזיות שנרכשו באירופה יכולות "לאכול" סיגנל אמריקאי אבל לא ההיפך. תקווה שהטלויזיה שלך היא מיוצאות הדופן הבודדות. קנה ממיר חיצוני וחבר ב-HDMI (קריטי שזה יהיה HDMI ולא חיבור אנלוגי!) ותקווה לטוב. אם זה לא עובד אז תצטרך ממיר אקטיבי כלשהו (או פשוט לחבר למחשב). במקרה כזה תהיה פגיעה מסויימת באיכות.
לרוב טלויזיות שנרכשו באירופה יכולות "לאכול" סיגנל אמריקאי אבל לא ההיפך. תקווה שהטלויזיה שלך היא מיוצאות הדופן הבודדות. קנה ממיר חיצוני וחבר ב-HDMI (קריטי שזה יהיה HDMI ולא חיבור אנלוגי!) ותקווה לטוב. אם זה לא עובד אז תצטרך ממיר אקטיבי כלשהו (או פשוט לחבר למחשב). במקרה כזה תהיה פגיעה מסויימת באיכות.
·NegativeIQ כתב:צר לי לאכזב אותך אבל גם ממיר חיצוני לא בהכרח יעזור. טלויזיה שנקנתה בארה"ב לרוב לא תוכל לקלוט שידור אירופאי (זה מה שיש בארץ) - זה נובע מכך שכמעט כל התקנים שונים בין אירופה וארה"ב, ולמרות ששיטות השידור השונות (PAL לאירופה ו-NTSC לארה"ב) התייחסו בעיקר לשידור אנלוגי, שכמעט לא קיים יותר, יש להן עדיין השלכות גם על שידור דיגיטלי מודרני - בעיקר ב-Frame Rate, שהוא 60 בארה"ב ו-50 באירופה ובארץ, וכן ברזולוציה באיכות SD, שהיא 480 בארה"ב ו-576 באירופה ובארץ.
לרוב טלויזיות שנרכשו באירופה יכולות "לאכול" סיגנל אמריקאי אבל לא ההיפך. תקווה שהטלויזיה שלך היא מיוצאות הדופן הבודדות. קנה ממיר חיצוני וחבר ב-HDMI (קריטי שזה יהיה HDMI ולא חיבור אנלוגי!) ותקווה לטוב. אם זה לא עובד אז תצטרך ממיר אקטיבי כלשהו (או פשוט לחבר למחשב). במקרה כזה תהיה פגיעה מסויימת באיכות....
לא קניתי בארה"ב . אלא בסין .
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם המכשיר UN קרי ארה"ב גם אם נרכש בסין או בכל מקום אחר בעולם רוב הסיכויים שלעלום לא יקלוט כלום בארץ הקודש.
אם המכשיר הוא UA או UE החומרה צריכה להתאים וכמו כן ניתן לשלוט על סוג המקלט באופן ידני בתפריט הטכנאים.
איך עושים את זה אני לא יודע כי לא ניסיתי,
יש אופציה לסוג המקלט.... צריך לבדוק את כל האופציות ולראות איך המכשיר מגיב להם.
כמובן שהתעסקות בתפריט הטכנאים מסוכנת ועשויה לגרום לנזק לא הפיך למי שלא יודע ולא מבין.
אם המכשיר הוא UA או UE החומרה צריכה להתאים וכמו כן ניתן לשלוט על סוג המקלט באופן ידני בתפריט הטכנאים.
איך עושים את זה אני לא יודע כי לא ניסיתי,
יש אופציה לסוג המקלט.... צריך לבדוק את כל האופציות ולראות איך המכשיר מגיב להם.
כמובן שהתעסקות בתפריט הטכנאים מסוכנת ועשויה לגרום לנזק לא הפיך למי שלא יודע ולא מבין.