למכירה כבלים לרמקולים VAN DEN HUL REVELUTION - - - לא אקטואלי
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Re: למכירה כבלים לרמקולים VAN DEN HUL REVELUTION
·ציוןאריאל כתב:כבל בעל יכולות טונליות מדויקות...
אם כך, אולי כדאי שתשלח אותו לתוכנית THE VOICE...
1.אתה טועה ומטעה,
ראשית הכבל לא מוליך חשמל,
2.אני לא יודע אם יצא לשמוע סוגים שונים של כבלים לרמקולים,
3. תשאל אנשים עם ניסיון,ויגידו לך,שכבל ב 100 ש' לא נותן תוצאה זהה לכבל ב 5000 ש',
4,כמובן הכוונה היא בציוד הי-אנד ברמה גבוהה.
שבת שלום
המוסיקה היא נוף חיינו.
ראשית הכבל לא מוליך חשמל,
2.אני לא יודע אם יצא לשמוע סוגים שונים של כבלים לרמקולים,
3. תשאל אנשים עם ניסיון,ויגידו לך,שכבל ב 100 ש' לא נותן תוצאה זהה לכבל ב 5000 ש',
4,כמובן הכוונה היא בציוד הי-אנד ברמה גבוהה.
שבת שלום
המוסיקה היא נוף חיינו.
·ציוןאריאל כתב: ראשית הכבל לא מוליך חשמל,
...
כל עוד לא המציאו רמקול אופטי או תרמי, אז הכבל משמש כמוליך לזרם חשמלי. עבור אינטרקונקט של אות אנלוגי, אז איכות הכבל יכולה להשפיע במידה מסויימת בגלל שהאות חלש ויותר רגיש לרעש ועכבת הכבל. אבל גם זה עד מידה מסויימת. כבל אינטרקונקט של עד 100 שח למטר מספיק בהחלט. עבור רמקולים כל חוט דו גידי מנחושת שמבודד טוב ובעובי 2.5 ממ"ר ומעלה יעשה את העבודה. חשוב גם לדאוג למגע איכותי רצוי מצופה זהב כדי שלא תהיה ירידה באיכות עם הזמן בגלל קורוזיה. חוץ מזה אין צורך בכלום. יצא לי לשמוע מבחן AB עיוור לקבלים יקרים מאד מול פשוטים ולא היה שום הבדל מורגש.