מה אתם אומרים על ההצעה החדשה של בזק על סטרימר Xtreamer Wonder ?
Re: בעיה לאחר שדרוג XTREAMER WONDER דרך הרשת
תהליך השידרוג דרך האינטרנט ארוך ומסורבל בגרסה הזו.arielbp כתב:המכשיר אתחל עצמו שלוש פעמים ובפעם האחרונה לאחר עדכון FIRMWARE.
לאחר שעלה, המכשיר נתקע במסך הבא:
כל הנסיונות ללחוץ על אחת מהאופציות, change או don't change, לא נותן כל תגובה.
עצות? אני לא יודע כיצד לנהוג.
מודה מראש....
אני ממליץ לעשות את זה הפעם דרך USB כמו שכתוב במדריכים: 1. לחיצה עם סיכה או קיסם שיניים על שקע ה reset כשכלום לא מחובר למכשיר מלבד ה DOK. אח"כ 2. חיבור לחשמל כשה reset עוד לחוץ עד שהעדכון מתחיל ואז לחכות כמה שצריך (בערך חצי שעה, אולי יותר).
3. כשהכל מסתיים, לחבר לאינטרנט עם RJ45 ואת השלט שלהם ב USB. בשלב זה אפשר להוציא את ה DOK כבר.
שיטה מפגרת לחלוטין (ועוד ממליצים שה DOK יהיה FAT32) אבל זה מה שיש.
לא נתקלתי בשאלות עם מסך שנתקע לשמחתי.
אחרי 3 ימים עם הגרסה החדשה אני רוצה לציין שהיא מיותרת לגמרי: אין אף תוספת נחמדה.
אבל ה KODI עובד טוב אז אני לא מצטער שהתקנתי. אצלנו המכשיר הזה משמש ל YouTube ו KODI לבד.
אל תשכח לגבות את הקודי וכל מידע חשוב כי הכל נמחק.
בהצלחה
Re: בעיה לאחר שדרוג XTREAMER WONDER דרך הרשת
נתקלתי בזה אבל הצלחתי לצאת מזה אחרי מספר נסיונות החלפה בין עברית לאנגלית והתעקשות על okarielbp כתב:המכשיר אתחל עצמו שלוש פעמים ובפעם האחרונה לאחר עדכון FIRMWARE.
לאחר שעלה, המכשיר נתקע במסך הבא:
כל הנסיונות ללחוץ על אחת מהאופציות, change או don't change, לא נותן כל תגובה.
עצות? אני לא יודע כיצד לנהוג.
מודה מראש....
קשה לשים את האצבע על מה בדיוק פתר את זה, אבל תנסה כמה דקות
שלום לכולם,
היום העליתי את הגירסה של KODI ל 16.0 (Jarvis) ב Xtreamer עם ה firmware האחרון שלו: 5.12.31.
עד עכשיו הכל תקין.
אבל כמו שרשמתי קודם העדכון לא אפשרי דרך האפליקציה Google Play ישירות כי 5.12.31 הרג את האפשרויות האלה במכשיר.
אז הדרך היחידה שאני מכיר היא להגיע לאתר של Google Play דרך הדפדפן ולבחור שם בהתקנה על ה device הזה. בינתיים לפחות זה עובד.
מצד אחד ה Xtreamer עובד באופן חלק מאז העדכון ל 5.12.31.
מצד שני זה נוגע רק ל KODI, YouTube וכו' - הפריטים היחידים שנמצאים ב launcher שלי.
אף אחת !!! מהתוספות שהם שמו לא שווה , רובן לא עובדות בכלל.
העיקר שיש לי את הגרסאות הכי חדשות של Xtreamer ושל KODI
היום העליתי את הגירסה של KODI ל 16.0 (Jarvis) ב Xtreamer עם ה firmware האחרון שלו: 5.12.31.
עד עכשיו הכל תקין.
אבל כמו שרשמתי קודם העדכון לא אפשרי דרך האפליקציה Google Play ישירות כי 5.12.31 הרג את האפשרויות האלה במכשיר.
אז הדרך היחידה שאני מכיר היא להגיע לאתר של Google Play דרך הדפדפן ולבחור שם בהתקנה על ה device הזה. בינתיים לפחות זה עובד.
מצד אחד ה Xtreamer עובד באופן חלק מאז העדכון ל 5.12.31.
מצד שני זה נוגע רק ל KODI, YouTube וכו' - הפריטים היחידים שנמצאים ב launcher שלי.
אף אחת !!! מהתוספות שהם שמו לא שווה , רובן לא עובדות בכלל.
העיקר שיש לי את הגרסאות הכי חדשות של Xtreamer ושל KODI
גירסא Xtreamer Wonder 7.0.1 זמינה ב OTA , אני עדכנתי היום.
המכשיר שאל אותי אם לעדכן ל 7.0.1, אמרתי: למה לא ?
עד שמישהו רציני יותר יכתוב פרטים מדוייקים, הנה התרשמות מהירה שלי מהזיכרון:
.
עד שמישהו רציני יותר יכתוב פרטים מדוייקים, הנה התרשמות מהירה שלי מהזיכרון:
- התווספו כל מיני אפליקציות ישראליות כמו Mako, סלקום, HOT ,4GTV ועוד דברים - לא משהו שלא יכולנו להתקין בעצמנו.
- התווסף מסך בית חדש מותאם לטלוויזיה , אני נשאר נאמן ל Apex Launcher עם מינימום אפליקציות במסך הבית.
- הם עדכנו את KODI 16.0 שזו גרסא פרטית שלהם בעצם ועל הדרך דרכו על הגדרות שפה ופונטים בקודי - לזה אני כבר רגיל. אפשרוית הפונטים של קודי בגרסא המעודכנת השתנו לרעה: יש מספר מצומצם מאוד של פונטים וכשבוחרים הגדל-פונט מתקבלים פונטים ג'יבריש. למי שחייב פונט גדול אולי תיהיה בעיה אבל בפונט קטן העברית עובדת רגיל.
- עדיין ה Google Play במכשיר לא מאפשר התקנות רגילות כמו טאבלט וצריך לגשת ל Google Play דרך דפדפן בשביל לפתור את זה.
(אגב, ב Google Play החדש אני לא מצליח בגירסא הזו ולא בקודמת להתקין משחקים דרך רשת קווית, הוא דורש WiFi. פעם הייתי פותר דברים כאלה ע"י הגדרת הורדה ב 3G כאילו מדובר בסמארטפון אבל ב Google Play החדש לא ראיתי אפשרות כזו).