דף 1 מתוך 1

האם מישהו התנסה על wifi של CuBox i4 pro ? עובד חלק ?

נשלח: 28/11/2014 9:25
על ידי AlonRayhman
שלום

האם מישהו כבר ניסה להריץ HD דרך wifi ב-CuBox i4 pro ?
עובד חלק ? גם bluray ?

תודה

נשלח: 28/11/2014 9:49
על ידי mp3lll
זה לא קשור למכשיר, בכללי באלחוטי מאוד קשה להזרים קבצים כבדים.ט

נשלח: 28/11/2014 12:57
על ידי AlonRayhman
אני מבין. האם גן תכנים של WBMC (כולל HD) לא יעבדו חלק באלחוטי מהרשת ? גם במהירות 30-40 מגה ?

נשלח: 28/11/2014 20:58
על ידי Marty-McFly
עובד על הפנים
גם SD לא רץ עליו חלק לגמרי
שים לב שהוא רק 2.4 ולא 5
אני משכתי כבל רשת בצינור של האנטנה יחד איתה ומאז המכשיר מזרים סרטים כמו שצריך

נשלח: 28/11/2014 22:57
על ידי tomer953
להזרמה דרך WIFI יש המון משתנים, ציוד קצה, קליטה, איכות, תוכן ועוד
לחלק יעבוד טוב לחלק לא, אין תשובה ברורה על פי "האם יעבוד אצלי חלק?"

נשלח: 30/11/2014 12:14
על ידי PolarBear1
שים לב שמהירות wifi כיום היא 300Mb לשניה, בעוד שמהירות האינטרנט בארץ למשתמש ביתי היא במקרה הטוב רק 100Mb לשניה. כך שצוואר הבקבוק אינו הרשת האלחוטית בבית אלא דווקא האינטרנט. כמובן שאם יש הרבה מכשירים אלחוטיים בבית אז הראוטר המסכן יאלץ לחלק את משאביו בין כל המכשירים, אז המהירות המכסימלית לכל מכשיר תרד. אבל כעיקרון wifi לא צריך להוות בעיה.
אני קיבלתי את ה-cubox שלי לפני שבוע. יש לי wifi ואינטרנט עלוב של 12Mb בלבד. עובד נפלא בהזרמת תכנים באיכות SD. בהזרמת HD זה תלוי במקור- אם הוא מהיר אז אין תקיעות. למשל, אתמול ראיתי את "שר הטבעות" ב-HD בתוסף ג'נסיס במשך חצי שעה וראו חלק ללא תקיעות.

נשלח: 30/11/2014 14:10
על ידי AlonRayhman
כלומר האינטרנט של 10 מגה שיש לי היום לא יספיק ?
לכמה מומלץ לשדרג ? 30, 40 או ישר ללכת ל-100 ?
יש לי בנוסף ל-cuBox (שעוד לא הגיע) לפטופ, טבלט ו 2 פלאפונים

תודה

נשלח: 30/11/2014 15:57
על ידי Marty-McFly
אם נעשה חישוב של ג'יגה בייט בשעת צפיה. נחלק ב 3600 ונקבל 278 קילו בייט בשניה. נכפיל ב 8 ונקבל 2.2 מגה ביט בשניה בקצב אינטרנט מספק.
לדעתי אם אתה אכן מקבל 10 מגה ביט אז הקצב יותר ממספיק.

אגב, תבדוק אם לא שודרגת בבזק ל 15 מגה בשבועות האחרונים (צריך לשדרג את הספק)

נשלח: 30/11/2014 16:01
על ידי nirfun
PolarBear1 כתב:שים לב שמהירות wifi כיום היא 300Mb לשניה, בעוד שמהירות האינטרנט בארץ למשתמש ביתי היא במקרה הטוב רק 100Mb לשניה. כך שצוואר הבקבוק אינו הרשת האלחוטית בבית אלא דווקא האינטרנט. כמובן שאם יש הרבה מכשירים אלחוטיים בבית אז הראוטר המסכן יאלץ לחלק את משאביו בין כל המכשירים, אז המהירות המכסימלית לכל מכשיר תרד. אבל כעיקרון wifi לא צריך להוות בעיה.
אני קיבלתי את ה-cubox שלי לפני שבוע. יש לי wifi ואינטרנט עלוב של 12Mb בלבד. עובד נפלא בהזרמת תכנים באיכות SD. בהזרמת HD זה תלוי במקור- אם הוא מהיר אז אין תקיעות. למשל, אתמול ראיתי את "שר הטבעות" ב-HD בתוסף ג'נסיס במשך חצי שעה וראו חלק ללא תקיעות.
...
·זה נכון רק תיאורטית. בפועל מאוד קשה להגיע בWiFi ליותר מ50 מגה ביט. כמובן שזה גם תלוי בתקן שבשימוש. בהפרעות. מרחק עוד... אבל בכל מקרה אני בטוח שאתה לא מגיע ל300 בבית. גם לא לא ל100

נשלח: 30/11/2014 16:03
על ידי pixies
חישובים תיאורטיים לא ממש נכונים כשמדברים על Wi Fi, ו-300 מגה ביט לשנייה זה בתאוריה.
בפועל, רעשים בתווך ה-RF, קירות בתוך הדירה, הפרעות מהשכנים וכו מורידות את רציפות הקליטה, ולכן גם אם העתקות קבצים תהיינה מהירות, בהזרמה ממחשב אחר בבית או מהאינטרנט עלולים להיות גמגומים וקרטועים.
תמיד יהיו כמה משתמשים שיישבעו לך שהם מזרימים תכני בלו ריי מלא דרך Wi Fi, אבל מדובר בבודדים. הרוב נתקלים בבעיות.
לכן, ההמלצה היא להתחבר לרשת קווית במידת האפשר.

נשלח: 30/11/2014 18:02
על ידי AlonRayhman
תודה למגיבים.
לי אין כל כך אפשרות של להתחבר בקוי (רק להזמין בזק שיוסיפו נקודה) אז אחכה לקבלה של ה-CuBox ואבדוק אם לא תהיה ברירה אז אין ברירה...

נשלח: 30/11/2014 22:07
על ידי nirfun
כשאנחנו כותבים "חיבור קווי" אנחנו לא מתכוונים לחיבור לשקע של בזק אלא לחיבור של כבל רשת אל הראוטר (נתב) שברשותך (שמחובר לנק' של בזק)
בשביל לחבר את הקוביה לראוטר אתה צריך לקנות כבל רשת ולהעביר אותו בבית מהראוטר לקוביה.

אגב, אני ראיתי תכני HD ב-wifi בלי בעיה (הכל תלוי כמובן ב-bitrate ובקצב wifi אצלך)