בזק רוצים מחיר מופקע של 140 על מאה מגה, מה עושים עכשיו?
הורידו לי בשניה ל-119. זה המחיר מינימום שלהם בלי בכלל להתווכח..
הבעיה שגם 119 בבזק לא מספק אותי אחרי ששנה הייתי ב-100 מגה ב-79 ש"ח.
הביאו לי לבינתיים 119 ש"ח לחודש, כשאת החודש הרביעי אקבל חינם אז יוצא 360 ש"ח ל-4 חודשים משמע 90 ש"ח לחודש (העלאה של 10 ש"ח מבחינתי לחודש). עד אז מאמין שאמצא לאן לעבור.
הבעיה שגם 119 בבזק לא מספק אותי אחרי ששנה הייתי ב-100 מגה ב-79 ש"ח.
הביאו לי לבינתיים 119 ש"ח לחודש, כשאת החודש הרביעי אקבל חינם אז יוצא 360 ש"ח ל-4 חודשים משמע 90 ש"ח לחודש (העלאה של 10 ש"ח מבחינתי לחודש). עד אז מאמין שאמצא לאן לעבור.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
ממש ממש מוזר, שביקשתי להתנתק אמרו זה מה יש וניתקו.
התקשרתי היום רק להוריד את המהירות עד ש 012 יתעוררו.
הבחורה הנחמדה שם עשתה את זה 120 עם ראוטר חינם במקום השכרה... ממש מוזר.
נראה לי אני מבטל את 012 התנהלות מוזרה יש שם.
התקשרתי היום רק להוריד את המהירות עד ש 012 יתעוררו.
הבחורה הנחמדה שם עשתה את זה 120 עם ראוטר חינם במקום השכרה... ממש מוזר.
נראה לי אני מבטל את 012 התנהלות מוזרה יש שם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·ufffnick כתב:@mp3lll
·
כמו שאמרתי עוד בהתחלה - 018....
אחכה מעט שזה יהיה בשל, האמת ש 012 היו הגונים היא אמרה שזה לא יקרה עד 72 שעות ויכול להגיע לחודש בערך, והיא ציינה שבמאי הולך להיות ניוד אוטומטי פשוט יותר.
אחכה למאי.
בחלק מהתגובות פה דיברו על הנושא שהמאה מגה של בזק בחלק גדול מהמקרים הוא לא מאה מגה ואפילו לא קרוב... בהקשר לזה אני רוצה לציין שלא תמיד זה בכלל קשור לבזק, אני גם סבלתי הרבה מהנושא והייתי מקבל באזור ה-60 עד שלפני תקופה הייתי חייב שיהיו לי 2 תשתיות שונות לאינטרנט אז התקנתי תשתית חדשה עם חיווט חדש ומאז אני מקבל את מלוא ה-100...
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
התקנת בעצמך תשתית חדשה של בזק?NiKi74 כתב:בחלק מהתגובות פה דיברו על הנושא שהמאה מגה של בזק בחלק גדול מהמקרים הוא לא מאה מגה ואפילו לא קרוב... בהקשר לזה אני רוצה לציין שלא תמיד זה בכלל קשור לבזק, אני גם סבלתי הרבה מהנושא והייתי מקבל באזור ה-60 עד שלפני תקופה הייתי חייב שיהיו לי 2 תשתיות שונות לאינטרנט אז התקנתי תשתית חדשה עם חיווט חדש ומאז אני מקבל את מלוא ה-100......
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
כן, הנחתי שזה מה שהיה אבל הניסוח שלו מבלבל:l33cher כתב:muataz - הזמין תשתית חדשה,מן הסתם בזק התקינו...
"אני רוצה לציין שלא תמיד זה בכלל קשור לבזק" - זו תשתית של בזק, אז איך זה לא קשור אליהם?
"אז התקנתי תשתית חדשה עם חיווט חדש" - נשמע כאילו הוא עשה את זה בעצמו
מעניין כמה קל/קשה לגרום להם לעשות את זה. בהתחשב בעובדה שרק מעטים מגיעים ל100 (אם בכלל) עם התשתית ה"ישנה", הם יצטרכו להחליף לכולם (למרות שמין הסתם להרבה לא איכפת).