כבל קומפונינט עזרה לפני קניה דחוף
-
qashoa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
אני מעונין לקנות כבל קומפונינט באורך 1.5 מ לצורך חיבור הדיוידי. האם סוג הכבל משפיע על איכות התמונה בהרבה?(לפי האורך הזה)האם דגם LEXUS נחשב איכותי? או שלו כדאי להתפשר וללכת על MONSTER .
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
יש כבל קומפוננט 1.8מ' טוב מאוד של BELKIN בעלות לא גבוהה יחסית (90 או 100ש"ח) תוכל למצוא אותו באופיס דיפו, אני משתמש בו והוא מומלץ...
-
qashoa
-
- חבר ותיק

שוב אני לא רוצה להתפשר על האיכות. האם הכבל הזה לא יוריד לי מהאיכות בטוח.תודהאור כתב:יש כבל קומפוננט 1.8מ' טוב מאוד של BELKIN בעלות לא גבוהה יחסית (90 או 100ש"ח) תוכל למצוא אותו באופיס דיפו, אני משתמש בו והוא מומלץ......
- אור
-
- חבר ותיק

לא יוריד
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10131
קנה כבל של של מונסטר..
יעשה את העבודה...
יעשה את העבודה...
-
qashoa
-
- חבר ותיק

תודה לך שוב . אבל סתם שאלה למה קונים כבלים ב 300 אם זה אותו דבראור כתב:לא יוריד...
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

פחות רעשים..hassan כתב:תודה לך שוב . אבל סתם שאלה למה קונים כבלים ב 300 אם זה אותו דבראור כתב:לא יוריד......
יש גם בעשרות אלפים..
- אור
-
- חבר ותיק

יעשה את העבודה אבל האם שווה להשקיע כמה מאות שקלים נוספים על כבל שאם בכלל ייתן לך שיפור לעומת כבל של BELKIN (צריך גם לזכור שאורך הכבל הוא קצר) הוא יהיה מזערי עד לא מורגש?Nba כתב:קנה כבל של של מונסטר..
יעשה את העבודה......
איזה DVD אתה מתכוון לחבר?
- אור
-
- חבר ותיק

זה מרחק מאוד קצר - הסיכוי לרעשים הוא נמוך מאוד מאוד וגם כבל בינוני (למרות שהBELKIN הוא באיכות טובה מאוד) יעשה את העבודה מצוין...Nba כתב:פחות רעשים..hassan כתב:תודה לך שוב . אבל סתם שאלה למה קונים כבלים ב 300 אם זה אותו דבראור כתב:לא יוריד......
יש גם בעשרות אלפים.....
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

אני ראיתי הבדל בין כבל פשוט (קומפוננט) לבין המונסטר שיש לי עכשיו..
ובגלל זה נשארתי עם המונסטר..כבל של מטר..
ובגלל זה נשארתי עם המונסטר..כבל של מטר..
- אור
-
- חבר ותיק

יש את הכבלים הפשוטים NO NAME שעולים 30-40ש"ח... אני לא מדבר על כבלים כאלו אלא על רמה הרבה יותר גבוהה
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

אז הרמה הגבוהה מבחינתי לעומת כבל לא איכותי זה המונסטר...
- אור
-
- חבר ותיק

נראה לי שאתה קצת "תקוע" עם רושם שרק מונסטר זה איכות, שווה לך לבדוק גם דברים אחרים
-
qashoa
-
- חבר ותיק

בדיוק הנושה החדש שרציתי לדבר עליו באתר . אני רוצהלקנות תושיבה sd770 האם אתה ממליץ?
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

אני לא תקוע על מונסטר, תן לי חברה אחרת ברמה של הכבל הזה שיעשה את אותה העבודה אני לוקח..גם אם זה יהיה חברה בלי שם ושיעלה 10 שקל..
- אור
-
- חבר ותיק

SD770?!?!?!?!?
אנחנו מתווכחים על איזה כבל קומפוננט יותר טוב וכדאי ואתה הולך וקונה DVD עם יציאת HDMI (שהיא כמובן עדיפה על קומפוננט)?!?!?! חחח...
אחרי שרשור כזה אתה מחויב לחבר את הDVD שאתה קונה בקומפוננט ולא משנה איזה DVD זה!!!

אנחנו מתווכחים על איזה כבל קומפוננט יותר טוב וכדאי ואתה הולך וקונה DVD עם יציאת HDMI (שהיא כמובן עדיפה על קומפוננט)?!?!?! חחח...
אחרי שרשור כזה אתה מחויב לחבר את הDVD שאתה קונה בקומפוננט ולא משנה איזה DVD זה!!!
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

הרגת אותי עכשיו
טוב אז נמשיך...
HDMI של מונסטר יותר טוב
סתם סתם......
- אור
-
- חבר ותיק

אני ממליץ לך בפעם הבאה שתצטרך לרכוש כבל לבדוק את הכבלים של BELKIN... מנסיוני, הם שווים בדיקהNba כתב:אני לא תקוע על מונסטר, תן לי חברה אחרת ברמה של הכבל הזה שיעשה את אותה העבודה אני לוקח..גם אם זה יהיה חברה בלי שם ושיעלה 10 שקל.....
-
qashoa
-
- חבר ותיק

אני הולך לקנות מחר טושיבה sd770 . האם יש המלצות עליו?אור כתב:יעשה את העבודה אבל האם שווה להשקיע כמה מאות שקלים נוספים על כבל שאם בכלל ייתן לך שיפור לעומת כבל של BELKIN (צריך גם לזכור שאורך הכבל הוא קצר) הוא יהיה מזערי עד לא מורגש?Nba כתב:קנה כבל של של מונסטר..
יעשה את העבודה......
איזה DVD אתה מתכוון לחבר?...
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

אני גם ככה מקבל את הכבלים במחיר טוב, אז ככה שאני מעדיף ללכת על בטוח מה שנקרא..