עשיתי גם ניסוי קטן, לקחתי את הDOK שמותקן עליו הOpenELEC שלי כרגע, הותקן במחשב AMD ישן.
חיברתי את הDOK הזה ללפטופ אינטל i3 וזה עלה ועבד כרגיל, בלי שום הגדרה או בעיה.
אני מקווה אז שבמחשב הקטן הזה אני יעשה בוט מUSB וזה גם יעבוד ככה, או שמקסימום צריך לשנות כמה הגדרות בביוס.
אני אעדכן.
...
אמרתי שאני אעדכן אז הנה:
הגיע במשלוח אקספרס של DHL תוך כ3-4 ימי עבודה, בלי שום תשלום נוסף על מיסים או עמלות.
הגיע לי עם WIFI מובנה למרות שלא שילמתי על WIFI.
בהפעלה הראשונית עם הDOK שלי שמותקן עליו OpenELEC זה לא פעל, אבל אחרי כל מני משחקים בBIOS (לא יודע מה בדיוק) זה התחיל לעבוד בסוף, עובד יפה לא רואה איזה בעיה. השארתי אותו דולק מאז והכל טוב ו"משעמם" (לטובה).
הנושא נטחן ונלעס אבל בכל זאת....
אם היה אפשר להוסיף כמו במומלצים ל htpc מומלצים למיני PC . יש הצע כל כך גדול מהמיני PC ועד לקובייה ....ויש את המערכות ההפעלה השונות...( היום אני על וינדוז 7 והשאלה אם רק לצורך טלוויזיה אני צריך וינדוז? )
אני מחפש יחידה שדרכה אוכל לראות קודי על כל אפליקציותיו . אני לא מחפש תלת מימד וכאלו רק טלוויזיה וסדרות או סרטים sd או hd .
יש המון מכשירים יקרים יותר ופחות שיתנו מענה אפילו מעבר למה שנידרש ומכל אלו הלכתי לאיבוד .
אוכל לקבל המלצה למשהו סביר ולא יקר שיעשה את העבודה?
אם תגדיר מה זה לא יקר אפשר יהיה להתאים פתרון לתקציב.
בעקרון לא צריך חלונות כדי להריץ קודי. אפשר להסתפק באחת הגרסאות של הקוביה ולהריץ OPENELEC ישירות מכרטיס הזכרון.
לא יקר אני מניח עד 1000 ש״ח בעקרון לא מחפש שיהיה עליו כלום למעט קודי
אבל שיהיה אמין וירוץ ללא בעיות על wifi .
ואחד מעט יותר רציני שיהיה פרט לקודי שיתמוך בדפדפן חשבתי בכיוון של ה nuc n2820 שלהבנתי יתמוך גם בוינדוז ( אם כי מערכת ההפעלה היא כנראה פחד לא מוסבר מאחרת מוינדוז...)
N2820 כולל 4GB זיכרון יעלה סביבות 950 שקל ואתה יכול להריץ עליו KODI מעל OPENELEC ללא כל בעיות.
לגבי הWIFI זו כבר שאלה מה התכנים שתזרים ומה איכות החיבור אל הראוטר. אף אחד לא יבטיח לך פה שפלייבק יעבוד חלק על WIFI.
אם תוסיף SSD ב220 שקל תוכל כבר להתקין חלונות ואז יהיה לך מחשב לכל דבר ועניין.
ברור שצריך התקנה והגדרות. אני קניתי CUBOX-TV שהיה אמור להגיע עם התוכנה מותקנת
אבל נאלצתי להתקין נקי כי מה שהם התקינו היתה גירסת BETA מלאת באגים.
יש פה מדריכים. זה לא בעייה.