כמה אתם משלמים ליס?
@uh99
·תודה אחי אבל קשה לי להאמין שאקבל ממיר מקליט ולא סופר פרימיום הם תמיד טוענים בשירות שקבלתי מעל ומעבר
רק שתבין ביקרו אצלי 17 טכנאים ב חודשיים כל יום תקלה 30 כשאני מבקש פיצוי על זה שלא היה לי שידור הם אומרים לי אין מה לעשות
אני חושב שחברת yes יודעים שאין להם תחרות אמיתית ולכן הם מזלזלים ואין לך מושג כמה הייתה לי תיקווה שסלקום tv יעשו שינוי כמו בסלולאר הוט לא באמת פיתרון ולכן זה היחס מבאס
·תודה אחי אבל קשה לי להאמין שאקבל ממיר מקליט ולא סופר פרימיום הם תמיד טוענים בשירות שקבלתי מעל ומעבר
רק שתבין ביקרו אצלי 17 טכנאים ב חודשיים כל יום תקלה 30 כשאני מבקש פיצוי על זה שלא היה לי שידור הם אומרים לי אין מה לעשות
אני חושב שחברת yes יודעים שאין להם תחרות אמיתית ולכן הם מזלזלים ואין לך מושג כמה הייתה לי תיקווה שסלקום tv יעשו שינוי כמו בסלולאר הוט לא באמת פיתרון ולכן זה היחס מבאס
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·אם באמת תתעקש תוכל לקבל גם ממיר מקליט..daniel767 כתב:@uh99
אני חושב שחברת yes יודעים שאין להם תחרות אמיתית ולכן הם מזלזלים ואין לך מושג כמה הייתה לי תיקווה שסלקום tv יעשו שינוי כמו בסלולאר הוט לא באמת פיתרון ולכן זה היחס מבאס...
לדוגמא הצעה שקבלתי ...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=2201603
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·17 טכנאים.?daniel767 כתב:@uh99
אני חושב שחברת yes יודעים שאין להם תחרות אמיתית ולכן הם מזלזלים ואין לך מושג כמה הייתה לי תיקווה שסלקום tv יעשו שינוי כמו בסלולאר הוט לא באמת פיתרון ולכן זה היחס מבאס...
אז זה אומר שהפסדת 17 שעות עבודה או לימודים.?
אם יש לך תקלה יומית,אז מה הטעם להישאר?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
@uh99
·תודה אחי אבל יש שיטה או גישה שנהוג לפנות ולבקש כי מנפנפים אותי מהקו צריך ליצעוק ? לאיים שאני עוזב פשוט מעולם לא היה לי כבלים yes / hot רק בשנה האחרונה אני לא יודעה עדיין איך זה מלבד מריבות בגלל תקלות פשוט אומרים לי החבילה שלך הכי זולה קיום וזהוא מנפנפים משתגע מהם כבר
·תודה אחי אבל יש שיטה או גישה שנהוג לפנות ולבקש כי מנפנפים אותי מהקו צריך ליצעוק ? לאיים שאני עוזב פשוט מעולם לא היה לי כבלים yes / hot רק בשנה האחרונה אני לא יודעה עדיין איך זה מלבד מריבות בגלל תקלות פשוט אומרים לי החבילה שלך הכי זולה קיום וזהוא מנפנפים משתגע מהם כבר
@זורו44
·הפסדתי עבודה והרבה כסף הזהירו אותי מהחברה המתחרה וyes זה החברה היחידה שהייתי מחובר לה רק בשנה וחצי האחרונות משום מה לפני חודשיים בערך כל יומים תקלה 30 באמת מתאמצים ליפתר את זה אבל לא מוצאים פיתרון וזה רק בנקודה אחת בשאר הבית את את התקלה החליפו כבר 3 ממירים כלום לא עוזר הם באמת תמיד שולחים לי טכנאי אבל פיתרון אין להם בסוף אני באמת יעזוב כבר נמאס לי כמו תחנת ריענון של yes אצלי
·הפסדתי עבודה והרבה כסף הזהירו אותי מהחברה המתחרה וyes זה החברה היחידה שהייתי מחובר לה רק בשנה וחצי האחרונות משום מה לפני חודשיים בערך כל יומים תקלה 30 באמת מתאמצים ליפתר את זה אבל לא מוצאים פיתרון וזה רק בנקודה אחת בשאר הבית את את התקלה החליפו כבר 3 ממירים כלום לא עוזר הם באמת תמיד שולחים לי טכנאי אבל פיתרון אין להם בסוף אני באמת יעזוב כבר נמאס לי כמו תחנת ריענון של yes אצלי
סתם שתדעו ושווה לנסות את זה,כי לי זה הצליח!
התקשרתי ליס ואמרתי להם שאני מחובר כרגע גם אליהם וגם לסלקום טיוי,
ככה שישר הורדתי את האפשרות שיתחילו לספר לי סיפורים,שהשירות לא יציב וכדומה(למדתי את זה על בשרי מהמעבר בזמנו בין חברות הסללולר)
כך שמראש אמרתי שאני כרגע בסלקום ואני מרוצה והכל עובד פיקס,מה התשובה שלכם למהלך כי אם לא-נצטרך להיפרד כידידים
מיד הורידו לי את מחיר החבילה,הורידו ממיר אחד שהיתי משלם עליו
ובנוסף קיבלתי זיכוי בחשבונית למשך 3 חודשים בסכום של 100 שקלים מידי חודש.
בתכלס אם אתם מעוניינים להישאר ביס,אז זה שווה
יוצא לי תשלום חודשי עכשיו בסביבות 123 שקל כולל הכל(כמובן למשך 3 חודשים,אבל אז אני אתקשר שוב ואבקש שוב את אותו הדבר)
התקשרתי ליס ואמרתי להם שאני מחובר כרגע גם אליהם וגם לסלקום טיוי,
ככה שישר הורדתי את האפשרות שיתחילו לספר לי סיפורים,שהשירות לא יציב וכדומה(למדתי את זה על בשרי מהמעבר בזמנו בין חברות הסללולר)
כך שמראש אמרתי שאני כרגע בסלקום ואני מרוצה והכל עובד פיקס,מה התשובה שלכם למהלך כי אם לא-נצטרך להיפרד כידידים
מיד הורידו לי את מחיר החבילה,הורידו ממיר אחד שהיתי משלם עליו
ובנוסף קיבלתי זיכוי בחשבונית למשך 3 חודשים בסכום של 100 שקלים מידי חודש.
בתכלס אם אתם מעוניינים להישאר ביס,אז זה שווה
יוצא לי תשלום חודשי עכשיו בסביבות 123 שקל כולל הכל(כמובן למשך 3 חודשים,אבל אז אני אתקשר שוב ואבקש שוב את אותו הדבר)
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
החבילות שלי:
תוכן:
חבילה 230
סופר פרימיום 25
VOD +מולטירום 25
ממירים:
HD TOTAL - חינם
ממיר רגיל- חינם
זאפר (HD)- 15
יס מקס (ישן)- 15
סה"כ 310 כולל מע"מ
נראה לכם שיש מקום לשיפור?
תוכן:
חבילה 230
סופר פרימיום 25
VOD +מולטירום 25
ממירים:
HD TOTAL - חינם
ממיר רגיל- חינם
זאפר (HD)- 15
יס מקס (ישן)- 15
סה"כ 310 כולל מע"מ
נראה לכם שיש מקום לשיפור?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
·shraga007 כתב:@yoav4x4
·
אתה שואל בציניות או ברצינות?
310 שקל לחודש זה נראה לי הגיוני? אם כן שיבושם לך.
מחיר מופקע ושערוריתי, אבל אולי זה רק אני....
אני משלם מחיר כזה בהוט גם על אינטרנט וטלפון (כל הערוצים פייבר בוקס וכולל vod)
אבל האמת שמבחינת תכנים הוט במחסור מטורף
בכל מקרה, אתה משלם המון!
תחזור על המילים "תנתקו אותי", תוריד איזה 100ש"ח.yoav4x4 כתב:החבילות שלי:
תוכן:
חבילה 230
סופר פרימיום 25
VOD +מולטירום 25
ממירים:
HD TOTAL - חינם
ממיר רגיל- חינם
זאפר (HD)- 15
יס מקס (ישן)- 15
סה"כ 310 כולל מע"מ
נראה לכם שיש מקום לשיפור?...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה לא חוכמה להשוואת להוט...
ואם מישהו חושב שאפשר לחסוך, אז שיהיה יותר ספציפי, מאיזה חלק לחסוך?
אני לא מחפש שיורידו לי 100 ש"ח לשלושה חודשים ואז יחזירו, אלא משהו קבוע.
בממירים לא נראה לי שיש איפה להוזיל.
חבילת סופר פרימיום ו VOD לכולם עולה 25 ש"ח כ"א (מלבד אלה שקיבלו הנחה זמנית)
אולי בתוכן...
ואם מישהו חושב שאפשר לחסוך, אז שיהיה יותר ספציפי, מאיזה חלק לחסוך?
אני לא מחפש שיורידו לי 100 ש"ח לשלושה חודשים ואז יחזירו, אלא משהו קבוע.
בממירים לא נראה לי שיש איפה להוזיל.
חבילת סופר פרימיום ו VOD לכולם עולה 25 ש"ח כ"א (מלבד אלה שקיבלו הנחה זמנית)
אולי בתוכן...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@yoav4x4
·
לדעתי מכיוון שהרפורמה בשידורי הטלוויזיה רק התחילה, לדעתי כמו בסלולר כולם מחכים לראות מי יפרוץ את המחסום ויוריד את התחתונים.
לכן בשלב זה אתה יכול "לקנות" לך שקט רק ל-3 חודשים ולראות אחר כך מה יקרה.
אם זה לא מתאים לך, גם בסדר, חכה בשקט (וביוקר) עוד כמה חודשים ואז תקבל אינדיקציה יותר טובה לאן השוק הולך.
·
לדעתי מכיוון שהרפורמה בשידורי הטלוויזיה רק התחילה, לדעתי כמו בסלולר כולם מחכים לראות מי יפרוץ את המחסום ויוריד את התחתונים.
לכן בשלב זה אתה יכול "לקנות" לך שקט רק ל-3 חודשים ולראות אחר כך מה יקרה.
אם זה לא מתאים לך, גם בסדר, חכה בשקט (וביוקר) עוד כמה חודשים ואז תקבל אינדיקציה יותר טובה לאן השוק הולך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם