אוורור למערכת בתוך מזנון סגור
אם תבצע שני חורים מלמטה אני לא חושב שיראו את זה.
תחורר שני חורים במרווחים גדולים עד כמה שניתן אחד מהשני כאשר אחד דוחף אוויר ואחד מושך אוויר. ככה תיווצר סירוקלציה של אוויר בתוך ההתא.
אתה יכול לקנות מאווררים של חברות מחשב מובילות כמו קולור-מאסטר או טרמאטק וככה להבטיח גם שקט וגם איכות.
תחורר שני חורים במרווחים גדולים עד כמה שניתן אחד מהשני כאשר אחד דוחף אוויר ואחד מושך אוויר. ככה תיווצר סירוקלציה של אוויר בתוך ההתא.
אתה יכול לקנות מאווררים של חברות מחשב מובילות כמו קולור-מאסטר או טרמאטק וככה להבטיח גם שקט וגם איכות.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
·doriel כתב:הבנתי.
ראה לי שפשוט במקום לחורר למזנון את הצורה פשוט אשאיר את הדלת פתוחה כשהרסיבר עובד כדי שיוכל לנשום לרווחה...
נראה לי שחלק ניכר מהעיצוב והנוחות יאבדו אם תפתח את הדלת בכל פעם.
לא יראו כלום אם החור יהיה מאחורה בדיקט (שזה גם ממש קל לביצוע).
בנוגע לחירור מלמטה, אין לי ניסיון בנושא, במזנון שלי באמת לא יראו את זה, אצלך אני לא בטוח בהתאם לתמונה
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
דבר ראשון, שאפו על המזנון, יפה מאוד!
G-FORCE , זה מזנון תלוי, קרי, צמוד לקיר- לא ניתן לחורר מאחורה.
לגבי חירור מתחת למזנון, גם לא נראה לי פרקטי, כי אם אני מבין נכון יש שם פלטה מאוד עבה.
הפתרון שאני הייתי עושה, זה לקדוח כמה חורים בדופן השמאלית של התא הסגור השמאלי.
בעצם החורים יהיו בדופן שגובלת בין התא הסגור לפתוח (כמובן שהמגבר וכל השאר יהיו בתא הסגור השמאלי).
אם תחורר בחלק העליון של הדופן שורה (5-7) של חורים קטנים (1-2 ס"מ), יהיה לאוויר החם לאיפה לברוח.
אני חושב שזה הפתרון האידיאלי מבחינת עלות ואסטטיקה. אם זה לא יאוורר מספיק את הארון תוכל בעתיד להוסיף באותו מיקום גם מאוררים עם בקר.
G-FORCE , זה מזנון תלוי, קרי, צמוד לקיר- לא ניתן לחורר מאחורה.
לגבי חירור מתחת למזנון, גם לא נראה לי פרקטי, כי אם אני מבין נכון יש שם פלטה מאוד עבה.
הפתרון שאני הייתי עושה, זה לקדוח כמה חורים בדופן השמאלית של התא הסגור השמאלי.
בעצם החורים יהיו בדופן שגובלת בין התא הסגור לפתוח (כמובן שהמגבר וכל השאר יהיו בתא הסגור השמאלי).
אם תחורר בחלק העליון של הדופן שורה (5-7) של חורים קטנים (1-2 ס"מ), יהיה לאוויר החם לאיפה לברוח.
אני חושב שזה הפתרון האידיאלי מבחינת עלות ואסטטיקה. אם זה לא יאוורר מספיק את הארון תוכל בעתיד להוסיף באותו מיקום גם מאוררים עם בקר.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...