switcher - מתג חכם לדוד בשליטה מהסמרטפון
- MayaS827
- עוסק בתחום

- תגובות: 1
- שם מלא: Matan Sabag
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
חברי הפורום היקרים,
עמלנו רבות בכדי להנגיש לכל בית בישראל את הסוויצ׳ר במחיר שפוי. אנו מודעים לעובדה שהנכם נמנים בין קבוצת האנשים הטכנולוגיים ביותר בישראל, והיתרונות שאנו נקבל מהאינפוטים שלכם הוא עצום!
יחד עם זאת אנו סטרטאפ שרוצה לגדול בצורה בריאה, הגונה ותקינה.
אנו נשמח מאוד לאפשר רכישה קבוצתית ובהנחה כפי שהודענו לגורם מטעמכם שפנה אלינו (וכפי שאפשרנו למספר קבוצות גדולות אחרות).
יחד עם זאת, לא נוכל לספק לגורם כזה או אחר מספר יחידות בחינם, או תשלום עבור הלידים.
אין זה הוגן ולא נכון לנו ליצור תקדים שכזה ובטח לא לטפל בנושא בצורה חשבונאית תקינה.
מחיר המוצר כיום הוא 350 ש״ח כמחיר השקה והוא צפוי לעלות טיפה כאשר ישווק על ידי קמעונאים. אנו נשמח לאפשר לקבוצתכם לרכוש את הסוויצ׳ר בהנחה נוספת למחיר ההשקה ולתת לכל אחד ואחד מכם את השרות הטוב ביותר שאנו יכולים.
עם חידוש המלאי, ובדיקות האיכות הסופיות נשמח לעמוד לרשותכם.
בברכה,
מתן - מנהל מכירות בסוויצ'ר
עמלנו רבות בכדי להנגיש לכל בית בישראל את הסוויצ׳ר במחיר שפוי. אנו מודעים לעובדה שהנכם נמנים בין קבוצת האנשים הטכנולוגיים ביותר בישראל, והיתרונות שאנו נקבל מהאינפוטים שלכם הוא עצום!
יחד עם זאת אנו סטרטאפ שרוצה לגדול בצורה בריאה, הגונה ותקינה.
אנו נשמח מאוד לאפשר רכישה קבוצתית ובהנחה כפי שהודענו לגורם מטעמכם שפנה אלינו (וכפי שאפשרנו למספר קבוצות גדולות אחרות).
יחד עם זאת, לא נוכל לספק לגורם כזה או אחר מספר יחידות בחינם, או תשלום עבור הלידים.
אין זה הוגן ולא נכון לנו ליצור תקדים שכזה ובטח לא לטפל בנושא בצורה חשבונאית תקינה.
מחיר המוצר כיום הוא 350 ש״ח כמחיר השקה והוא צפוי לעלות טיפה כאשר ישווק על ידי קמעונאים. אנו נשמח לאפשר לקבוצתכם לרכוש את הסוויצ׳ר בהנחה נוספת למחיר ההשקה ולתת לכל אחד ואחד מכם את השרות הטוב ביותר שאנו יכולים.
עם חידוש המלאי, ובדיקות האיכות הסופיות נשמח לעמוד לרשותכם.
בברכה,
מתן - מנהל מכירות בסוויצ'ר
Re: קבוצת רכישה - סוויצ'ר
·איזו מן תגובה?MayaS827 כתב: יחד עם זאת, לא נוכל לספק לגורם כזה או אחר מספר יחידות בחינם, או תשלום עבור הלידים.
בברכה,
מתן - מנהל מכירות בסוויצ'ר...
ואם הוא יזמין 100 יחידות?
הוא לא יוכל לקבל הנחה בשווי מספר יחידות או בונוס על הליד?
אתה כנראה לא כל כך מכיר את השוק הקמעונאי
תמכור לסוחרים בתנאים כאלו וגם תקבל את הכסף בשוטף + 60
אותי המוצר בכול מקרה לא מעניין אבל התגובה שלך שמנסה לזרוק פה משהו על מי שניהל מולך את המו''מ לא ראויה ובטח שלה מציאותית
בהצלחה בכול מקרה
העיקר כשאתה פותח כל ערוץ יש קמפיינים ללקונות כחול לבן
אפילו עם הסינים יותר קל להתנהל ברכישה קבוצתית מאשר עם הישראלים
החלום הרטוב של כל יצרן בעולם זה לעבור למכירה און ליין ישירות מול הצרכנים ולא מול הקמעוניים ורק פה עדיין מעדיפים את "מחסני חשמל" שבכל מקרה לוקחים את המוצר בחצי מחיר ומשלמים לך בתזרים שוטף 60-120.
שיהיה לכם בהצלחה חבר'ה, אני מניח שהמשקיעים שלכם היו שמחים לראות בדוח החודשי שלכם שהתארגנה קבוצה של 100 איש בלי להוציא שקל על פרסום לרכוש את המוצר שלכם.
אפילו עם הסינים יותר קל להתנהל ברכישה קבוצתית מאשר עם הישראלים
החלום הרטוב של כל יצרן בעולם זה לעבור למכירה און ליין ישירות מול הצרכנים ולא מול הקמעוניים ורק פה עדיין מעדיפים את "מחסני חשמל" שבכל מקרה לוקחים את המוצר בחצי מחיר ומשלמים לך בתזרים שוטף 60-120.
שיהיה לכם בהצלחה חבר'ה, אני מניח שהמשקיעים שלכם היו שמחים לראות בדוח החודשי שלכם שהתארגנה קבוצה של 100 איש בלי להוציא שקל על פרסום לרכוש את המוצר שלכם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
בדיוק עכשיו חיפשתי משהו דומה בחול והגעתי לחברה שלהם,ובאופן לא מפתיע ביכלל מחיפוש קצר בגוגל עליהם הגעתי לכאן חח.
המוצר נשמע מעולה אבל כמו כולם קצת מרתיע עניין הסרבר שלהם פלוס הרצינות של החברה לא לעדכן את האתר שלהם כבר כמה זמן..נשמע כמו חברה לא רצינית ..
אז סופית אין שום חלופה אחרת שלא בנויה על השרת שלהם?
עריכה:
קראתי שיש להם בעיה בשימוש עם ראוטרים על תקן N ושצריך לעבור לתקן G יש למישהו מידע בדבר? כי זה יכול להיות סוג של דיל ברייקר בשבילי..
המוצר נשמע מעולה אבל כמו כולם קצת מרתיע עניין הסרבר שלהם פלוס הרצינות של החברה לא לעדכן את האתר שלהם כבר כמה זמן..נשמע כמו חברה לא רצינית ..
אז סופית אין שום חלופה אחרת שלא בנויה על השרת שלהם?
עריכה:
קראתי שיש להם בעיה בשימוש עם ראוטרים על תקן N ושצריך לעבור לתקן G יש למישהו מידע בדבר? כי זה יכול להיות סוג של דיל ברייקר בשבילי..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
יש לציין כי למרות מאמצים גבוהים מצידנו, היצרן לא מעוניין לשתף פעולה.
·חפש בדף הפייסבוק שלהם,בקושי יש שם פוסטים אבל במעט שיש יש איזכורים שזה לא תומך בכל מודם,דבר שנשמע תמוהה ובאיזכור אחד מישהו אמר שהסיפור שלו עם המודם היה שהמתג פשוט לא תומך בתקן N ואפילו לא במיקס(N+G) זאת הסיבה ששאלתי..Nemesis כתב:היכן כתוב דבר כזה? לא ראיתי התייחסות לכך באתר שלהם.
בכל מקרה, יש לי נתב ac. כשיגיע אוכל לדווח אם במקרה לא עובד....
ובקשר לקנייה.. זה פשוט מדהים איך כלום לא עובד כמו שצריך בארץ.. איזה אינטרס יש לחברה לא לרצות לקבל הזמנה גדולה +פירסום ענקי בעלות כמעט אפסית,בהתח'ב 'פירסום לא עולה להם..
וsam
אני מניח ש"הלחץ" נובע מזה שחורף בקרוב וזאת התקופה היחידה בארץ שזה באמת רלוונטי.. אני כבר צופה את ההתנהגות שלהם איתנו אחרי החורף.. אם הם יהיו ביכלל קיימים עד אז עם הגישה הזו..
פרינציפ כל עוד הם לא משתפים איתנו פעולה אני לא קונה..
אשמח לשמוע על חלופותD :
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Eran89
אצלי יש דוד שמש.
עם החורף הקשה כאן
יכול לספור על יד אצבע אחת את מספר הפעמים שזה הכרחי
מבחניתי זה ממש נייס טו הב.
ועוד יש לי טיימר
משער שזה משתנה מהרגלי צריכת מים חמים בין בתים
הכי גרוע שהם לא מבינים שסביב רבים מהפורום כאן, יש רבים שמושפעים מהם והולכים בעקבותייהם
אצלי יש דוד שמש.
עם החורף הקשה כאן
יכול לספור על יד אצבע אחת את מספר הפעמים שזה הכרחי
מבחניתי זה ממש נייס טו הב.
ועוד יש לי טיימר
משער שזה משתנה מהרגלי צריכת מים חמים בין בתים
הכי גרוע שהם לא מבינים שסביב רבים מהפורום כאן, יש רבים שמושפעים מהם והולכים בעקבותייהם
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
החברה הבהירה באופן חד משמעי שאין היא מעוניינת בקבוצת רכישה מכל סוג.
לכן, אני סוגר שרשור זה מחוסר רלוונטיות.
לכן, אני סוגר שרשור זה מחוסר רלוונטיות.