MegaEPG 0.9.8
YAY!
1. האם תוקן הבאג שגרם לתוכנה לדלג על יום שישי? אין אצלי אף פעם תוכניות על יום שישי, רק אם אני מוחק את המטמון של יום שישי ומריץ אותו בשישי עצמו, זה עובד.
אגב מטמון, מה הסיבה שבתיקיית המטמון נשמרים כל הימים שעברו? אפילו חודש אחורה נשאר שם
2. עודכן המיקום החדש של בי בי סי? [עבר לאיזור ה-150 נדמה לי] וצריך להוסיף את FRANCE 24 שנכנס במקומו
3. הסתבכתי מאוד עם הגדרת קובץ ה- INI, לא מבין כלום.יש גם סתירות בין ההוראות לאיך שזה מופיע בקובץ הדוגמא. אולי אתה יכול לכתוב כאן את השורות בדיוק כמו שהם צריכים להופיע שם ותחת איזה שורה?
זה מה שאני שמתי ואני לא רואה שום מידע נוסף בסרטים שיש להם שם לועזי ושנת יציאה
[global]
filter=imdb
mail_auth_required = 0
tvprovider = sat
agent = Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
mail_user_from =
usecache = 1
grab_full =
isr10,isr2,channel3,isr3,adult,bbcprime,discovery,discoveryscience,e!,hallmark,mgm,ng,starworld,tcm,yes1,yes2,yes3,y
es4,docu,yesstars,history,education,yesplus,animal,isr1
morning = 06:00-12:30
mail_smtphost =
script = tv2day_he,walla_he,ynet_he
weekends = 3
mail_auth_pass =
evening = 16:00-28:00
mail_auth_user =
mail_user_to =
grab_nodesc = ftv
language = he_IL
loglevel = info
days = 7
mail_enabled = 0
xmlpath = d:\Program Files\MegaEPG\xml\
grabchannels =
bbcworld,isr10,isr2,channel3,isr3,adult,bbcprime,cnn,discovery,discoveryscience,e!,ftv,hallmark,mgm,mtv,mtvbase,mtvh
its,mtv2,ng,rtl,sat1,sat3,sky,starworld,tcm,tv5,vh1,vh1classic,yes1,yes2,yes3,yes4,anime,docu,yesstars,history,haimt
ovim,education,children,yesababa,music24,nickelodeon,yes5,buychannel,yesplus,animal,arte,espn,isr1,health
epgformat = mce
grab_smart =
bbcworld,cnn,mtv,mtvbase,mtvhits,mtv2,rtl,sat1,sat3,sky,tv5,vh1,vh1classic,anime,haimtovim,children,yesababa,music24
,nickelodeon,yes5,buychannel,arte,espn,health
[imdb]
addtodesc=1
minvotes=1300
stars=7.5,6.5,5.0,4.0
תודה לך דיגסט, חג אורים שמח.
1. האם תוקן הבאג שגרם לתוכנה לדלג על יום שישי? אין אצלי אף פעם תוכניות על יום שישי, רק אם אני מוחק את המטמון של יום שישי ומריץ אותו בשישי עצמו, זה עובד.
אגב מטמון, מה הסיבה שבתיקיית המטמון נשמרים כל הימים שעברו? אפילו חודש אחורה נשאר שם
2. עודכן המיקום החדש של בי בי סי? [עבר לאיזור ה-150 נדמה לי] וצריך להוסיף את FRANCE 24 שנכנס במקומו
3. הסתבכתי מאוד עם הגדרת קובץ ה- INI, לא מבין כלום.יש גם סתירות בין ההוראות לאיך שזה מופיע בקובץ הדוגמא. אולי אתה יכול לכתוב כאן את השורות בדיוק כמו שהם צריכים להופיע שם ותחת איזה שורה?
זה מה שאני שמתי ואני לא רואה שום מידע נוסף בסרטים שיש להם שם לועזי ושנת יציאה
[global]
filter=imdb
mail_auth_required = 0
tvprovider = sat
agent = Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
mail_user_from =
usecache = 1
grab_full =
isr10,isr2,channel3,isr3,adult,bbcprime,discovery,discoveryscience,e!,hallmark,mgm,ng,starworld,tcm,yes1,yes2,yes3,y
es4,docu,yesstars,history,education,yesplus,animal,isr1
morning = 06:00-12:30
mail_smtphost =
script = tv2day_he,walla_he,ynet_he
weekends = 3
mail_auth_pass =
evening = 16:00-28:00
mail_auth_user =
mail_user_to =
grab_nodesc = ftv
language = he_IL
loglevel = info
days = 7
mail_enabled = 0
xmlpath = d:\Program Files\MegaEPG\xml\
grabchannels =
bbcworld,isr10,isr2,channel3,isr3,adult,bbcprime,cnn,discovery,discoveryscience,e!,ftv,hallmark,mgm,mtv,mtvbase,mtvh
its,mtv2,ng,rtl,sat1,sat3,sky,starworld,tcm,tv5,vh1,vh1classic,yes1,yes2,yes3,yes4,anime,docu,yesstars,history,haimt
ovim,education,children,yesababa,music24,nickelodeon,yes5,buychannel,yesplus,animal,arte,espn,isr1,health
epgformat = mce
grab_smart =
bbcworld,cnn,mtv,mtvbase,mtvhits,mtv2,rtl,sat1,sat3,sky,tv5,vh1,vh1classic,anime,haimtovim,children,yesababa,music24
,nickelodeon,yes5,buychannel,arte,espn,health
[imdb]
addtodesc=1
minvotes=1300
stars=7.5,6.5,5.0,4.0
תודה לך דיגסט, חג אורים שמח.
kouliben1,
בחייך, אתה תיהה האחרון שאני מתעלם ממנו! אתה באמת עוזר ומשקיע באיתור הבאגים. היתי צריך לזוז ובכלל יש לי סוף שבוע מטורף אבל אתייחס לשאלות שלך בעוד זמן קצר, אני מבטיח.
שי,
כן, צריכה לצאת גירסה. אני מקווה שיהיה לי יותר זמן כשהחנוכה כבר אחרינו
בחייך, אתה תיהה האחרון שאני מתעלם ממנו! אתה באמת עוזר ומשקיע באיתור הבאגים. היתי צריך לזוז ובכלל יש לי סוף שבוע מטורף אבל אתייחס לשאלות שלך בעוד זמן קצר, אני מבטיח.
שי,
כן, צריכה לצאת גירסה. אני מקווה שיהיה לי יותר זמן כשהחנוכה כבר אחרינו
kouliben1,
1. תפרט מה זה "אין תוכניות"? אין בכלל או חלקית? אני לא ממש מבין מה הקשר עם המטמון כי המטמון נשמר רק כאשר MegaEPG מצא תוכניות.
2. תודה, אעדכן אותם.
3. באיזה פרמטר יש סתירה? כל שורה בקובץ זה פרמטר אחד. אפשר לראות את רשמת הפרמטרים בreadme. אין צורך לגעת ברב הפרמטרים ידנית כי ה-epgconfig עושה זות בצורה הרבה יותר נוחה (חוץ מ-imdb) ה-ini שלך בסדר, תנסה לדפדף אחד מערוצי הסרטים yes1-4 ותראה את ה- imdb ריטינג בכמה מהם. ריטינג יהיה רק לערוצי הסרטים ולא 100% מהסרטים. האלגוריתם שלי דורש עוד קצת שיפור, חוץ מזה יש המון טעויות בשמות מקוריים.
1. תפרט מה זה "אין תוכניות"? אין בכלל או חלקית? אני לא ממש מבין מה הקשר עם המטמון כי המטמון נשמר רק כאשר MegaEPG מצא תוכניות.
2. תודה, אעדכן אותם.
3. באיזה פרמטר יש סתירה? כל שורה בקובץ זה פרמטר אחד. אפשר לראות את רשמת הפרמטרים בreadme. אין צורך לגעת ברב הפרמטרים ידנית כי ה-epgconfig עושה זות בצורה הרבה יותר נוחה (חוץ מ-imdb) ה-ini שלך בסדר, תנסה לדפדף אחד מערוצי הסרטים yes1-4 ותראה את ה- imdb ריטינג בכמה מהם. ריטינג יהיה רק לערוצי הסרטים ולא 100% מהסרטים. האלגוריתם שלי דורש עוד קצת שיפור, חוץ מזה יש המון טעויות בשמות מקוריים.
kouliben1,
1. אני ממליץ להוריד את כמות הימים ל-5. אתה בכל אופן מריץ את ה-megaepg כל יום, אני בספק שtv2day מחזיקים תוכניות מדוייקות לשבוע ימים.
2. האם הוספת את imdb פרמטר אחרי שהרצת את megaepg שעשה את המטמון מחדש? אם כן, תמחק את המטמון או תבדוק ימים חדשים שהוספו אחרי הגדרת imdb.
1. אני ממליץ להוריד את כמות הימים ל-5. אתה בכל אופן מריץ את ה-megaepg כל יום, אני בספק שtv2day מחזיקים תוכניות מדוייקות לשבוע ימים.
2. האם הוספת את imdb פרמטר אחרי שהרצת את megaepg שעשה את המטמון מחדש? אם כן, תמחק את המטמון או תבדוק ימים חדשים שהוספו אחרי הגדרת imdb.
עובד נפלא. (הפרמטרים לא היו שם אלא בקובץ גיבוי בטעות)
יכול להיות יותר נפלא אם ניתן יהיה לסווג את הסרטים בערב מסויים לפי כוכבים
אולי בשילוב עם זה
http://www.asciiexpress.com/webguide/We ... fault.aspx
תודה!
יכול להיות יותר נפלא אם ניתן יהיה לסווג את הסרטים בערב מסויים לפי כוכבים
אולי בשילוב עם זה
http://www.asciiexpress.com/webguide/We ... fault.aspx
תודה!
ערוץ חסר ובקשה
אני חושב שגם ליונתן מגיעות תודות עבור היוזמה להשלים את ערוצי HOT.
קשור לז, שתי בקשות/הצעות:
א. האם אפשר להוסיף גם את הערוץ הרומני TVRi שבערוץ מספר 150? להוסיף ערוץ ProTV מס' 149 זה רק חצי דרך ללב של הרומנים...
ב. מה בקשר ללוח שידורים בספה אנגלית עבור HOT? אני חושב שבמידע קיים כי בממיר אפשר לקבל את זה ולמה שיהיה רק למינוי YES?
...ושאלה אחת: מה בקשר לעדכון לגבי ה-GAP-ים. אני גם סובל מזה.
עוד פעם תודה ותמשיכו את העבודה הטובה!