רשויות המכס מנקנקות אותנו חברים כנסו רגע
·jtk כתב:ברוב המקרים אני לא חושב שיש טעם להתייחס לשגיאות, אבל גוף ראשון עתיד דורש התייחסות מיוחדת כי בעיית ה-י/א כל כך נפוצה.
אגב, welcome זה עם L אחת....
עדיין, ניתן היה לעשות זאת בפורום לשון או בהודעה פרטית מבלי להלבין פניו ברבים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אבל תסכים איתי שזה לא היה עושה את העבודה, נכון?giladl כתב:·......
עדיין, ניתן היה לעשות זאת בפורום לשון או בהודעה פרטית מבלי להלבין פניו ברבים......
בכל זאת, ממי שמכונה כתב, מצפים ליותר.
נראה כמה זמן הוא יזכור לכתוב נכון.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לדעתי BUY2 מתחילים לזייף בשירות, בעבר הזמנתי רפידות לבלמים(חלק חילוף בטיחותי), לא ביקשו כלום והגיע בדיוק כפי שדרשו במקור וללא בעיות.
לפני חודש בערך הזמנתי קלאץ' ועברו כמה ימים ולא קיבלתי שום הודעה מהם בניגוד למה שאני רגיל, הרמתי טלפון ואז טרחו להגיד שמיכוון שזה חלק
חילוף לרכב הייתי צריך למלא תצהיר שמנקה אותם מכל אחריות, נתחיל מכך שלא טרחו לבקש את התצהיר ופשוט לא שלחו את החבילה במשך ימים, אח"כ הבקשה המוזרה לתצהיר לחלק שאינו חלק חילוף בטיחותי בכלל ומוריד מהם כל אחריות.
מיותר לציין שהגיע ללא בעיה, חבל על העיכוב והבירוקרטיה.
לפני חודש בערך הזמנתי קלאץ' ועברו כמה ימים ולא קיבלתי שום הודעה מהם בניגוד למה שאני רגיל, הרמתי טלפון ואז טרחו להגיד שמיכוון שזה חלק
חילוף לרכב הייתי צריך למלא תצהיר שמנקה אותם מכל אחריות, נתחיל מכך שלא טרחו לבקש את התצהיר ופשוט לא שלחו את החבילה במשך ימים, אח"כ הבקשה המוזרה לתצהיר לחלק שאינו חלק חילוף בטיחותי בכלל ומוריד מהם כל אחריות.
מיותר לציין שהגיע ללא בעיה, חבל על העיכוב והבירוקרטיה.
חוק המכס הוא אחד מהחוקים הכי הזויים וישנים שקיימים במדינה.
החוק אומר שבידי המנהל הבכיר במכס יש את הכוח לעשות בערך כל מה שהוא רוצה לדואר הנכנס.לא רק זה אלא שהוא יכול להאציל את הכוח הזה לכל אדם שהוא רוצה.
החוק כל כך ישן שיש בו עדיין ניסוחים כספיים בלירות.
22. (ב) העובר על הוראות סעיף זה, דינו – קנס מאה לירות.
78. (ב) העובר על הוראות סעיף זה, דינו – קנס 200 לירות.
וכן הלאה, 17 מקומות בו התשלום נקוב בלירות, הזוי לא?
לפי התנאים של BUY2USA אם קניתדרך:
6. תנאי מכירה (מכירות ישירות)-
g. תנאי שימוש קונים עבורך באמזון:
v. התשלום כולל את מחיר המוצר, מס מקומי בניו ג'רזי, המרת מטבע, ביטוח ודמי טיפול במשלוח, מיסי ייבוא, עלות השילוח לארץ וההפצה עד בית הלקוח.
vi. המיסים כוללים את עלויות עמלת הסליקה ועמילות המכס. יתכנו שינויים במיסוי במעמד שחרור החבילה.
מצד אחד הם מצהירים שהתשלום כולל הכל, מצד שני רשום יתכנו שינויים במיסוי במעמד שחרור החבילה.
אם מסתכלים על החוזה כפי שהוא, אתה לא מחוייב לשלם.
הם רושמים שיתכנו שינויים במיסוי אבל לא מציינים שעליך לשלם את ההפרשים.
ואם קנית דרך:
7. שירות ייבוא אישי-
f. מיסים, מכס, מע"מ: BUY2USA אינה אחראית לא למיסים, מכסים, מע"מ ו/או כל היטל אחר שיוטל על המשלוח על ידי הרשויות הישראליות. הינך האחראי הבלעדי להיטלים אלו ומחויב לפעול ע"פ הנחיות מכס ישראל בכל הקשור לגירעונות מס, קנסות, היתריי ייבוא, דמי אחסון במחסני המכס, דמי טיפול ועוד.
הכל נופל עליך, ולכל היותר אתה יכול להפסיק להשתמש בשירותים שלהם.
בכל מקרה נשמח עם תידע אותנו איך הסיפור התגלגל.
בהצלחה
החוק אומר שבידי המנהל הבכיר במכס יש את הכוח לעשות בערך כל מה שהוא רוצה לדואר הנכנס.לא רק זה אלא שהוא יכול להאציל את הכוח הזה לכל אדם שהוא רוצה.
החוק כל כך ישן שיש בו עדיין ניסוחים כספיים בלירות.
22. (ב) העובר על הוראות סעיף זה, דינו – קנס מאה לירות.
78. (ב) העובר על הוראות סעיף זה, דינו – קנס 200 לירות.
וכן הלאה, 17 מקומות בו התשלום נקוב בלירות, הזוי לא?
לפי התנאים של BUY2USA אם קניתדרך:
6. תנאי מכירה (מכירות ישירות)-
g. תנאי שימוש קונים עבורך באמזון:
v. התשלום כולל את מחיר המוצר, מס מקומי בניו ג'רזי, המרת מטבע, ביטוח ודמי טיפול במשלוח, מיסי ייבוא, עלות השילוח לארץ וההפצה עד בית הלקוח.
vi. המיסים כוללים את עלויות עמלת הסליקה ועמילות המכס. יתכנו שינויים במיסוי במעמד שחרור החבילה.
מצד אחד הם מצהירים שהתשלום כולל הכל, מצד שני רשום יתכנו שינויים במיסוי במעמד שחרור החבילה.
אם מסתכלים על החוזה כפי שהוא, אתה לא מחוייב לשלם.
הם רושמים שיתכנו שינויים במיסוי אבל לא מציינים שעליך לשלם את ההפרשים.
ואם קנית דרך:
7. שירות ייבוא אישי-
f. מיסים, מכס, מע"מ: BUY2USA אינה אחראית לא למיסים, מכסים, מע"מ ו/או כל היטל אחר שיוטל על המשלוח על ידי הרשויות הישראליות. הינך האחראי הבלעדי להיטלים אלו ומחויב לפעול ע"פ הנחיות מכס ישראל בכל הקשור לגירעונות מס, קנסות, היתריי ייבוא, דמי אחסון במחסני המכס, דמי טיפול ועוד.
הכל נופל עליך, ולכל היותר אתה יכול להפסיק להשתמש בשירותים שלהם.
בכל מקרה נשמח עם תידע אותנו איך הסיפור התגלגל.
בהצלחה
אם תחפשו קצת בפורום ובנט תראו שחברת BUY2USA כבר לא מה שהייתה פעם, והמון מתלוננים עליהם (תלונות מהותיות לא "המוצר איחר בשבוע"). אני בכלל לא אתפלא אם אין שום קשר בין המכס והחיוב הזה.
אני אישית משתדל לא לקנות דרכה או דרך MUSTOP.
אני אישית משתדל לא לקנות דרכה או דרך MUSTOP.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אני הפסקתי לרכוש בעזרת BUY2USA לאחר מקרה דומה. מאז אני רוכש בעזרת shipito ובעיקר דרך אמאזון.
רק היום קיבלתי מייל מאמאזון גרמניה על זיכוי של כ-23 יורו בשל חישוב יתר של מיסים בזמן הקנייה:
[left]
Guten Tag,
Amazon.de informiert zu Ihrer Gutschrift.
Wir bestaetigen die heute erfolgte Erstattung von 22,88 € fuer Ihre Bestellung XXX-XXXXXXX-XXXXXXX.
[/left]
רק היום קיבלתי מייל מאמאזון גרמניה על זיכוי של כ-23 יורו בשל חישוב יתר של מיסים בזמן הקנייה:
[left]
Guten Tag,
Amazon.de informiert zu Ihrer Gutschrift.
Wir bestaetigen die heute erfolgte Erstattung von 22,88 € fuer Ihre Bestellung XXX-XXXXXXX-XXXXXXX.
[/left]