josef_he כתב:goodoffer- לא חשבתי שזה יעזור אבל עשיתי restore וכנראה שזה פתר את הבעיה. נקוה שזה לא יחזור ובכל מקרה תודה לך (ולכל מי שעזר...)
...
אני שמח שזה עזר לך - זה לא נעים לאבד דיסק קשיח.
ממליץ לך בכול מקרה לעשות גיבוי לפחות פעם בחודש על כול מקרה שנקווה שלא יקרה.
דרך אגב - אם השיחזור מערכת הועיל אז כנראה שבאמת היה לך תהליך ברקע שבדיוק כשהוא עלה הוא גרם לאיזושהי תגובה לא רצויה של הדיסק הקשיח או גרם להצפה של הזיכרון במידע.
האופטימיות היתה מוקדמת. בקצב הכיבוי וההדלקה נראה לי כעת שהדיסק באמת הולך להתפגר. אלא אם כן יש הצעות נראה לי שאני אעשה גוסט לדיסק אחר ואתפלל שאספיק לעשות זאת בזמן...
בכול מקרה (כמו שאני מציע לאורך כול השירשור) גבה עכשיו את כול הדיסק באמצעות הגוסט {כמו שאמרת}
גם בלי קשר תמיד טוב שיהיה לך אימג' שמור של המחשב שלך, תעבור על כול השירשור + ההמלצה של NBA ותעדכן מה קורה...
כמו שאמרתי - אין לך מה לדאוג כול עוד אתה מגבה את הדיסק, במידה והדיסק בוודאות הגיע לגסיסה אז אני
אעזור לך בצד החומרתי של העיניין.
נסה בכול מקרה שוב לשחזר לאותה הנקודה שאליה שיחזרתה בפעם האחרונה שזה הסתדר ואם זה תקין
אז ברור שהתקנת תוכנה בפרק הזמן הזה שמהיום שעשית שיחזור ועד עכשיו.
כרגע אני דוחה את הקץ ואגש לטיפול בבעיה בסוף השבוע אבל לפני זה רציתי לשאול משהו- בערך באותו זמן שהתחילו הבעיות עם ההרד דיסק, התחילו משחקי כבל הרשת- יש לי משחקי כבל מחובר לא מחובר כל הזמן. לא ייחסתי לזה חשיבות אבל אולי כן יש קשר?
בהחלט
ושוב תודה על העזרה. למרות שזה נראה כאילו אני מקל ראש בבעיה ובהחלפת לוח אם, מבחינתי מזל שזה מה שקרה כי אם ההרד דיסק היה הולך זה היה עוד יותר גרוע
לפעמים קורים ניסים( )