מבצעים חדשים של תשתי+ספק אחרי המהפכה
האותיות הקטנות של FAST:
שמו לב! אנו עובדים מול הוט רק עם חייגן, קרי, תקבלו שם משתמש וסיסמא להתחברות. בשל החייגן, עשויות להיות הגבלות OVERHEAD שנובעות מהחייגן, שעשויים להנמיך את מהירות ההורדה בלבד. מי שלוקח מהירות 100\200 עושה זאת בעיקר בשל הצורך ב UPLOAD גבוהה 2\5.
שמו לב! אנו עובדים מול הוט רק עם חייגן, קרי, תקבלו שם משתמש וסיסמא להתחברות. בשל החייגן, עשויות להיות הגבלות OVERHEAD שנובעות מהחייגן, שעשויים להנמיך את מהירות ההורדה בלבד. מי שלוקח מהירות 100\200 עושה זאת בעיקר בשל הצורך ב UPLOAD גבוהה 2\5.
המחיר שקיבלתי מבזק:
המחיר שקיבלתי מבזק היום:
תשתית ל 40 מגה ב 99 ש"ח לחודש במשך שנה ונתב VDSL חינם במשך שנה.
לקחתי את ההצעה עד שהדברים יתייצבו עם שאר החברות כי בסוף השבוע נגמר לי המחיר הקודם.
מחיר נתב VDSL 600 ש"ח ומחיר אובדן\שבירה של אותו נתב 200 ש"ח. שכל אחד יסיק מסקנות אופרטיביות כרצונו.
אחרי שלקחתי את המחיר התברר שהארון אצלנו לא תומך ב 40 מגה וצריך טיפול של טכנאי בארון לשידרוג. הנציגה אמרה שבועיים-שלושה.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה למי שימתין להתקנה כזו דרך ספק אחר. בטוח יש תיעדוף ברשימה.
תשתית ל 40 מגה ב 99 ש"ח לחודש במשך שנה ונתב VDSL חינם במשך שנה.
לקחתי את ההצעה עד שהדברים יתייצבו עם שאר החברות כי בסוף השבוע נגמר לי המחיר הקודם.
מחיר נתב VDSL 600 ש"ח ומחיר אובדן\שבירה של אותו נתב 200 ש"ח. שכל אחד יסיק מסקנות אופרטיביות כרצונו.
אחרי שלקחתי את המחיר התברר שהארון אצלנו לא תומך ב 40 מגה וצריך טיפול של טכנאי בארון לשידרוג. הנציגה אמרה שבועיים-שלושה.
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה למי שימתין להתקנה כזו דרך ספק אחר. בטוח יש תיעדוף ברשימה.
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
מה זה אומר "להנמיך את מהירות ההורדה בלבד" ?haipbm כתב:האותיות הקטנות של FAST:
שמו לב! אנו עובדים מול הוט רק עם חייגן, קרי, תקבלו שם משתמש וסיסמא להתחברות. בשל החייגן, עשויות להיות הגבלות OVERHEAD שנובעות מהחייגן, שעשויים להנמיך את מהירות ההורדה בלבד. מי שלוקח מהירות 100\200 עושה זאת בעיקר בשל הצורך ב UPLOAD גבוהה 2\5....
בכמה עשוי להנמיך ?
·
זה המחיר שנתנו לי בשדרוג מ-15 ל-40 רק שלא רציתי כרגע לקחת נתב, אז נשארתי ב-15 באותו מחיר. (ללא תשלום לנתב)
רק שאצלי זה 89 המחיר + 10 שקלים הנתב. ולפי הנציגה אפשר נתב שלך ואז התשלום הוא רק 89.
בכל מקרה מי שרוצה לעבור לחברות האחרות 100MB ב-100ש"ח, אפשר להתחבר לבזק לחודש לקבל נתב, אחרי חודש שהחיבור עובד טוב, לעבור עם הנתב לחברה אחרת תמורת 200 שקלים קנס על הנתב.
רק שאצלי זה 89 המחיר + 10 שקלים הנתב. ולפי הנציגה אפשר נתב שלך ואז התשלום הוא רק 89.
בכל מקרה מי שרוצה לעבור לחברות האחרות 100MB ב-100ש"ח, אפשר להתחבר לבזק לחודש לקבל נתב, אחרי חודש שהחיבור עובד טוב, לעבור עם הנתב לחברה אחרת תמורת 200 שקלים קנס על הנתב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זהו - אני באקספון עם 100 מגה (למרות שתכל'ס לא יכול להגיע לקצב הזה).
99 ש"ח לחודש.
עכשיו נשאר לנתק את הקו ושלום על ישראל.
99 ש"ח לחודש.
עכשיו נשאר לנתק את הקו ושלום על ישראל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@Itay_Pollak
היית בבזק לפני נכון? השארת את המודם אצלך? הם הפסיקו עם הזיכויים ברגע שעברת לאקספון?
אתה מוריד ביוזנט? אתה מרגיש בהבדלים לרעה בגלישה לחול?
היית בבזק לפני נכון? השארת את המודם אצלך? הם הפסיקו עם הזיכויים ברגע שעברת לאקספון?
אתה מוריד ביוזנט? אתה מרגיש בהבדלים לרעה בגלישה לחול?
HOT דפקו מחיר שגבוה ב30% לעומת המחיר של בזק, בגלל זה לא משתלם להיות אצלהם. FAST מתחילים למכור עם המחיר שHOT הביאו להם ואם משרד התקשורת יוזיל במועד יותר מאוחר את המחיר, FAST יוזילו את המחיר לקוחות.אופיר28 כתב:והשאלה הבאה -
אם FAST מציעים בנדל עם תשתית הוט האם זה אומר שהתגברו על כל המכשולים שהיו עם הוט ברפורמה הזאת ומעתה גם שאר הספקיות יפרסמו את הדילים שלהם ?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
·אני חושב שהמודם לקחתי מספיק מוקדם שכבר הפסקתי לשלם עליו אז לא מבקשים אותו חזרה. (הסתכלתי בחשבוניות האחרונות - אין חיוב-זיכוי).vivi כתב:@Itay_Pollak
אתה מוריד ביוזנט? אתה מרגיש בהבדלים לרעה בגלישה לחול?...
יוזנט כן - טרם יצא לי.
תן לי כמה ימים עם זה. תכל'ס - לא מבין מה יכול להשתנות - הרי התשתית היא עדיין של בזק.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ברמת העיקרון שום דבר לא אמור להשתנות. אני מפחד שבזק ממשיכים עם הקו שלהם ויתעדפו לקוחות שמשלמים מחיר רגיל.
עדכן בעוד כמה ימים אם אתה מרגיש שינויים
עדכן בעוד כמה ימים אם אתה מרגיש שינויים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
CCC פרסמו מחירים של תשתית+ספק(כשה התחילה רפורמה של השוק הסיטונאי, לא היה מידע באתר שלהם)
https://www.ccc.co.il/heb/Internet/Doub ... leTripleC/
https://www.ccc.co.il/heb/Internet/Doub ... leTripleC/
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני מעל 10 ימים עם חבילת 100 מגה תשתית +ספק ב012. עדיין עם הראוטר של בזק 6740U ואקבל בשבוע הבא את הבוקס שלהם.
כפי שנכתב למעלה - למעשה אין שינוי כרגע וכנראה גם לא צריך להיות.
מקבל בקווי 75 מגה והאלחוטי ( תלוי במרחק מהראוטר) סדר גודל של 30 -35 מגה.
מאידך היו תגובות של מי שקיבל את הבוקס החדש וטען שמרחק ואיכות הפריסה של הWIFI השתפרו אצלו.
מקוה שכך כי מצב ה WIFI ב 6740 הוא קטסרופה.
כפי שנכתב למעלה - למעשה אין שינוי כרגע וכנראה גם לא צריך להיות.
מקבל בקווי 75 מגה והאלחוטי ( תלוי במרחק מהראוטר) סדר גודל של 30 -35 מגה.
מאידך היו תגובות של מי שקיבל את הבוקס החדש וטען שמרחק ואיכות הפריסה של הWIFI השתפרו אצלו.
מקוה שכך כי מצב ה WIFI ב 6740 הוא קטסרופה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים