חברים המבינים בתקשורת דרושה עזרתכם הדחופה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
DarkWolf789
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 375
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

mikee8 כתב:יואב,
מהסיון שלי, אתה תצא הרבה יותר מתוסכל מביקור במשרד התקשורת (בהנחה שאתה הולך לספקטרום ולא השתנה שם כלום בחצי שנה האחרונה).
בהנחה והדלת תיפתח בפניך, זה רק כדי לראות את גברת מזכירעה, יוצאת לפשפש כשהיא עם האוזינייה מחוברת לטלפון ושמה עליך את מה שאין לה (סליחה על הגסות).
לגבי הפיצול, אני ממש לא מבין מה הבעיה של BUY2...
תתחיל להריץ את האישור בפקס ותוודא שהוא הגיע, הם מנצלים את כל שנייה מימי העסקים שהוקצו לטיפול.
...
·יואב הוא צודק , אכן יש שם פקידה שלא שמה עלייך. היא תגיד לך שהיא לא מקבלת שום דבר ותגיד לך לשלוח פקס אליהם .
קרה לי את אותו מקרה עם מכשיר אחר כ - 10 יחידות ועלה לי יקר מאוד.

אני כבר מכיר את כל האנשים שם , ופשוט ביזיון מה שהולך שם.
שלחתי להם קרוב ל5 פעמים את אותו טפסים , לכל המי והמי .. וחלק משחקים אותה שלא קיבלו.
והיה אחד שהוא די קשה שאמר לי שהוא קיבל את הפקס אבל יש לפניי הרבה אנשים .
אמרתי לו , שרשום באתר שזה עד שבוע ! . וכבר עבר חודש הוא אמר שהוא יבדוק תנושא .
אחרי יום הוא שולח לי מייל שאכן קבלתי אישור . ושלח לי את הפקס חזרה של אישור.

בהצלחה במלחמה !

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #22 

1 ו 2-5 זה אותו דבר במקרה שלך.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #23 

צר לי, אני לא מבין למה אתה לא ממלא ושולח את הטופס.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #24 

Nemesis כתב:צר לי, אני לא מבין למה אתה לא ממלא ושולח את הטופס.
...
·

מי אמר שלא שולח? יותר מזה היום היינו במשרד התקשורת במגדל שלום.

חוויה מעולם אחר אבל זה בהזדמנות אחת.

יצאה אלינו בחורה נחמדה (לא ניתן להכנס לאגף שמטפל באישורים הללו בקומה 10- אגף בכיר ניהול ספקטרום ורישוי תדרים). הסברנו לה על מה מדובר. הביאה לנו טופס למלא במקום.
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/6/186.pdf
נתנו לה ביד את הטופס והמסמכים הנילווים(מפרט היצרן+חשבונית קניה) לקחה איתה פנימה ואמרה עד 10 ימים יגיע אישור בפקס.

זהו עכשיו ממתינים.

אני מאמין שהסוף יהיה טוב אבל אני מאודדדד מאוכזב מהשרות והמקצועיות של BUY2 וזו הפעם הראשונה והאחרונה שדרכנו נפגשות. חוזר לעבוד עם MUSTOP.

מבחינתי:
על החשבונית שהגיעה למחסן בארה"ב צויין בפרוש שיש בחבילה ,בנוסף לסאב ,גם אלמנט אלחוטי. אני מצפה מחברה מקצועית ,שכמו שידעו לקחת ממני מכס, יידעו שיתכן ואדרש לאישור משרד התקשורת.
אילו היו פונים אלי ומציינים בפני את העינין הייתי מתחיל בתהליכי קבלת האישור מוקדם יותר וחוסך תשלום 30 ש"ח ליום אחסנה בממ"ן.

בנוסף ,אילו היו מספיק מקצועיים היו שואלים אותי האם אני מעונין לבצע הפרדה של שתי החבילות (המשדר והסאב) לפני שהחל תהליך השחרור מהמכס. כמובן שהייתי מסכים ואז הסאב כבר היה אצלי והמשדר היה ממתין לאישור.
כרגע ,בגלל שהחבילה כבר נמצאת בתהליך שחרור מהמכס ,לא ניתן לבצע הפרדה בניהם מה שאומר שלא ניתן לשחרר את הסאב לבד. הכל תקוע עד לקבלת האישור ממשרד התקשורת.

תוסיפו לזה את ה 31$ שהשחילו בדקה התשעים (אומנם שילמתי אבל פניתי למכס לצורך ברור) ומבחינתי המסקנה ברורה.

עדכונים בהמשך.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

^^ מצויין. זה מפחיד בהתחלה, אבל סה"כ טופס פשוט, ובמכשיר הזה לדעתי אין סיבה שלא יתנו אישור. עומד בתקנות למיטב ידיעתי.
לדעתי גם חבל שנסעת לשם, שולח בפקס ומקבל חזרה אישור בפקס / מייל.

לגבי Buy2USA - מסכים בנוגע לחיוב של 31 דולר, אני לא הייתי מסכים לשלם אותו. לא כתוב ולא מוזכר בשום מקום.
לגבי אישור משרד תקשורת - קח בחשבון שמדובר בתהליך די אוטומטי. החבילות כנראה גם לא מקוטלגות כמו שצריך, אחרת כל החברים האחרים כאן שהזמינו ציוד דומה היו צריכים להציג אישור דומה. עובדה היא שהמשלוחים של החברה האחרים עברו ללא בעיה - וזה יכול לקרות רק בגלל קטלוג לא נכון. יש בזה יתרונות וחסרונות :)

לא הייתי מתלהב כל כך מ- Mustop ד"א. ב- Mustop אם החבילה שלך נופלת לבדיקה פיזית, רק על זה דורשים תוספת תשלום של 200-300 ש"ח. ייתכן וכמו שהם גובים כסף עבור הבדיקה הפיזית הם גובים כסף עבור הטיפול באישור משרד תקשורת בדומה לחברת השליחויות.

ranhaber
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #26 

תנסה אולי את המדריך הזה, זה אומנם קשור לרדיו של טיסנים אבל זה דורש את אותם האישורים:

http://www.efly.co.il/forums/showthread ... 8%E3%E9%E5

GMTK
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #27 

יואב רשמתי בוויז מכס נתבג והגעתי לשם החנתי בחנייה עלה כסף אבל אין הרבה ברירות כי גוררים שמה.
בהצלחה אל תיתבייש תצעק עם צריך אבל לא יותר מידי חזק כי יש שמה אבטחה.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

למה לצעוק ואין קשר למכס נתב"ג.
כל מה שצריך לעשות זה למלא את הטופס שהוא קישר אליו, ולגשת או עדיף לפקסס למשרד התקשורת אגף רישוי תדרים.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #29 

עדכוןןןן

הרגע הגיע אישור בפקס, יש
ללא ספק היה מהיר, כל הכבוד למשרד התקשורת. ב BUY2 נתנו לי להבין ,שזה צפוי לקחת זמן.

האישור הועבר ל BUY2 נמתין עכשיו להתקלות נוספות. חחחחח

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

בד"כ לוקח כשבוע, הרווחת כמה ימים, תתחדש :)
בכל מקרה, כפי שאתם רואים, השד לא כזה נורא. היתה תקופה לפני כשנה שמשרד הממונה לא היה מאוייש תקופה מסויימת, ואז היה סיפור גדול לקבל אישורים.
צריך רק לקחת בחשבון כאשר לא מדובר במוצר כמו טלפון נייד, מחשב או טאבלט שיש לבדוק היטב שהמוצר עומד במגבלות התדרים הישראליות.
אחרת המוצר פשוט לא יאושר, וחבל על הטרחה.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #31 

Nemesis כתב:בד"כ לוקח כשבוע, הרווחת כמה ימים, תתחדש :)
בכל מקרה, כפי שאתם רואים, השד לא כזה נורא. היתה תקופה לפני כשנה שמשרד הממונה לא היה מאוייש תקופה מסויימת, ואז היה סיפור גדול לקבל אישורים.
צריך רק לקחת בחשבון כאשר לא מדובר במוצר כמו טלפון נייד, מחשב או טאבלט שיש לבדוק היטב שהמוצר עומד במגבלות התדרים הישראליות.
אחרת המוצר פשוט לא יאושר, וחבל על הטרחה.
...
·

שמע
כתבו פה על המזכירה במשרד המדובר ושלא כדאי לגשת לשם.

ציינתי שלחבר הספציפי הזה "יש לו את זה" ולדעתי רק שראו אותו במצלמה פתחו את הדלת והבחורה יצאה ,הסבירה ,חזרה להביא טופס, המתינה עד שנמלא אותו במסדרון ,כן כן לא צוחק, ולקחה איתה פנימה.

חחחחח חחחחח . באמת הייתה לה אוזניה איך שראיתי את האוזניה נכנסתי לאטרף פנימי חחחחח חחחחח חחחחח

כנראה שאלו שלא מגיעים עם חבר כזה העסק קצת יותר מעצבן.(הסאב הוא עבורו אבל הכל רשום על שמי ,כי אני רכשתי אותו בתכלס)
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 03/03/2015 15:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

עשיתי את התהליך הזה כמה פעמים בשביל ציוד אישי שלי, ועוד לא מעט פעמים בשביל ציוד שיובא עבור מקום העבודה שלי.
באמת שלא צריך שום חבר ושום דבר. רק לקרוא את המפרט, למלא את הטופס ולשלוח בפקס :)

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #33 

Nemesis כתב:עשיתי את התהליך הזה כמה פעמים בשביל ציוד אישי שלי, ועוד לא מעט פעמים בשביל ציוד שיובא עבור מקום העבודה שלי.
באמת שלא צריך שום חבר ושום דבר. רק לקרוא את המפרט, למלא את הטופס ולשלוח בפקס :)
...
·

דיברו פה על הגיהנום השמיני אחרי ה 7 אז כבר נכנסתי לאטרף. חחחחח חחחחח

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

הבעיה במקרים האלה היא כאשר הציוד עובד בתדרים/הספקים אסורים, או לחלופין כאשר לא ניתן לקבל מפרט מסודר של מוצר שעבר תקינה, המפרט בדיוק את התדרים, אפנון והספקים.

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

הסיפור שלך כאילו לקוח מאגדה, או שמישהו קרא את הפוסט הזה לפני שהגעת או שיש שם מהפכה קיצונית, או שיש לך חבר "מוכר בציבור"...

כל מה שכתבתי על הגיהנום וכו', מנסיון אמיתי.

אולי זה עזר:
http://www.telecomnews.co.il/%D7%93%D7% ... D7%94.html

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #36 

mikee8 כתב:הסיפור שלך כאילו לקוח מאגדה, או שמישהו קרא את הפוסט הזה לפני שהגעת או שיש שם מהפכה קיצונית, או שיש לך חבר "מוכר בציבור"...

כל מה שכתבתי על הגיהנום וכו', מנסיון אמיתי.

אולי זה עזר:
http://www.telecomnews.co.il/%D7%93%D7% ... D7%94.html
...
אני מאמין למה שכתבת.
החבר שלי לא מוכר בציבור אבל כשרואים אותו לא ניתן להתעלם.
שמע בתכלס עושה רושם שבמידה ואתה ממלא הטופס ומפקסס תוך 10 ימים יש לך אישור ואין צורך להגיע פיזית ולהתקל באוזניה חחחחח המעצבנת.
·

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #37 

סוף טוב - הכל טוב ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #38 

avihuli כתב:סוף טוב - הכל טוב ?
...
·

הכל דבש.
הסאב הגיע בשלום נסעתי לדואר שליחים ולקחתי אותו.

לצערי עדין לא חובר ולכן אין התרשמות אבל אולי בסוף שבוע נמצא זמן ונקפוץ לחבר לחבר ולכייל.

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

תשאל את חבר שלך אם הוא "להשכרה" מדי פעם...
תתחדשו!

אם כבר נפתח נושא התקשורת והתדרים, כשחיפשתי מידע על שימוש בתדר 868, נתקלתי בקישור של חברת BZ-COM שטוענת שמשרד התקשורת אישר שימוש בתדר. מה שאני מכיר זה איסור מוחלט על שימוש בתדר.
מישהו הצליח לאשר מוצר תדר 868 (שימוש מסחרי)?

http://www.bz-com.com/cp14_IQRF-%D7%A4% ... D7%AA.aspx

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”