תכני 4K ניתנים לצריכה בצורה חוקית כיום רק משירותים מקוונים כגון Netflix ו- YouTube, אך לא לאורך זמן. Blu-ray Disk Association סיים את האפיון של פורמט ה- UHD מעל כותרי Blu-ray, הדבר אומר כי בקרוב נוכל לראות נגנים וכותרים מתאימים, כאשר הצפי הוא לקראת חג המולד בסוף 2015.
epony
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
הצטרף: מאי 2005
שליחה
ממליץ לכולם להתחיל לחסוך כי בין סגירת התקן ל-UHD והטמעה הלכה למעשה של HDMI 2.0a ו-HDCP 2.2, הרבה ארנקים הולכים להיפתח בשנה באה!
ride
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: יניב דיין
מיקום: יבנה
שליחה
יאללה, לט דה שידרוגיישן ביגין
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
הצטרף: ינואר 2005
שליחה
ומה עם 8K?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462
הצטרף: ינואר 2005
שליחה
בינואר האחרון בתערוכת CES כל החברות הגדולות הציגו מסכי אבי טיפוס ל- 8K, אני מאמין שיש עוד כברת דרך לפני שנראה את זה לקהל הרחב.
בסוף השנה לכבוד הקניות לחג המולד יתחילו לצאת מכשירים חדשים במחירים שערורייתיים.
חצי שנה או שנה אחר כך המחירים ירדו ואז כבר יתחילו לדבר על מסכי 8K לכל פועל שיגיעו שנה מאוחר יותר.
עד הטכנולוגיה הבאה...
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
akira
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
הצטרף: מאי 2005
שליחה
האם יש הצדקה ל HDCP2.2 למעט עבור ניגון תכני UHD דרך בלו-ריי - כלומר, זה לא ישפיע על מי שעושה סטרימינג או מנגן בלו-ריי רגיל ?
אני פשוט מנסה להבין עד כמה זה חשוב רסיבר עם תמיכה בזה, אם אני לא מתכוון לרכוש דיסקים של בלוריי UHD....
Sexter
חבר ותיק
תגובות: 1197
הצטרף: אוגוסט 2011
שליחה
לא מיצינו כבר את המדיה מפלסטיק? להכניס דיסק לנגן זה כך כך שנות ה 90...
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
שליחה
Sexter - איזה דרך (חוקית) עוד אתה מכיר בשביל להשיג סרטים באיכות הגבוהה ביותר? אם היום שום שירות הזרמה שהאיכות שלו שווה ערך לאיכות שתקבל מסרטים על בלו-ריי, וזו עובדה. בנוסף, יש לא מעט אנשים שאוהבים לאסוף סרטים, ואוסף של קבצים דיגיטליים, ובכן - זה פשוט לא אותו דבר.
אני כבר הרבה שנים שומע על "מותה של המדיה הדיגטלית" ובפועל היא עוד איתנו חיה ונושמת.