@avirokach
חבל לנחש, עפ"י הלוג קיימת בעיה, צריך רק לוודא שלא נוגעת לפילטר ביטול שזירה (שנראה שכן נטען אך לא ברור לי אם בשימוש) מאחר שהולך להתבצע שינוי שיפתור תקלות עימו.
אם קיימת תקלה גם כאשר פילטר ביטול שזירה מנוטרל אז יש לדווח עליה דרך הערוצים המתאימים.
מסך שחור לכמה שניות כל הזמן - איפה הבעיה ????????
-
AlonRayhman
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- שם מלא: Alon Rayhman
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
@dhead666
פילטר ביטול שזירה (deinterlacing) היה על auto. ניטרלתי אותו (off) אך התקלה לא נפתרה.
שמתי לב לדבר מעניין, ברגע שהסרט מנגן ויש את שורת התפריטים הראשית של Kodi -
Videos - Music - Programs אז הכל רץ חלק ובלי בעיות..
ממש קטע מוזר..
פילטר ביטול שזירה (deinterlacing) היה על auto. ניטרלתי אותו (off) אך התקלה לא נפתרה.
שמתי לב לדבר מעניין, ברגע שהסרט מנגן ויש את שורת התפריטים הראשית של Kodi -
Videos - Music - Programs אז הכל רץ חלק ובלי בעיות..
ממש קטע מוזר..
- Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
@AlonRayhman
זו נראית כמו בעיה שהמפתחים יצטרכו לתת עליה תשובה ולפתור אותה.
ניתן בבירור לראות בלוג את ההודעה הבאה כל מספר שניות במהלך הניגון
אתה יכול לפנות למפתחים בפורום של SolidRun או דרך Github עם פרטים מלאים לגבי התקלה, לוג שגיאות, ופרטים על הוידאו (אפשר לשלוף עם mediainfo).
שים לב שאתה צריך להשתמש בגרסה עדכנית של OpenELEC (אין לי מושג מה מצב Geexbox) כדי לשלול באגים ישנים.
אני ממליץ לך גם להעלות את הוידאו או לחתוך ממנו דוגמית שמדגימה את התקלה ולהעלותה לשירות שיתוף קבצים נורמלי כמו Dropbox או Google Drive כדי שיהיה ניתן להוריד בקלות ולשלוח במייל את הלינק למפתח שיענה לך.
זו נראית כמו בעיה שהמפתחים יצטרכו לתת עליה תשובה ולפתור אותה.
ניתן בבירור לראות בלוג את ההודעה הבאה כל מספר שניות במהלך הניגון
קוד: בחירת הכל
DVDClock::Discontinuity - CDVDPlayerAudio::HandleSyncError2שים לב שאתה צריך להשתמש בגרסה עדכנית של OpenELEC (אין לי מושג מה מצב Geexbox) כדי לשלול באגים ישנים.
אני ממליץ לך גם להעלות את הוידאו או לחתוך ממנו דוגמית שמדגימה את התקלה ולהעלותה לשירות שיתוף קבצים נורמלי כמו Dropbox או Google Drive כדי שיהיה ניתן להוריד בקלות ולשלוח במייל את הלינק למפתח שיענה לך.