שלום לכולם,
יש לי מסך LCD 32 ואני לא כל כך מרוצה מאיכות התמונה בשידורי הטלויזיה(YES).
אני שוקל לקנות כרטיס TV כיוון שאמרו לי שזה משפר את איכות התמונה.
האם זה נכון?
ואם כן האם יש שיפור משמעותי?
האם כרטיס TV משפר את איכות התמונה
-
omer15
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
לא.
היות ויש מעבר נוסף בדרך - אות דיגיטאלי הופך לאנלוגי ושוב חזרה לדיגיטאלי, יש איבוד איכות מסויים לעומת חיבור ישיר של הממיר למסך.
אורן.
היות ויש מעבר נוסף בדרך - אות דיגיטאלי הופך לאנלוגי ושוב חזרה לדיגיטאלי, יש איבוד איכות מסויים לעומת חיבור ישיר של הממיר למסך.
אורן.
-
omer15
-
- חבר פעיל

אז למעשה אם אני מבין נכון הדרך היחידה לשפר את איכות השידורים בטלויזיה היא לקנות רסיבר שעושה UPSCALING?
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
יכול להיות שהחלקת התמונה ע"י המעבר הנוסף ואולי גם חיבור קומפוזיט שדוסקס לא מזמן דוקא ייטיבו עם אות נחות.
אתמול ניתקתי כבל קומפוזיט מממיר יס לכרטיס TV זול וחיברתי ישר למקרן (שיש לו רזולוציה X480). צפיתי במשפחת סימפסון בערוץ אחד והתמונה נראתה יותר חדה, צבעים יותר ברורים אבל מעין פסים קטסטרופליים על קוי המתאר של הדמויות. בתוכניות אחרות המצב היה יותר טוב אבל עדיין שמתי לב לארטיפקטים שלא הציקו לי מקודם. לכן אני כנראה אחזיר את החיבור מהממיר אל המחשב (שמחובר למקרן בVGA ברזולוציה גבוהה משל המקרן).
אתמול ניתקתי כבל קומפוזיט מממיר יס לכרטיס TV זול וחיברתי ישר למקרן (שיש לו רזולוציה X480). צפיתי במשפחת סימפסון בערוץ אחד והתמונה נראתה יותר חדה, צבעים יותר ברורים אבל מעין פסים קטסטרופליים על קוי המתאר של הדמויות. בתוכניות אחרות המצב היה יותר טוב אבל עדיין שמתי לב לארטיפקטים שלא הציקו לי מקודם. לכן אני כנראה אחזיר את החיבור מהממיר אל המחשב (שמחובר למקרן בVGA ברזולוציה גבוהה משל המקרן).
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
או סקיילר יעודי.
אני ממליץ לעשות חיפוש במאמרים השונים...יש שם הרבה מידע רלונטי.
אורן.
אני ממליץ לעשות חיפוש במאמרים השונים...יש שם הרבה מידע רלונטי.
אורן.
-
omer15
-
- חבר פעיל

איפה ניתן לרכוש סקיילר?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אתה באמת רוצה להשקיע 10 אלפי ש"ח? כי זה מה שסקיילר/פרוססור חדש עולה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.