הגיע המתאם אלחוטי לסאב
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·shshmul כתב:וזה של SVS מתאים לכל סאב? [שלי B&W ]
ומתאים למתח של 220V?...
כל התשובות חיוביות.
אחלה מתאם
עושה אחלה עבודה
מתאים לכל סאב
תומך 110/220
עולה שליש
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
היי חברים
אני מתכנן כבר לא מעט זמן לרכוש מתאם עבור סאב (מסדרת KEF 2005 5.1) וראיתי שלא מעט רכשו את ה
Sub-Link XR 2.4 GHz Wireless Audio Transmitter / Receiver System for Subwoofers שעלותו כ 300 ש"ח.
מצד שני אני רואה לא מעט מתאמי אודיו (שלא בהכרח מיועדים רק לסאב) בחצי ואף כמעט שליש מחיר, דוגמת :
2.4GHz Wireless Audio Adapter Music Sound Transmitter and Receiver
http://www.ebay.com/itm/like/2615818999 ... RTM1763578
ורבים דומים בטווחי מחיר 120-150 ש"ח.
האם יש באמת יתרון משמעותי ברכישת הדגם של daytonaudio או שניתן להסתפק בדגמים הזולים יותר ?
באחת התגובות באחד השרשורים בעבר טען מישהו שאין באמת הבדל בין הדגמים באיכות הסאונד.
אני מתכנן כבר לא מעט זמן לרכוש מתאם עבור סאב (מסדרת KEF 2005 5.1) וראיתי שלא מעט רכשו את ה
Sub-Link XR 2.4 GHz Wireless Audio Transmitter / Receiver System for Subwoofers שעלותו כ 300 ש"ח.
מצד שני אני רואה לא מעט מתאמי אודיו (שלא בהכרח מיועדים רק לסאב) בחצי ואף כמעט שליש מחיר, דוגמת :
האם יש באמת יתרון משמעותי ברכישת הדגם של daytonaudio או שניתן להסתפק בדגמים הזולים יותר ?
באחת התגובות באחד השרשורים בעבר טען מישהו שאין באמת הבדל בין הדגמים באיכות הסאונד.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·avioren כתב:היי חברים
באחת התגובות באחד השרשורים בעבר טען מישהו שאין באמת הבדל בין הדגמים באיכות הסאונד....
לגבי המתאם הנ"ל.
לאחרונה רכשתי עבור חבר סאב ומתאם ישירות מ SVS . המתאם הזה גרם למכס לבקש ממני אישור משרד התקשורת.
אני כנראה הראשון פה שנתקל בזה אבל חשבתי לנכון לציין זאת בפניך ,כדי שתדע שזה יכול לקרות.
במידה ואכן יקרה לא להכנס ללחץ
בהצלחה.
נ.ב
למקרה הצורך
http://www.hometheater.co.il/vp2235251#2235251
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
תודה יואב
קראתי את הסיפור הלא נעים שעברת לפני שכתבי את השאלה שלי, ואולי בעקיפין זה אף השפיע עלי לחפש מתאם פשוט וזול יוןתר.
מה שחשוב לי לדעת אם הדגמים שהזכרתי יעשו את אותה עבודה, בהתחשב שמדובר בסאב פשוט שהינו חלק מסט סטלייטים .
קראתי את הסיפור הלא נעים שעברת לפני שכתבי את השאלה שלי, ואולי בעקיפין זה אף השפיע עלי לחפש מתאם פשוט וזול יוןתר.
מה שחשוב לי לדעת אם הדגמים שהזכרתי יעשו את אותה עבודה, בהתחשב שמדובר בסאב פשוט שהינו חלק מסט סטלייטים .
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·avioren כתב:תודה יואב
מה שחשוב לי לדעת אם הדגמים שהזכרתי יעשו את אותה עבודה, בהתחשב שמדובר בסאב פשוט שהינו חלק מסט סטלייטים ....
לא מכיר את האחרים.
המתאם היקר יותר עובד כבר אצל מספר חברים פה בהצלחה ולכן ,בשביל ההפרש הזניח במחיר ,הייתי רוכש אותו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתור בעלים של ה-XR (מומלץ מאוד מבחינתי האישית!), לדעתי מה שהכי חשוב לבדוק זה תמיכה בתדרים ו-delay. לא מצאתי שום התייחסות לנתונים הנ"ל בדף של המכשיר שהבאת.
מה שכן, בדיקה קצרה של המוצר הזה שהבאת מאיביי באמזון ואתרי קניות סיניים מעלה ביקורות לא טובות במקרים רבים.
כמו כן, מנסיוני האישי מכשירים כאלה הם באמת לא איכותיים במיוחד.
בקיצור, אני אישית (וזה גם מה שעשיתי) הייתי הולך על הפתרון הייעודי והמומלץ לסאבים גם אם הוא עולה 100 ש"ח יותר, במקום לחסוך וללכת על המוצר הכי זול באיביי או DX...
נ.ב. הברוך שיואב נקלע אליו יכול לקרות לכל אחד עם כל מכשיר שכולל בתוכו מרכיב אלחוטי. זה לא כאילו שהזמנת מכשיר סיני זול מאיביי תציל אותך מציפורניו של משרד התקשורת.
מה שכן, בדיקה קצרה של המוצר הזה שהבאת מאיביי באמזון ואתרי קניות סיניים מעלה ביקורות לא טובות במקרים רבים.
כמו כן, מנסיוני האישי מכשירים כאלה הם באמת לא איכותיים במיוחד.
בקיצור, אני אישית (וזה גם מה שעשיתי) הייתי הולך על הפתרון הייעודי והמומלץ לסאבים גם אם הוא עולה 100 ש"ח יותר, במקום לחסוך וללכת על המוצר הכי זול באיביי או DX...
נ.ב. הברוך שיואב נקלע אליו יכול לקרות לכל אחד עם כל מכשיר שכולל בתוכו מרכיב אלחוטי. זה לא כאילו שהזמנת מכשיר סיני זול מאיביי תציל אותך מציפורניו של משרד התקשורת.