קבלת איכות תמונה טובה תוך כדי הקרנה בחדר מואר - האם אפשרי ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
niron,
כלומר לשיטתך כל מוצר חדש שנכנס לארץ כדאי שנגיע ליבואן לבדוק את זה?
1. זה שיטת בדיקה גרועה, איך אפשר לבדוק את זה בתנאים אמיתיים כמו שצריך ?
2. אנחנו אנשים עובדים - יש לנו משכורת ומחוייבויות. אם יבואן רוצה להכניס מוצר לשוק, השקעה של משלוח בתוך הארץ עבור בדיקה שאם תהיה מוצלחת יכולה לאפשר לו למכור בארץ, זה נראה לי השקעה הכרחית... אם אין לו רצון או יכולת להשקיע את ה-200 ש"ח של שליח לכפר סבא (הוצאות שיווק), אז נראה לי שיש לו בעיות אחרות שהוא צריך לדאוג להן.
אני מקבל מסך לבדיקה כמעט כל שבוע. אם הייתי צריך להגיע ליבואנים ולבדוק את המסכים, הבדיקות לא היו שוות שום דבר (כי תנאי השטח תמיד היו הכי מחמיאים למסך, ולא היו זהים עבור כל מסך שאני אבדוק).
יש לי עבודה ולקחת כמה ימי חופש בכל שבוע עבור דבר שמכניס לאותו יבואן כסף - זה נראה לי אבסורד לחלוטין.
2. אנחנו אנשים עובדים - יש לנו משכורת ומחוייבויות. אם יבואן רוצה להכניס מוצר לשוק, השקעה של משלוח בתוך הארץ עבור בדיקה שאם תהיה מוצלחת יכולה לאפשר לו למכור בארץ, זה נראה לי השקעה הכרחית... אם אין לו רצון או יכולת להשקיע את ה-200 ש"ח של שליח לכפר סבא (הוצאות שיווק), אז נראה לי שיש לו בעיות אחרות שהוא צריך לדאוג להן.
אני מקבל מסך לבדיקה כמעט כל שבוע. אם הייתי צריך להגיע ליבואנים ולבדוק את המסכים, הבדיקות לא היו שוות שום דבר (כי תנאי השטח תמיד היו הכי מחמיאים למסך, ולא היו זהים עבור כל מסך שאני אבדוק).
יש לי עבודה ולקחת כמה ימי חופש בכל שבוע עבור דבר שמכניס לאותו יבואן כסף - זה נראה לי אבסורד לחלוטין.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
באותו נושא,
המסך של סוני נמכר בארה"ב במחיר של 400$ ל80".
טכנולוגיה דומה מיושמת בבדי BLACK DIAMOND של חברת SI כמדומני, אבל המחיר בשמיים.
הסוני נשמע לי כמו פתרון נפלא למי שמעונין ב"מסך דק בגודל 80" במחיר של מסך 32-50 (תלוי כמובן במקרן עצמו)...
טכנולוגיה דומה מיושמת בבדי BLACK DIAMOND של חברת SI כמדומני, אבל המחיר בשמיים.
הסוני נשמע לי כמו פתרון נפלא למי שמעונין ב"מסך דק בגודל 80" במחיר של מסך 32-50 (תלוי כמובן במקרן עצמו)...
נראה לי פשוט יותר להשקיע במקרן..
לי יש את הפנאסוניק 200 שהוא בעל 2000 לומנס, ואני רואה כדורגל בתאורה חלקית ללא בעיה. תאורה חלקית משמעה עם מנורת קריאה או דימר שמנחית את עוצמת התאורה לרמה שאתה רואה את חבריך לצפייה בצורה ברורה וכך גם את המשחק שעל המסך. עם 900 לומנס, זה די מוגבל.
עופר,oferlaor כתב:niron,
יש לי עבודה ולקחת כמה ימי חופש בכל שבוע עבור דבר שמכניס לאותו יבואן כסף - זה נראה לי אבסורד לחלוטין....
אני מעריך שהבעיה היא לא 200 ש"ח, אלא הצורך לפרק את מסך ההדגמה, והסיכון שיגרם לו נזק בהעברה. ואולי הוא חושב שמכיוון שרוב לקוחותיו הם מוסדיים, השקעה בקהילת משתמשי הקולנוע הביתי אינה כדאית.
ומעבר לכך, לא ממש התאמצתי לשכנע אותו.
אם הוא לא רוצה - בעיה שלו.
Re: נראה לי פשוט יותר להשקיע במקרן..
זה לא משנה כמה לומנס יש למקרן. הבעיה היא שעם בד לבן, השחורים נעלמים ככל שהתאורה חזקה יותר.מאירקה כתב:לי יש את הפנאסוניק 200 שהוא בעל 2000 לומנס, ואני רואה כדורגל בתאורה חלקית ללא בעיה. תאורה חלקית משמעה עם מנורת קריאה או דימר שמנחית את עוצמת התאורה לרמה שאתה רואה את חבריך לצפייה בצורה ברורה וכך גם את המשחק שעל המסך. עם 900 לומנס, זה די מוגבל....