זהו, יש סטרימר ל H264 ו VC1
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
kalda01,
לא הבנתי את הפואנטה של הקפצה של שרשור בן שנתיים..
לגבי העברית, ניתן כיום על מכשירים רבים מאוד לראות תמיכה בעברית (לפחות חלקית).
אין לי ספק שאתה נהנה מהמכשיר שלך, אבל אם מישהו לא מסתפק בפונקציות שמספקות אותך זה עדיין לא הופך את זה להכפשה...
לא הבנתי את הפואנטה של הקפצה של שרשור בן שנתיים..
לגבי העברית, ניתן כיום על מכשירים רבים מאוד לראות תמיכה בעברית (לפחות חלקית).
אין לי ספק שאתה נהנה מהמכשיר שלך, אבל אם מישהו לא מסתפק בפונקציות שמספקות אותך זה עדיין לא הופך את זה להכפשה...
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
"ראינו כמה טוב הם מימשו את ה-320 וה-520 (שחובר אצלי למערכת למשך זמן שיא של כ-5 דקות לפני שנותק בברוטליות והוחזר בענווה לארגזו המיותם)... "
זה הציטוט המדויק של ה"הכפשה". ממש ביקורת עינינית שמתייחסת ליתרונות או חסרונות של הדגם האמור.
זה הציטוט המדויק של ה"הכפשה". ממש ביקורת עינינית שמתייחסת ליתרונות או חסרונות של הדגם האמור.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
kalda01,
מה לעשות, תיאור עובדתי לחלוטין. המכשירים היו אצלי ואחרי שלא הצלחתי להזרים אפילו קובץ אחד בלי בעיות התייאשתי מהם במהירות רבה. אני שמח שהם עובדים בשבילך, אבל עברו כמה שנים מאז ויתכן שהבעיות שנתקלתי בזמנו נפתרו על ידי תיקוני תוכנה מאז.
הכפשה היא משהו שמישהו עושה בכדי להרוס את השם של מוצר או אדם כלשהו. זה לא היתה המטרה כאן, אין לי שום תחושות כלפי DLINK, לא לטובה ולא לרעה. לא זכור לי שהיו בבעלותי מכשירים של החברה אי פעם, או שהייתי בקשר עם החברה ולכן אין לי שום אינטרסט לא להכפיש ולא לאדר את שם חברה כלשהי.
לגבי השרשור החדש, לא ראיתי אותו, פשוט חרה לי אישית הקפצה אחרי שנתיים שטוענת שאני מכפיש שמם של מוצרים טובים בשוק.
לא יודע אם אתה מכיר מוצרים אחרים או אם השוואת אותם ל 520, אבל אני ממליץ בחום שתנסה לראות משהו ב-HD על גבי נגן עדכני ואז תחזור אלינו עם השוואות. כשיש לך רק מכשיר אחד בתור REFERENCE, זה לא ממש נקודת יחס אמיתית שאפשר להגיד שהיא ברת ייחוס.
מה לעשות, תיאור עובדתי לחלוטין. המכשירים היו אצלי ואחרי שלא הצלחתי להזרים אפילו קובץ אחד בלי בעיות התייאשתי מהם במהירות רבה. אני שמח שהם עובדים בשבילך, אבל עברו כמה שנים מאז ויתכן שהבעיות שנתקלתי בזמנו נפתרו על ידי תיקוני תוכנה מאז.
הכפשה היא משהו שמישהו עושה בכדי להרוס את השם של מוצר או אדם כלשהו. זה לא היתה המטרה כאן, אין לי שום תחושות כלפי DLINK, לא לטובה ולא לרעה. לא זכור לי שהיו בבעלותי מכשירים של החברה אי פעם, או שהייתי בקשר עם החברה ולכן אין לי שום אינטרסט לא להכפיש ולא לאדר את שם חברה כלשהי.
לגבי השרשור החדש, לא ראיתי אותו, פשוט חרה לי אישית הקפצה אחרי שנתיים שטוענת שאני מכפיש שמם של מוצרים טובים בשוק.
לא יודע אם אתה מכיר מוצרים אחרים או אם השוואת אותם ל 520, אבל אני ממליץ בחום שתנסה לראות משהו ב-HD על גבי נגן עדכני ואז תחזור אלינו עם השוואות. כשיש לך רק מכשיר אחד בתור REFERENCE, זה לא ממש נקודת יחס אמיתית שאפשר להגיד שהיא ברת ייחוס.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
לסיכום הנושא
העיניין שאני מחפש המלצות למכשיר תומך HD מאנשים שהיתנסו ויכולים להמליץ כדי שלא ארכוש משהו לא מוצלח.