מאוכזב קשות מנסיון גלישה דרך ה-smart tv שלי (פנסוניק). גם ה-Apple-TV המחובר אליה כרגע לא נראה מבטיח כפתרון גלישה באינטרנט. אולי אפשר לעשות משהו ע"י התקנת AirBrowser אבל אין לי SmartPhone אז זו גם לא אופציה.
כל מה שאני רוצה זה לגלוש באינטרנט על הטלוויזיה שלי, ולנצל את חיבור הקו הרחב בשביל זה (יש ליד הטלוויזיה חיבור לרשת קווית, כך שלא צריך להשתמש ברשת האלחוטית).
השימוש העיקרי שאני מקווה לעשות בזה זה גישה לאתרי לימוד בווידאו כמו PluralSight , כדי שאוכל לראות את תצוגת הווידאו במסך הרחב ולא במחשב.
האם יש איזשהו streamer שנותן מה שאני מחפש?
גלישה באינטרנט
-
avinatbezeq
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 202
- הצטרף: דצמבר 2009
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
- הצטרף: יולי 2011
אפשרות פחות טובה - לקנות סטרימר אנדרואיד ולהתקין עליו דפדפן כרום מהחנות של גוגל.
אפשרות יותר טובה - לקנות MINI PC זול בסגנון Ainol או Pipo שמריצים WIN8.1 ושם אתה כבר יכול לעשות מה שאתה רוצה מבחינת אינטרנט.
אפשרות יותר טובה - לקנות MINI PC זול בסגנון Ainol או Pipo שמריצים WIN8.1 ושם אתה כבר יכול לעשות מה שאתה רוצה מבחינת אינטרנט.