שרשור תגובות: CES 2015 - חברת Dune HD מציגה סטרימר HEVC ו- Connect חדש
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46436
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
התכנים יהיו זמינים תחת HEVC, לפיכך סבירות מעבר לסבירה שהתשובה חיובית. החברה בעצמה ניגנה בביתן שלה תכני דמו 4K בהצלחה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ziv_r כתב:התכנים יהיו זמינים תחת HEVC, לפיכך סבירות מעבר לסבירה שהתשובה חיובית. החברה בעצמה ניגנה בביתן שלה תכני דמו 4K בהצלחה....
סבבה תודה
יש מצב לשאול אותם האם מתוכנן פתרון לבעיית ה BRANCH בנגנים כמו ה 303 ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46436
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·istarmini כתב:·......
לא נתקעים ולא סיפורים.
קודי יודעת להתמודד עם תרגום לתכני בלוריי מלאים? לא
קודי יודעת להתמודד עם סרטי BRANCH ? לא.
....
יואב, גם DUNE וגם POPCORN בעידן CINAVIA לא מתמודדים עם בלוריי מלא BRANCH. אני לא מצפה שגם הסטרימר הזה יעשה את זה.
למרות שבאופן כללי אתה צודק (אתה יודע שגם אני בסירה הזאת
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·שי-כ כתב:·......
יואב, גם DUNE וגם POPCORN בעידן CINAVIA לא מתמודדים עם בלוריי מלא BRANCH. אני לא מצפה שגם הסטרימר הזה יעשה את זה.
למרות שבאופן כללי אתה צודק (אתה יודע שגם אני בסירה הזאת). Kodi לא בנוי להרצת בלו-ריי מלא, אך לדעתי זה בעיות פתירות כל עוד המפתחים ירימו את הכפפה.
...
עובדה שהמכשירים של MED מבוססי רילטק כן מתמודדים עם BRANCH בעידן ה CINAVIA .
ה C300 של פופ אוכל הכל חוץ מתלת מלא ועדין זמין למכירה ישירות מהאתר שלהם.
מי שמחפש תוספים וסיפורים קודי ושות.. בשבילו מי שמחפש לראות תכני בלוריי מלאים יענו לוחצים PLAY ורואים הפופ בשבילו.
תלת? לדעתי לא שווה השקעה אבל מי שמתעקש (כמוני
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אני לא מדבר על הסטרימרים הישנים אשר בעלי רישיון BD, קרי פופקורן מסדרות A/C200-300 או DUNE מסדרות MAX/SMART/PRIME. רובם כבר לא ממש רלוונטים....
מדובר בסדרות של פופקורן סידרת 400 או DUNE 3D וכמובן הסטרימר שמוצג כאן. מכוון שאין להם רשיון BD, הם לא מציגים כראוי BRANCH.
מדובר בסדרות של פופקורן סידרת 400 או DUNE 3D וכמובן הסטרימר שמוצג כאן. מכוון שאין להם רשיון BD, הם לא מציגים כראוי BRANCH.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·שי-כ כתב:אני לא מדבר על הסטרימרים הישנים אשר בעלי רישיון BD, קרי פופקורן מסדרות A/C200-300 או DUNE מסדרות MAX/SMART/PRIME. רובם כבר לא ממש רלוונטים....
מדובר בסדרות של פופקורן סידרת 400 או DUNE 3D וכמובן הסטרימר שמוצג כאן. מכוון שאין להם רשיון BD, הם לא מציגים כראוי BRANCH....
אבל הה MED 1000 הוא חדש ומציג לא? לפחות ככה אני יודע
- שי-כ
- חבר מביא חבר

לא מכיר... לאחרונה אני לא מוצא שום יתרון לבלו ריי מלא (הפורמט האהוב עליי
) על רימוקסים. גם ככה KODI או סטרימרים מודרנים לא מציגים את התפריט. וכמובן ברימוקסים אין את בעיית ה BRANCH או בעיית סינכרון התרגום של KODI לבלוריי מלא.
אם אני רוצה לראות את התפריט/מאחורי הקלעים, אפשר 'לרכוש' רק את הכותר ללא הסרט ולהריץ ב TMT...
אם אני רוצה לראות את התפריט/מאחורי הקלעים, אפשר 'לרכוש' רק את הכותר ללא הסרט ולהריץ ב TMT...