טלוויזיה כבר לא קולטת עידן +

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
thewhiteark פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
הצטרף: ינואר 2012

שליחה

שלום,

ברשותי טלוויזית פלסמה של סמסונג, PS51E550, שקניתי לפני כשנה בעקבות המלצה בפורום, והיא בעלת ממיר מובנה של עידן+. עד לא מזמן בעזרת אנטנה קטנה ופשוטה, היא קלטה מצויין.
אבל, לפני כמה ימים, הקליטה כאילו פסיקה לחלוטין. היא מציגה צג של 'אין ערוצים', וכשאני מנסה את הסריקה האוטומאטית של הערוצים, אנאלוגי+דיגיטלי, היא עוברת על הערוצים אבל לא קולטת אותם (לדוגמה בחיפוש מופיע 'ערוץ 10'. אבל כשהוא ממשיך לערוצים אחרים מלאי ה'ערוצים שנקלטו' נשאר 0).

הייתכן שיש בעיה באנטנה הפשוטה? או שמדובר בבעיה בטלוויזיה?

תודה,
אורי

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
הצטרף: דצמבר 2005

שליחה

אם אתה גר ברמת-גן או גבעתיים במקרה ראה המון שרשורים בנושא בפורום.
בגדול המשרד לאיכות הסביבה הכריח את בזק להוריד את עוצמת המשדר הראשי באיזור ב-80% ונכון לעכשיו אנטנה קטנה כבר לא מספיקה לקלוט את עידן פלוס באזור גוש דן ולא סביר שזה ישתנה בעתיד הקרוב. נסה להתארגן על אנטנה יותר רצינית. מצטער שאין לי חדשות טובות יותר.

thewhiteark פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
הצטרף: ינואר 2012

שליחה

תודה רבה! אני גר ברמת אביב, כנראה שזה מספיק קרוב.
ראיתי שבדיון הדביק ממליצים על אנטנה מסוג יאגי בשביל קליטה מוגברת. האם לדעתך זה יספיק, או שצריך לקנות אנטנה עם הגברה?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
הצטרף: יולי 2008

שליחה

צריך לנסות. עדיף להציב אנטנה חיצונית או צלחת לווין.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
הצטרף: יולי 2011

שליחה

צלחת לא נותנת את כל הערוצים שיש בעידן אז הפתרון (היקר) הזה לא מתאים לכולם.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”