הגיע המתאם אלחוטי לסאב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #21 

המקלט הוא לא של SVS, הוא של Dayton audio מיוצר בסין. SVS רק מציגים אותו באתר שלהם. זה בדיוק מה שקניתי. יש עם חיבור USB. וחיבורי RCA סטנדרטיים לכל סאב. וגם עולה יותר זול בלינק שצירפתי.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #22 

shshmul כתב:וזה של SVS מתאים לכל סאב? [שלי B&W ]
ומתאים למתח של 220V?
...
·

כל התשובות חיוביות.

אחלה מתאם
עושה אחלה עבודה
מתאים לכל סאב
תומך 110/220
עולה שליש

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #23 

היי חברים
אני מתכנן כבר לא מעט זמן לרכוש מתאם עבור סאב (מסדרת KEF 2005 5.1) וראיתי שלא מעט רכשו את ה

Sub-Link XR 2.4 GHz Wireless Audio Transmitter / Receiver System for Subwoofers שעלותו כ 300 ש"ח.

מצד שני אני רואה לא מעט מתאמי אודיו (שלא בהכרח מיועדים רק לסאב) בחצי ואף כמעט שליש מחיר, דוגמת :
2.4GHz Wireless Audio Adapter Music Sound Transmitter and Receiver

http://www.ebay.com/itm/like/2615818999 ... RTM1763578
ורבים דומים בטווחי מחיר 120-150 ש"ח.

האם יש באמת יתרון משמעותי ברכישת הדגם של daytonaudio או שניתן להסתפק בדגמים הזולים יותר ?
באחת התגובות באחד השרשורים בעבר טען מישהו שאין באמת הבדל בין הדגמים באיכות הסאונד.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #24 

avioren כתב:היי חברים
אני מתכנן כבר לא מעט זמן לרכוש מתאם עבור סאב (מסדרת KEF 2005 5.1) וראיתי שלא מעט רכשו את ה

Sub-Link XR 2.4 GHz Wireless Audio Transmitter / Receiver System for Subwoofers שעלותו כ 300 ש"ח.

מצד שני אני רואה לא מעט מתאמי אודיו (שלא בהכרח מיועדים רק לסאב) בחצי ואף כמעט שליש מחיר, דוגמת :
2.4GHz Wireless Audio Adapter Music Sound Transmitter and Receiver

http://www.ebay.com/itm/like/2615818999 ... RTM1763578
ורבים דומים בטווחי מחיר 120-150 ש"ח.

האם יש באמת יתרון משמעותי ברכישת הדגם של daytonaudio או שניתן להסתפק בדגמים הזולים יותר ?
באחת התגובות באחד השרשורים בעבר טען מישהו שאין באמת הבדל בין הדגמים באיכות הסאונד.
...
·

לגבי המתאם הנ"ל.

לאחרונה רכשתי עבור חבר סאב ומתאם ישירות מ SVS . המתאם הזה גרם למכס לבקש ממני אישור משרד התקשורת.

אני כנראה הראשון פה שנתקל בזה אבל חשבתי לנכון לציין זאת בפניך ,כדי שתדע שזה יכול לקרות.

במידה ואכן יקרה לא להכנס ללחץ חחחחח יש טופס פשוט למילוי . מפקססים להם(למשרד התקשורת במגדל שלום) ותוך כ 10 ימים (אצלי זה חזר אחרי יום) אתה תקבל את האישור המיוחל.

בהצלחה.

נ.ב
למקרה הצורך
http://www.hometheater.co.il/vp2235251#2235251

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

תודה יואב
קראתי את הסיפור הלא נעים שעברת לפני שכתבי את השאלה שלי, ואולי בעקיפין זה אף השפיע עלי לחפש מתאם פשוט וזול יוןתר.
מה שחשוב לי לדעת אם הדגמים שהזכרתי יעשו את אותה עבודה, בהתחשב שמדובר בסאב פשוט שהינו חלק מסט סטלייטים .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #26 

avioren כתב:תודה יואב
קראתי את הסיפור הלא נעים שעברת לפני שכתבי את השאלה שלי, ואולי בעקיפין זה אף השפיע עלי לחפש מתאם פשוט וזול יוןתר.
מה שחשוב לי לדעת אם הדגמים שהזכרתי יעשו את אותה עבודה, בהתחשב שמדובר בסאב פשוט שהינו חלק מסט סטלייטים .
...
·

לא מכיר את האחרים.

המתאם היקר יותר עובד כבר אצל מספר חברים פה בהצלחה ולכן ,בשביל ההפרש הזניח במחיר ,הייתי רוכש אותו.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #27 

בתור בעלים של ה-XR (מומלץ מאוד מבחינתי האישית!), לדעתי מה שהכי חשוב לבדוק זה תמיכה בתדרים ו-delay. לא מצאתי שום התייחסות לנתונים הנ"ל בדף של המכשיר שהבאת.

מה שכן, בדיקה קצרה של המוצר הזה שהבאת מאיביי באמזון ואתרי קניות סיניים מעלה ביקורות לא טובות במקרים רבים. :oops:

כמו כן, מנסיוני האישי מכשירים כאלה הם באמת לא איכותיים במיוחד.

בקיצור, אני אישית (וזה גם מה שעשיתי) הייתי הולך על הפתרון הייעודי והמומלץ לסאבים גם אם הוא עולה 100 ש"ח יותר, במקום לחסוך וללכת על המוצר הכי זול באיביי או DX... (i)

נ.ב. הברוך שיואב נקלע אליו יכול לקרות לכל אחד עם כל מכשיר שכולל בתוכו מרכיב אלחוטי. זה לא כאילו שהזמנת מכשיר סיני זול מאיביי תציל אותך מציפורניו של משרד התקשורת. :roll:

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

אוקיי תודה.
בקרוב אדע אם יש לי פתרון אסטטי להעברת כבל ישיר.
אם בעייתי, אלך עם ההמלצה שלכם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”