מיניקס אשר ידועה בקופסאות האנדרואיד האיכותיות שלה, משיקה לראשונה מוצר חדש המכיל מעבד Intel ויכולת לבחור בין אנדרואיד ל-Windows. קיבלנו את המוצר להתרשמות.
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
שליחה
ביקורת מושקעת ומקיפה, תומר
madror
חבר ותיק
תגובות: 2458
שליחה
כיף לקרוא סקירה שכזו על הבוקר !
קצת "מפחיד" הנושא של "שיחזור להגדרות יצרן" בוודאי כמכשיר שאמור לספק את "המאותגרים מחשבית" פתרון טוב ישר מהקופסה.
דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
תודה לכם.
אני חייב להזכיר בעיה נוספת שקלטתי בזמן כתיבת הכתבה -
כאשר צופים בקודי בוידאו, ואז עושים esc כלומר עוברים לתפריטים תוך כדי שהוידאו ממשיך להתנגן ברקע - הוא יוצא מסנכרון של קול/תמונה.
ניסיתי הרבה נסיונות - לא מצאתי לכך פתרון עדיין.. שוב, מאמין שיפתר בעדכון תוכנה.
לגבי בעיה שהזכרתי בכתבה שהמסך של קודי חשוך מאוד - הפתרון הוא לגשת עם העכבר לתחתית המסך ומעין ״למשוך״ למעלה/למטה את סרגל הכלים התחתון המובנה של אנראואיד - זה פתאום יעשה מעין ״פוקוס״ על קודי והבהירות תהיה טבעית.
בתור אחד שהשקיע יותר מ4000 שקל בסטרימרים [ פופקורן-VENICE HD38 ו 3 קופסאות פח סיניות עם מיטב בגימיקים]
אני מציע לחסוך תכסף להגיע לסכום של 2000 שקל ולקנות מחשב עם המפרט הבא
מעבד I-3
4 גיגה זכרון
כרטיס מסך עד 400 שקל
מקלדת אלחוטית של לוגיטק כמו במאמר
ותקבלו אחלה מכשיר\מחשב שיספק אותכם 3-4 שנים בלי לקרוע את הכיס - יריץ לכם את הסרטים בלי גמגומים - ותוכלו לשחק משחקים ושאר ירקות בלי ליהות תלוים בעדכונים ובחסדים של סינים וכדו
לי לקח מעל 4000 שקלים והרבה עצבים להבין את זה - ותבינו אני איש סיסטם במקצועי - וביום יום אני מתעסק עם הרבה חומרה ותכונה - והעצבים ובזבוז הזמן שקיבלתי על קופסאות הפח הסיניות והסטרימרים האלה לא שווה את הכסף . - היום הבת שלי משחקת עם הקופסאות פח האלה בתור לגו .
לסיכום - קחו תעצה שלי ותשקיעו פעם אחת במחשב - מה שיחסוך לכם הרבה זמן כסף ובזבוז עצבים.