עזרה בכיוון

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #21 

אתה טוען שבמחטים החלופיות נתוני הקומפילנס הם השערה בלבד?
אני לא זז מכאן עד סוף הצד

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #22 

לא. אני טוען שכל המחטים החלופיות לראשים של Sssssshure הן באותה רמה נמוכה ולמעט כמה של Jico (עם דגש על SAS) אף אחת מהן לא מוציאה מהראשים האלה את הטוב.

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

הכבל המקורי של הזרוע עשה בעיות :@ בצד אחד
החלפתי RCA ,המשיך לעשות בעיות :מבולבל:
היה נתק בחוט הפנימי,ניתקתי ליד הפלאג ובהזדמנות זאת גם קיצרתי אותו והלחמתי חוטים חדשים
עכשיו הפלאג לא נתקע בתחתית
חיברתי גם חוט הארקה חדש להארקה של השאסי,לפני זה היה מחובר באמצע החוט

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

יפה מאוד. הסתדרת. (Y)

האמת היא שרציתי להציע לך את ה-mod הזה כבר כשראיתי את הפלאג ה'מעפן' הלבן. :mrgreen:
לא רציתי להכביד עליך... כשזרוע עושה בעיות של חיכוך עם השלדה, לאף אחד אין ראש להתעסק בקטנות. מצד שני, בדיקת מוליכות קצרה עם DMM היתה מגלה לך את כל הבעיות האלה בשנייה.

נו? אז מה אתה אומר על Zed (כלומר Grace)?

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

מדדתי עם DMM לפני ואפילו ניגן קצת ...עד שהפסיק
אבל עכשיו הכל בסדר Zed's dead
לגבי הגרייס - It's a chopper baby - התושבת מורכבת הכי נמוך והזרוע בתוכה יושבת הכי נמוך ובקושי הזרוע מקבילה לתקליט, כפי שכתבתי קודם המתאם של טורנס מגביה את הכל יחסית לפלטה ומחייב להרכיב ראשים ''גבוהים'' או הגבהה בשלה (נראה לי פחות רצוי)
ה 160 עם הגרייס יושב ליד הלנקו GL75, אפילו העברתי מהלנקו את ה SHURE 91 כדי להשוות
אני לא יודע אם זה הטורנס (מזמן לא שמעתי) או הזרוע, אבל שומעים אחרת ,קצת פחות SSss,באסים פחות מרוחים
אני טוען שהטורנס ,יחסית ללנקו ''צובע'' קצת את הסאונד , באופן מקסים אני חייב לציין :music:

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

יש רק דבר אחד יותר מעצבן מבדיקת מוליכות DMM כושלת בסוף ההליך והוא גילוי הנתק לאחר סידור הפטפון על המדף, חיבור הכבילה למגבר וסידורה יפה מאחור. זה באמת מרתיח אבל אין מה לעשות. החיווט של הזרועות עדין בצורה פנומנלית. לעולם אינך יודע אם סיבוב אקראי של הזרוע לא פרם איזה סיב רופף באופן סופני... עדיף לגלות זאת עם DMM לאחר ביצוע השינוי מאשר עם המגבר לאחר סידור הסלון. :wink:

אולי שטיחון שעם יכפר על הגובה שחסר במתאם וישלים לך את ההקבלה של הזרוע???

ה-Sssss של ה-Ssssssibilance של Shure נובע בד"כ ממחט מקורית בסוף ימי חייה, ממחט חלופית גרועה או מכיוון בלתי מספק גאומטרית. התופעה מוכרת.

הרבה מאתנו לא אוהבים את המונח 'צובע' - אבל זה נכון. לכל פטפון יש חתימה סונית משלו. כל ה'כריזמטיות' וה-'ריתמיקה' של ה-TD, זה חלק מהחתימה הסונית שלו. אם אין לפטפון חתימה סונית, זה פשוט נקרא Technics :אתה חמוד אתה:

raniburg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

את השור החזרתי ללנקו ועל הגרייס שמתי סומיקו ''נקודה כחולה'' הראש הוא P מאונט שאותו קיבלתי עם מתאם
אחרי הרבה עצבים, קללות , החלפה והלחמה מחדש של החוטים מהזרוע לראש כדי לחבר את הראש באוברהנג הנכון
הייתי גם צריך להרים את הזרוע בתושבת כדי לקבל זווית נכונה
היה שווה את זה, נחמד מאוד הראש הזה
חוסרים בגרייס שנאלצתי לאלתר ארמרסט ומשקולת לאנטיסקייט
את הארמרסט הרכבתי ממגנט (לא היה לי לב לקדוח את הטורנס) של משחק אינדיק של הילדים
בורג וגליל פלסטיק שמגיע עם מסך טלוויזיה
את המשקולת לאנטיסקייט - ניסרתי את החלק הפנימי של לוסטרקלמה, כך שהבורג משמש להצמדה של ה''משקולת'' לאחר הכיוון

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”