המשפחה שלי לאחר שראתה אצלי את הKODI רץ על חלונות 8.1 רוצה גם לשים ( הורים, אחים ::D
היות והם לא צריכים מחשב סלוני כמו שאצלי עם חלונות אני מחפש להם מכשיר כדוגמת הMINIX שיריץ אנדרואיד ולהתקין עליו את הKODI.
היות ואני אכין להם את הכל. ( כ 4 מכשירים) יש לי כמה שאלות.:
1. האם KODI על אנדרואיד יריץ את אותם התוספים - טלוויזיה חיה ג'נסיס וכו' באותה הצורה?
2. אם במכשיר אחד הגדרתי את KODI עם כל ההגדרות של גיבוי, טלוויזיה חיה וערוצים, מדריך, PVR, תוספים וכו' וכו'....
האם אני יכול דרך הגיבוי להעתיק את קבצי הגיבוי למכשיר עם KODI נקי ולהריץ שחזור שיעלה לי את כל ההגדרות והתוספים?
אם לא, האם יש דרך ליצור אימאג' של תוכן מכשיר זהה ולשפוך אותו למכשיר חדש? כמו שעושים בחלונות/מחשב רגיל?
תודה!
שאלה לגבי התקנת/הגדרת kodi - מכשיר חדש לכמה מכשירים.
1.נראלי שבאותה צורה , אבל אם כבר קונים מכשיר יעודי ל-KODI אז עדיף כבר להתקין עליו OPENELEC? לא ?oceans68 כתב:המשפחה שלי לאחר שראתה אצלי את הKODI רץ על חלונות 8.1 רוצה גם לשים ( הורים, אחים ::D
היות והם לא צריכים מחשב סלוני כמו שאצלי עם חלונות אני מחפש להם מכשיר כדוגמת הMINIX שיריץ אנדרואיד ולהתקין עליו את הKODI.
היות ואני אכין להם את הכל. ( כ 4 מכשירים) יש לי כמה שאלות.:
1. האם KODI על אנדרואיד יריץ את אותם התוספים - טלוויזיה חיה ג'נסיס וכו' באותה הצורה?
2. אם במכשיר אחד הגדרתי את KODI עם כל ההגדרות של גיבוי, טלוויזיה חיה וערוצים, מדריך, PVR, תוספים וכו' וכו'....
האם אני יכול דרך הגיבוי להעתיק את קבצי הגיבוי למכשיר עם KODI נקי ולהריץ שחזור שיעלה לי את כל ההגדרות והתוספים?
אם לא, האם יש דרך ליצור אימאג' של תוכן מכשיר זהה ולשפוך אותו למכשיר חדש? כמו שעושים בחלונות/מחשב רגיל?
תודה!...
2. יש דרך כלשהי . יש כל מיני מדריכים ביוטיוב אני עשיתי גיבוי כבר פעמים
·
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני הולך לשים אצל אמא שלי את הCUBOX רק לצורך צפייה בערוצי TV מהעולם באמצעות התוסף המופלא Israel Live.
אם המכשיר יעודי רק עבור שימוש בKODI, לא הייתי מתעסק עם אנדרואיד בכלל.
OPENELEC מתאים לצורך הזה כמו כפפה ליד. גם תומך בשלטים תואמי MCE בכל אותם מכשירים שיש להם מקלט IR מובנה
כמו קיובוקס, זוטאק ו-NUC.
אם המכשיר יעודי רק עבור שימוש בKODI, לא הייתי מתעסק עם אנדרואיד בכלל.
OPENELEC מתאים לצורך הזה כמו כפפה ליד. גם תומך בשלטים תואמי MCE בכל אותם מכשירים שיש להם מקלט IR מובנה
כמו קיובוקס, זוטאק ו-NUC.