מה ההבדל בין בלו ריי
Re: בעניין השוליים השחורים בצפיה בטלויזיה
במדיה פלייר קלאסיק אם אתה משתמש במקשי PgUp / End (זום אין / אאוט) כדי שהתמונה תמלא את מלוא המסך, בשעה שהסרט מיועד להיות עם שוליים שחורים (16:9), אתה בעצם מפסיד את כל מה שקורה בשוליים הימניים והשמאליים. מה ההגיון בכך? זה כמו להציג סרט בפורמט 16:9 על מסך 4:3.IdanVaisman כתב:אני משתמש בתכנת MPC ולוחץ על הכפתוריםPG UP וEND(הספרות 9 ו 1)כשהNUMLOCK דלוק כדי להגדיל ולהקטין תמונה מבלי לעוות אותה.ככה לא רואים רק את הצדדים....
כבר עדיף לצפות עם שוליים שחורים, או להשתמש בפונקציית המתיחה- למי שלא אוהב את השוליים.
מעבר לזה- כיום MPC הוא נגן מיושן, קיימים טובים ממנו בהרבה.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
Re: בעניין השוליים השחורים בצפיה בטלויזיה
למשל MPC-HCLee כתב:מעבר לזה- כיום MPC הוא נגן מיושן, קיימים טובים ממנו בהרבה..........
האמת שכבר מזמן לא צללתי למעמקי ההגדרות של PPlayer, אבל שימוש ב-LavFilter יחד איתו אפשרי כפי שמוסבר כאן:muataz כתב:שמעתי דברים טובים על PotPlayer גם אבל לא ניסיתי. נדמה לי שהוא תומך גם ב3D
האמת שאני לא צופה על המחשב עצמו.
MPC-HC משתמש היום בLAVF שנחשב דיקודר מתקדם יותר מDVXA, לפי מה שאני רואה POTPLAYR לא....
http://hwzone.co.il/community/threads/5 ... UNhhMa_5cf
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
נשמע טוב. נראה שגם תומך בניגון מRAR.
התקנתי על לפטופ לראות איך זה נראה.
בסוף ההתקנה הציע להתקין "קודקים נוספים", לא אישרתי כי אני לא בטוח אם הוא מראה מה או פשוט מתקין כרצונו. אני לא אוהב התקנות מיותרות או לא מפורטות.
התקנתי על לפטופ לראות איך זה נראה.
בסוף ההתקנה הציע להתקין "קודקים נוספים", לא אישרתי כי אני לא בטוח אם הוא מראה מה או פשוט מתקין כרצונו. אני לא אוהב התקנות מיותרות או לא מפורטות.
עד כמה שזכור לי, לא אמור להציע קודקים נוספים. כמו כן, אם הותקנה הגרסה האנגלית, לא כדאי לעשות עדכונים, כדי שלא לחזור לגרסה הקוריאנית שלו.
אגב, על היתרונות של PotPlayer לעומת MPC-HC, לפחות מבחינתי, כתבתי כבר לפני 3 שנים .
אגב, על היתרונות של PotPlayer לעומת MPC-HC, לפחות מבחינתי, כתבתי כבר לפני 3 שנים .